Laudya Cynthia Bella Nafi Khabar Angin Sudah Hamil

Hiburan

Laudya Cynthia Bella Nafi Khabar Angin Sudah Hamil

Baru-baru ini, pelakon popular Indonesia, Laudya Cynthia Bella dikatakan sudah berbadan dua apabila sebuah video menampakkan bahagian perutnya agak besar dimuat naik di akaun Instagramnya. Peminat yang teruja tidak berhenti mengucapkan tahniah kepada Bella serta suaminya, Engku Emran. Walaubagaimanapun, Bella menafikan khabar angin tersebut.

Advertisement

Belum sayang. Mohon doanya ya. Aku belum hamil. Itu kesan angin, mohon doanya.

Meskipun telah menafikan berita tersebut, peminat Bella tetap mendoakan agar pasangan sama cantik sama padan itu segera menimang cahaya mata.

Bella dan Engku Emran sah bergelar suami isteri pada 8 September 2017 dalam sebuah majlis tertutup. Sebelum ini, Engku Emran pernah mendirikan rumah tangga bersama Erra Fazira pada 25 Oktober 2007 dan bercerai pada 18 Februari 2014. Mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Engku Aleesya.

Advertisement

Sumber Berita : mStar Online

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

19 Comments

  1. Anonymous

    January 15, 2018 at 10:06 am

    Typo tarikh…sila check b4 you proceed

    • wekkkkkkk

      January 15, 2018 at 10:13 am

      Bang Nara “mata kecik”…cemin mata bsr mcm bapak gajah…masih salah taip Era dn bkas somi kawen bila….

  2. DE SOPHEA

    January 15, 2018 at 10:06 am

    Insyallah doa yang terbaik

  3. melati

    January 15, 2018 at 9:55 am

    tak kisah lah Janji ko kawin, bukan mcm Neelofa tk kawin2 ..!!! pastu propa mcm Femes….!!! ( Air Asia ) hmmmmmmmm dgr jer lah…wakakakakaakaa

    • aku

      January 15, 2018 at 9:58 am

      bwk2 la mengucap melati..hati ko tu dh hitam & busuk sgt…

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 2:13 pm

      keling kalo kawin acara mesti 7 hari 7 mlm stail pakistan kan.. baju mesti material sari bling2.. maklumlah dah keling..

  4. Anonymous

    January 15, 2018 at 9:44 am

    Typo tarikh lagi kalau si Nara ni. Back to the future ke apa?

    • minah jambu say NO to drugs

      January 15, 2018 at 9:56 am

      hahahahaha..

  5. wekkkkkkk

    January 15, 2018 at 9:44 am

    hamil ke atau x hamil, atau ada anak berderet sekalipun, LANTAKLAH,. sbb ada laki kan. Jgn sibuk..

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 3:17 pm

      kannn
      sebuk la nak gossip orang dah mengandung, belum mengandung, tak boleh mengandung ke? bila nak tambah anak?
      jangan bagi orang stress boleh tak?
      ko jaga diri sendiri jaga laki/bini dan kuarga sendiri cukup

    • minah jambu say NO to drugs

      January 15, 2018 at 7:04 pm

      nampak anak erra ni macm tak terurus gitu rambut kusut2 dh macm tak kuasa nak sikat cantek2 kenape sayang ? kalau jalan tu ikat la rambut tu tingi ketat ikat nampat la cute..jangan buat rambut tu kusut masai ok sayang…dulu masa jalan ngan mak erra adek cantekkk aje nampak kemas pakaian adek rambut pon cantek aje..

Loading...