Lelaki Tawar Servis S*ks RM5k Satu Malam, Dakwa Artis ‘Sendu’ Pernah Setuju Terima Tawaran

Kehidupan

Lelaki Tawar Servis S*ks RM5k Satu Malam, Dakwa Artis ‘Sendu’ Pernah Setuju Terima Tawaran

Tular di media sosial Twitter baru-baru ini apabila seorang individu mendakwa telah diganggu secara seksual oleh individu yang tidak dikenali di laman Instagram miliknya.

Kata gadis yang dikenali sebagai Zana itu, dia telah menerima mesej peribadi (DM) daripada seorang lelaki yang memintanya untuk ‘menemaninya’ selama satu malam menerusi panggilan video.

Advertisement

Tidak menyangka dirinya menjadi mangsa setelah membaca pengalaman orang lain sebelum ini, Zana berasa takut dan terkejut sekaligus menyekat serta membuat laporan terhadap akaun Instagram lelaki tiu.

Korang jangan percaya kalau orang tiba-tiba nak offer korang duit ni, akaun media sosial pun kalau boleh private, private la kan. Nak rasa bebas on social media pun tak boleh dah sekarang ni.

Cerita Zana, dia ditawar wang sehingga RM5,000 semata-mata untuk menemani lelaki itu melakukan aktiviti seksual namun tidak terpedaya dengan tawaran sedemikian rupa.

Malah, lelaki itu juga memaklumkan bahawa ada artis ‘sendu’ pernah dibayar olehnya untuk melakukan aktiviti tidak senonoh itu.

TwitterSumber : Twitter  

Berikutan pendedahan Zana mengenai lelaki itu di media sosial, rupa-rupanya ramai lagi wanita mendakwa pernah diganggu oleh lelaki yang sama.

“Mamat ni dari dulu orang dok viral kan. Masih pakai nama sama lagi ek. Gambar tu gambar rembat orang je tak ingat username owner. Memang scammer pun.” komen seorang netizen.

Berhati-hati girls di luar sana!

wanita orang asli marah peneroka
5 bulan lalu

(VIDEO)"Tak Cukup Makan Lagi Ke Kat Bandar?"- Rakus Tarah Hasil Bumi, Wanita Orang Asli Ini Sindir Peneroka Tanah

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...