Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Lebih Pentingkan Hari Jadi Anak, Netizen Dakwa Elfira Loy Tak Prihatin Situasi Semasa

Dalam situasi pandemik yang melanda negara pada ketika ini, pastinya ramai yang berasa tertekan kerana pastinya ada yang terjejas seperti kehilangan kerja dan sebagainya.

Advertisement

Berikutan Penguatkuasaan Perintah Pencegahan dan Pengawalan Penyankit Berjangkit yang dilanjutkan bermula hari ini sehingga 31 Disember 2021, lain pula halnya dengan pelakon Elfira Loy.

View this post on Instagram

 

A post shared by @elfiraloy

Dia dilihat lebih memikirkan soal sambutan hari lahir anak sulungnya iaitu Rayyan pada Oktober ini yang terpaksa dibatalkan kerana aktiviti keramaian tidak dibenarkan pihak berkuasa.

Difahamkan, perkara tersebut diluahkan Elfira menerusi sebuah hantaran di Instagram Story dengan menulis “Sampai Disember? Matilah.. Okey, tiada sambutan hari lahir untuk Rayyan. Batal semuanya.” di mana dia turut memuat naik satu siaran akhbar daripada Kementerian Kesihatan.

Advertisement

Ternyata, tindakan Elfira itu mengundang kritikan netizen di media sosial yang didakwa pelakon drama Biar Mimpi Sampai Ke Bintang itu seakan-akan tidak prihatin dengan situasi terkini dan hanya memikirkan soal majlis sambutan hari jadi anaknya itu.

IG Elfira LoySumber : Instagram Elfira Loy  

 

Orang lain risau tiada sumber pendapatan, tiada duit nak makan minum nak teruskan kehidupan. Dia risau tak boleh sambut hari ulang tahun anak. Oh, jadi artis seperti Elfira Loy, artis T20 tak laku dia mungkin fikir dunia ini tentang dirinya sahaja.

Dia yang sebelum ini dikecam kerana mempersoalkan mengenai protes #lawan di Dataran Merdeka pada hari Sabtu yang lalu.

Kata Elfra, kebenaran merentas negeri seolah-olah dibenarkan ketika hari protes berlangsung dan mengkritik cara peserta protes yang dilihat sedang beraksi liar di hadapan pihak berkuasa.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. aku

    August 3, 2021 at 10:35 am

    aku pun fikir pasal birthday anak tahun depan. masih berharap dapat sambut dgn family macam tahun ni. aku nak anak aku lalui kehidupan indah dan bebas macam yang aku pernah lalui. aku nak sambut birthday dia… aku berdoa dunia akan pulih di tahun2 akan datang.

  2. Anonymous

    August 2, 2021 at 3:28 pm

    Eh btolllll over rated btol. Ak baru nk cakap. Lakonan die ramai dh cakap kayu gile. X pnah ade penambahbaikan. Mmg klaut betol lakonan die. Cantik pin idok la sngt. Lakonan ke laut, pengacaraan mmg fail, jd knp die ade dlm industri? Sbb blajar x tinggi ke? So x tau nk kerje ape? Aku tanye? Ke sbb mak ayh die yg gile glamour tu yg nk ank die jd retis sbb nk tumpang walau tau ank die x de bakat

    • Mimi

      August 3, 2021 at 8:18 am

      Sikit hari dulu, dia ckp sedih anak dia tak dpt main2 pat luar, jealous tngk negeri lain bukak mask… Skrg ni pulak… Org kalo kaya.. Duduk umah jer jaga anak..otak dia senteng sikit… Gi lah pindah overseas… Menyemak pat msia buat per….

  3. brunes

    August 2, 2021 at 3:09 pm

    macamana lah suami dia yg cute tu boleh steam tengok muka dia dengan eyebrows yang macam ulat tu. pls jangan buat muka acah cute lagi aku geli mengeletis tengok.. kalau muka ko ala Cara Delevingne ok lah konon dia punya marque camtu padahal level kampung hmmm boring aku si unibrow ni dari sedulu lagi sejak sebelum dengan bebypian lagi.. too over rated

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top