Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Langgar SOP, ‘Instafamous’ Biadap Dengan Warga Emas Dikompaun

IG Story Carl Samsudin

Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah telah mengesahkan seorang instafamous yang tular kerana bersikap kurang ajar terhadap warga emas baru-baru ini telah dikenakan kompaun atas sebab gagal memakai pelitup muka.

Advertisement

Menurut beliau, individu tersebut telah dikenakan kompaun sebanyak RM1500 kerana gagal mematuhi panduan operasi standard ketika menyampaikan ceramah di Pusat Gelandangan, Kuala Lumpur.

Individu di dalam video tersebut telah dipanggil ke IPD Dang Wangi bagi memberi keterangan berkaitan insiden di Pusat Transi Gelandangan Kuala Lumpur, Jalan Pahang.

Katanya menerusi sebuah kenyataan.

IG Story Carl Samsudin

Advertisement

Siasatan awal kes tersebut mendapati, jejaka tersebut telah menyampaikan ceramah motivasi Ubah Hidup kepada 20 orang gelandangan di pusat transit kira-kira jam 11:30 pagi semalam.

IG Story Carl Samsudin

Dalam pada masa yang sama, individu lelaki yang tular di dalam video tersebut telah memohon maaf atas kesalahan yang dilakukan olehnya kepada warga emas itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    July 30, 2021 at 9:32 pm

    Stupid fella. Takde adab langsung. Mcm tu ke cara kau bagi motivasi kt orang yg lebih tua dari kau. Tak kira la kalau pakcik tu dah menyesal masa dia muda skalipun. Siapa kau nak judge pakcik tu? Kau ingat kau boleh tau ke future kau mcmana nnt? Silap haribulan anak kau yg ckap macam tu kat kau..

  2. anon

    July 29, 2021 at 4:09 pm

    ini la orang bodoh sombong. cakap meninggi diri, adab takde. susah itu ujian, senang lagi banyak ujian. kalau gini la acuannya, tak mustahil satu hari nanti anak kau pon cakap camni dgn ko. harap lepas ni sebelum cakap fikir pakai otak dulu.

  3. Anonymous

    July 29, 2021 at 12:56 pm

    “I’m so sorry, Malaysia.” Woit, ko ingat ko saper dude. Mintak maaf kat pakcik tu secara terbuka la. Ni kes bila kene tangkap baru mengelupur. If x kene tangkap & viral mcm ni…sure masih lupa diri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top