November 6th, 2017

Sebelum ini seorang wanita bernama Raudhatul Ain mendakwa Shahir Akademi Fantasia atau Shahir Zawawi, 28, telah meminjam wang dan masih belum melunaskan hutang itu biarpun ia dibuat bertahun yang lalu.

Terbaru, seorang lelaki pula mendakwa Shahir berhutang sewa kereta mewah berjumlah RM 24,000 dan masih belum membayarnya walaupun telah berjanji berkali-kali.

Lelaki itu, Azim Azizan, memberitahu sudah memberi masa untuk Shahir melunaskan sewa, tetapi Shahir sudah beberapa kali memungkiri janji hinggakan Azim dan seorang lagi kawannya menanggung kerugian.

Bagi membuktikan dakwaanya, Azim telah memat naik salinan perbualan WhatsApp dia dan Shahir sejak 24 Oktober lalu ke laman Facebook.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

——–

Teater muzikal Bangsawan Dendam Laksamana dipilih berdasarkan kisah di sebalik sejarah mengenai Sultan Mahmud Mangkat Dijulang yang digarap dari sebuah buku berjudul Masyhor Malaya karya Shaharom Husain pada tahun 1978. Dapatkan tiket anda di sini.

Salinan perbualan ini dimuat naik Azim ke Facebooknya:

image

image

image

119

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Azim menulis:

Kereta apa tu biarlah rahsia. Tapi kereta mewahlah, dia dah sewa lima bulan tapi baru bayar sebulan jadi ada lagi RM 24,000 dia hutang Azim .

Haah nak kahwin dengan Erra tuh, haraplah Erra baca posting ini. Mana tahu hati dia terbuka nak tolong bayarkan hutang Shahir.

Buat masa ini, Shahir masih belum memberi respon kepada pendedahan demi pendedahan mengenai hutang yang dibuat oleh individu ini. Bersama kita nantikan apakah penjelasan Shahir mengenai hutang kereta mewah ini seperti yang didakwa oleh Azim. – beautifulnara.com


80 responses to “Lelaki Dedah Shahir AF Tidak Bayar Sewa Kereta Mewah Berjumlah RM 24,000”

  1. pena kena says:

    ni la sshnya bila kdg manusia sda di tolg tp lupa kenang budi..time minta tolg merayu abis..bila da tolg x igt nk byr blk …pastu buat2 xtau..brg peribadi mmpu beli .byr hutg x nak pula..

Loading...