Written by AbangNara | December 4th, 2009

artis wanita

Cantik kan si pelakon wanita di atas tue? Pakej muka dah ada tapi kami pun tak tau apa kenapa sampai sekarang dia kurang popular. Mungkin tak ada kontroversi hangat kot.

Kami bagi klue sikit untuk anda teka. Dulu kami pernah letak gambar dia pakai kimono kat sini. Sebijik macam awek Jepun. Yang gambar kat atas nie tak tau la sebijik macam awek negara mana pulak.

Kalau pandai tekalah. Kalau tak pandai, buat-buat tak tahu udahlah. Hahaha.

P.S: Ada yang hantar email tanya boleh dipercayai ke vsHub nie? Sampai ke barang yang diorder ke rumah nanti? Kami berani jamin 100% yang barangan anda order menerusi vsHub akan sampai ke depan pintu rumah anda. Kalau tak sampai bagitau kami, kami akan kerat jari kaki ayam kat belakang rumah kami. Kalau nak maklumat lanjut, sila baca artikel lama kami pasal vsHub.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

465 responses to (KUIZ)Siapakah Pelakon Wanita Ini?

  1. violet says:

    faiza elai kot

    0

    0
  2. violet says:

    xx galmour coz xder kontroversi,
    law ada mesti meletop…
    huhu

    0

    0
  3. aries_april says:

    ni bkn faizah ilai ker?

    0

    0
  4. violet says:

    napa eg nk posing cmtu…
    x der ke posing yg laen….
    sdp la abg yg amik gmbr dye nih..
    cuci mata.
    huhu

    0

    0
  5. baju dia kat TUTTTTTTTTTT 2 nampak tajam semcm jer

    0

    0
  6. yula says:

    keding maa…
    ketek itam

    0

    0
  7. junnosuke says:

    ble mse lak ad page bru ni???

    0

    0
  8. cili says:

    dasat sungguh betina nih! jadi model porno terus kan bagus.

    0

    0
    • longsengah says:

      pompuan2 yg suke sexy ni baik sebenarnya….baik?selalu bagi ‘sedekah’ menghiburkan mata & nafsu lelaki di khalayak…free lagi..megah bila diperhatikan…ciptaan Tuhan le katakan….

      0

      0
  9. aMmey says:

    muka dya cm plakon indon 2
    yg drama ank ku bkn ank ku 2
    nma pa tah wtk dya adel

    faizah elai
    (elai) ni nma dya gk ke pak dya ke

    0

    0
  10. anNeDeSiLva says:

    faiza elai ni dlu berlakon ok..
    then dh jadi artis lupa diri plak..
    org jadik artis makan kaya dia jadik artis makin miskin pasal tu baju tak ckup duit nk beli kain terus singkat mcm tu..huhuhuh

    0

    0
    • yula says:

      huhuhu…btoi2 anne

      0

      0
    • violet says:

      tp skrg jrg nmpk dye berlakon…

      0

      0
    • huhuhu…. 2 tanda2 artis x laku annne…
      kalo artis yang banyak duit lama2 dia dapat beli baju yang dapat tutup aurat….
      mcm wardina nora shila rusli n mak kesayangan semua nurkumalasari

      0

      0
      • anNeDeSiLva says:

        tula pasal..
        maknanya dorg tu bebetol kaya..
        tgok tudung la lilit sana sini..
        maknanya rezki dorg betambah2 la murah…
        yg pakai sengkat2 ni sume sengkek…

        ni kalau tak silap dia tgah berlakon filem AKU MISKIN TAKDE DUIT….BAJU SENTENG JUAL BODY..ahahahha
        lebih kurang mcm tu la..heheheh

        0

        0
  11. anNeDeSiLva says:

    tayang body gini..
    sengal..
    seksi gilerr…

    0

    0
  12. BumbleBee says:

    pempuan ni makin seksi plak… x popular agaknya tu yg makin x cukup kain.

