“Langsung Tak Boleh Tegur, Sampai Bila Nak Berjaya?” – Nurul Zahid Balas Kecaman Netizen

Hiburan

“Langsung Tak Boleh Tegur, Sampai Bila Nak Berjaya?” – Nurul Zahid Balas Kecaman Netizen

Sudah masuk hari kedua kes mengenai pensyarah wanita mengherdik pelajarnnya yang tidak mempunyai wang untuk membeli komputer riba menjadi bualan ramai di serata platform media sosial.

Akibat viral sekelip mata, perkara ini telah mendapat perhatian ramai, malah anak kepada Presiden UMNO, Ahmad Zahid Hamidi iaitu Nurulhidayah Ahmad Zahid turut memberi pandangannya, dimana beliau merasakan ia bukanlah salah pensyarah itu.

Advertisement

Selepas menyuarakan pandangnya di Instagram, Nurulhidayah teruk dikecam netizen hingga libatkan hal-hal politik.

Tidak mendiamkan diri, wanita tersebut membalas kecaman netizen dengan memuat naik sebuah status di Insta Story seakan kecewa dengan respon yang diterima dari orang ramai, dimana dia anggap sangat biadap.

Lihat pada status terbabit, beliau berkata jika seseorang itu ingin berkata-berkata, perlulah dipenuhi dengan fakta, bukannya berkata-kata sambil mengikut emosi.

nurul zahid balas kecaman netizenSumber : IG Story 

Dalam pada masa yang sama, beliau turut mempersoalkan sikap netizen yang sering kali play victim dan merasakan seseorang tidak akan berjaya jika mempunyai sikap seperti itu.

Selain itu, kami kongsikan artikel berkaitan pada pautan di bawah.

nurul
8 bulan lalu

"Semua Nak Letak Kat 'Socmed'" - Isu Pensyarah Hina B40, Nurul Zahid Sokong Tindakan Pensyarah

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    April 1, 2022 at 9:41 am

    eh kau kalau bukan anak zahid hamidi, aku rasa kau tak berjaya pun… byk sembang pulak. and u kena pandai differentiate between tegur and hina kak ooi. ramai ja cikgu & lecturer kat luar sana yg berhemah tegur students. berjaya je students diorang. apo kau sembang ni??!

  2. anti melesies

    April 1, 2022 at 8:39 am

    ni lg 1 srikandi tak guna. dpt title ikut cable.
    tak payah sembang la kak oi.
    nama letak nurul.zahid sbb nk org tau siapa bapak kau kan?

  3. Kai

    March 31, 2022 at 5:43 pm

    Org yang dpd kecik born with silver spoon cakap senang. Everything is spoon-feed. Tak de nak bertimbang rasa sikit. Msia nya economy sejal 2 tahun lalu turun pasal COVID. Banyak org hilang pekerjaan, selain dpd tu bendera putih, banjir tak putus dilanda negeri. Kalo org yang sederhana hilang rumah and harta benda, apa lagi org yang tidak berkemampuan? Jangan ikut sedap mulut jer. Muka mcm hang ni tak pernah hidup susah…bak Kata pepatah org cina, kalo tak bual, org tak ckp awak TU bisu

Loading...