Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Suami Neelofa, Haris Ismail Hadiahkan RM300 Buat Pelajar Peroleh 5A SPM

PU Riz

Pencetus Ummah (PU) Riz atau nama sebenarnya Muhammad Haris Mohd. Ismail menerusi sebuah hantaran di Instagramnya ada menawarkan hadiah wang tunai bernilai RM300 kepada mana-mana pelajar yang mendapat keputusan 5A dalam Sijil Pelajaran Malaysia yang diumumkan semalam.

Ujar suami kepada selebriti terkenal Neelofa ini lagi, ibu bapa yang mempunyai anak atau pelajar itu sendiri boleh terus menghubunginya menerusi mesej peribadi (DM) di Instagram beserta slip keputusan peperiksaan SPM.

Advertisement
View this post on Instagram

 

A post shared by HARIS ISMAIL (@hrisbismail)

Hanya ingin berkongsi rezeki, PU Riz berkata ganjaran yang diberikan itu meskipun tidaklah seberapa itu diharap dapat memberi galakan kepada mereka di luar sana untuk terus berusaha pada masa akan datang.

Instagram PU RizSumber : Instagram PU Riz  

“Saya tahu nilai ini tak besar, tapi apa yang saya cuba hendak sampaikan adalah setiap usaha itu pasti akan perolehi kebaikan dan ganjaran. Buktinya mereka sudah belajar bersungguh-sungguh dan dapat keputusan cemerlang. Kemudian dapat pula ganjaran hadiah.”

Sementara itu, Haris turut menjemput kesemua pelajar yang terpilih untuk menerima ganjaran itu menyertai sesi siaran langsung di Instagram miliknya @hrisbismail pada pukul 1 tengah hari, esok.

Perkembangan lain, pasangannya Neelofa dilaporkan telah membuat sumbangan 15 buah katil elektronik berharga lebih kurang RM100,000 kepada Hospital Melaka bagi kegunaan pesakit COVID-19.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. tecit

    June 19, 2021 at 10:07 pm

    ntahnye. dlu2 sblm jmpe lopak ade ke buat gini. sekadar nak sejukkan hati followers je kannnn. dah buat salah banyakk kannnn. ni taktik lopak sepamili ni. mentang2 dah masuk dalam pamili. terus blend in ye.

  2. Anonymous

    June 12, 2021 at 8:38 pm

    sekarang dah macam muka bangla. Dia ni mix dgn org bangla atau pakistan ke?

  3. Anonymous

    June 12, 2021 at 9:29 am

    Cuba bersangka baik ngan dia & his wife tapi dah biasa sgt ngan permainan ‘this family’… Tiap kali after create contraversy, pasti ada cerita2 yang cam ni… Dulu just the wife & family… Skrg tambah lak this guy… Mmg style diaorg cam ni kut…

  4. Anonymous

    June 11, 2021 at 10:41 pm

    Tengok sekali dulu, boleh tahan la. Dah banyak kali tengok, xder handsome mana Haris ni, biasa2 jer orang nya. Tapi not bad la. Tu jer nak cakap.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top