    0

    0
  13. hantupensil says:

    mak aih posing…
    bhaye tul kak nara bg gmbar panas2 pagi nih..
    hehehe

    0

    0
  14. yula says:

    adeh..mggu depan dah stat keje
    bosan2

    0

    0
  15. EclipsE says:

    p/s : ari ney ari jumaat…muahahahaha…
    ayat siapakah itu…………huhu

    0

    0
  16. east woman says:

    faezah elai

    0

    0
  17. aries_april says:

    faizah ni mkin ari mkn sexy lak dia yg?
    standard artis mlysia..
    klau x sksi…xda orng nk bt pblsti mrhn…

    kak nara…
    ni klaur mjlh mn ni?
    klau kluar playboy edisi mlysia..
    antu orng 1st ckp..
    coz dia thu kat nk black area bnda tu d jual…
    @ klaur mjlh buah mangga tu?

    0

    0
  18. mana poco2 xkuar lagi ni….

    0

    0
  19. yula says:

    yom p klcc ahad ni
    ade pc fair
    lips anne jom arr..kowang kt kl kan

    0

    0
  20. baby manja says:

    HAI…MORNING.
    LEH JOIN SKALI..

    0

    0
  21. EclipsE says:

    weh korg perasan x?
    pic anne teleng belah kiri…
    pet belah kanan…wakakaka…
    dua2 patah tengkuk…..huhuhu

    0

    0
  22. anNeDeSiLva says:

    anne pon mang nk cari laptop yg murah2..
    betol ckp antu kalau kat lowyat ada yg bagus tp kena rajin survey sume kedai….
    ada yg tipu ada yg ok..
    laptop skunk pon dh mahal kan..
    pet kawan ko tu dapatkan murah kan?
    murah sgt kew?
    bajet dlm bape?

    0

    0
  23. baby manja says:

    HEHEHE…..
    T.Q KORNG….
    ASL KO LETK NME HNTUPENSIL,ASL XLETK HNTUMATA KN PIC KO MATA…???

    0

    0
  24. aries_april says:

    faizah ni korang rsa…
    cntk ker x?

    0

    0
  25. aries_april says:

    ask korang keja x?

    0

    0
  26. aries_april says:

    anne…
    lpa lak nk tnya…
    ko nya side daddy…
    ada yg keja chef x?

    0

    0
  27. baby manja says:

    BETOL2………
    KEJE MMG TENSION LGI2 KLU KEJE NGN ORG GLER…….

    0

    0
  28. anNeDeSiLva says:

    pet..
    ko tak abes2 dgn mohon sembah kak lady ko tu..

    ko tak tau aku ni chif geng parang..
    aku libas email ko nanti langsung tak leh chat kat BN nanti….

    0

    0
  29. EclipsE says:

    teleng dgn skodeng p mn ha?
    hlg dh??

    0

    0
  30. BumbleBee says:

    Penceramah muda yang juga bekas penyanyi rock, Akhil Hayy tidak layak berceramah dan mentarbiah orang lain berdasarkan latar belakang agama yang cetek selain hanya mengharapkan populariti sebagai artis semata-mata.<< Pengarah JAIS.

    0

    0
  31. yula says:

    bercinta sudah lama
    berkasih dan bermesra
    sedang elok…ehekk..eeeheekkk….uwekkk..
    telekat ayaq teh lak

    0

    0
  32. DI HARI YANG MULIA NI MAI LER KITA SAMA2 BUAT KEJER KAT OFICE,,,,,

    KECIAN KAT MAJIKAN KORANG BAYAR GAJI PK KORANG X BUAT KEJER…..

    TENGK POCO ARI JUMAAT X KELUAR2 KAT CNI…..

    BUAT SOLAT TAUBAT KOT DIA

    0

    0
  33. anNeDeSiLva says:

    anne ingat nk buat perubahan pada rambut….
    hurmmm..
    nk ke x…pning..

