Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Luahan Mawar Rashid Ingin Rasa Kasih Sayang Seorang Ayah Buat Netizen Sebak

Mawar Rashid

Luahan isi hati ingin merasai kasih sayang seorang ayah yang dimuat naik oleh pelakon jelita, Mawar Rashid di laman media sosialnya, Instagram telah membuat orang ramai sebak.

Advertisement

Menerusi hantaran gambar tersebut, Mawar atau nama sebenarnya, Wan Mawar Shaputri Wan Abdul Rashid berkata dia sudah kehilangan bapanya sejak kecil dan hanya dibesarkan oleh ibunya sahaja.

Dari dulu duk berangan, nak dapat kasih sayang seorang ayah dari bapa mertua. Tapi Allah SWT tak izinkan. Mawar kenal abang time tu arwah bapa dah tak ada.

Mawar dari kecil dah tak ada ayah. Mummy Mawar lah ayah, mummy lah ibu. Sebab itu mummy Mawar garang naw naw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mawar Rashid (@mawarashid)

Dalam pada masa yang sama juga, Mawar mengucapkan selamat hari lahir buat arwah bapa mentuanya dan mendoakan buat arwah sebagai tanda rindu.

Advertisement
Mawar RashidSumber : Instagram Mawar Rashid  

 

Sekadar makluman, Mawar dan suaminya, Ref telah mendirikan rumah tangga sejak November 2017 dah hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Raden Muhammad Rafael dan Raden Seri Rosabella Cinta.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok Beautiful untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. ct

    July 11, 2021 at 11:22 pm

    eleh aku hentam sikit pasal xpakai mask kat ig dya dah block aku. aku cakap nanti netizen cakap kau bengap baqu nak gelabah. hurm xbetul ke aku cakap

  2. Ibu Peri Sajadiah

    July 10, 2021 at 3:01 pm

    mana bukti netizen sebak masalahnya? bang nara yg sebak dok salahkan netizen.

  3. Anonymous

    July 9, 2021 at 4:39 pm

    cari lagi laki baru yg ada bapa.
    senang habis cerita

  4. sebak sgt

    July 9, 2021 at 2:41 pm

    netizen ni semua mnde laa nk sebak

    • FC

      July 10, 2021 at 11:58 am

      Betul tu, semua benda nak sebak, nak sedih, nak marah, tak puas hati … yawn netizens….

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top