    0

    0
  34. yula says:

    out dl nak msk sat
    ptg ni aku join

    0

    0
  35. U ALL BLACK P MANA EK LAMA X NAMPAK DIA,,,,
    rindu kau kat anak2 dia

    0

    0
  36. ANNE botak kan jer kepala ko mcm syarifah amani….
    …………………………………………………………………………………….
    …………………………………………………………………………………….
    xyah ko nak pening nak gayakan mcm mana…………….
    mcm toyol je nant

    0

    0
  37. tOmEii says:

    askum……
    malu tul nk msuk cni…..
    dh lme xjoin u all……

    0

    0
  38. aries_april says:

    bnyk2x orng kat dnia ni?
    sapa korang nk jmpa…
    n napa korang nk jmpa dia….?
    reason korang msti la releven k?

    0

    0
  39. baby manja says:

    EEEEEEEEEE

    0

    0
  40. junnosuke says:

    wei asl lak pggil mnah ni cm awek jpun..
    tlong la x sesuai..
    dhla x der mke jpun lngsung..
    klu bgi soklan pun sapa band2 plg top kt jpun pun..
    blum tntu leh jwab lgi..

    0

    0
  41. lapar nyer ari ni……………..

    0

    0
  42. junnosuke says:

    wei geng smpi blan 12 jela kte dpat borak…
    taun dpan aq dh x der kt opis lgi…
    sdihnyer…

    0

    0
  43. tOmEii says:

    lo xde org dh ker…..

    0

    0
  44. aries_april says:

    bnyk2x ngra kat dnia ni…mn korang nk p…
    antu xyah ckp..
    reason dia ttp sma..
    israel…even dia thu tmpt tu x leh p…
    :-)

    0

    0
  45. yula says:

    kowang leh tak jng lompat katak penat nak kejor
    mn nak kejo gulai lg

    0

    0
  46. tOmEii says:

    wei korg bestny la korg dpt jmp ntikn……
    aq xleh g la…..
    ada kursus……
    sedeyny……..
    cmne nie…….

    0

    0
  47. anNeDeSiLva says:

    ape bising2 nie??hehhehehe
    ada lg ke sume org???

    0

    0
  48. violet says:

    test2….
    tum pa sa ayer

    0

    0
  49. aku nak buat temu duga le dulu….

    BABY MANJA
    1. asal mana
    2. dok mana
    3 umur berapa
    4. laki ke pepuan
    5. dah kawin ke belum
    6. cantik mcm anne, cun mcm aries, ganas mcm kak lady ke….tau sopan mcm wieya……..ke ko keras kepala mcm poco2

    0

    0
  50. awekcun says:

    HAI..
    ASSALAMUALAIKUM…

    0

    0
  51. anNeDeSiLva says:

    ishh pet..
    ko kata anne cantik?/
    terharunya..hahahah….

    pet asl anne YM ko tak balas??
    ko dok bercintan cintun dgn aries ehhh?

    0

    0
  52. junnosuke says:

    ok lips thanx igatkn aq..
    aq pun akn igatkn ko jgak slalu..
    huhu..
    aq cm nk ngagis jer..
    dhla dgar lgu cm nk psah slma2nyer plak..

    0

    0
  53. nama BABY MANJA 2 kan sama gan orang yang minat KOMEN aku 2….

    mana ler tau dia tukar nam sket ker… huhuhu

    0

    0
  54. anNeDeSiLva says:

    tula weiya….
    anne ingat nk kerintingkan..
    anne pon takla gemok..
    chubby jek..
    then ingat nk buat sket perubahanla..
    asyk rebonding jek…
    bosan..

    0

    0
  55. anNeDeSiLva says:

    weiya mesti say Asalamualaikum kat anne dlu..
    anne kan mafia gagak hitam…

    ko jek yg slalu tak say hye kat anne pet…

    0

    0
  56. KORANG HAYATI LIRIK LAGU NI……
    MANUSIA SEKARANG BANYAK MELAKUKAN KESILAPAN MCM NI…..
    LAGU NI SATU PENGAJARAN TAU……..

    TP ORANG MALAYSIA XBOLEH BUAT LAGU MCM NI……

    Lirik Pinkan Mambo – BCT (Benih Cinta Terlarang)

    Cinta yang tak seindah yang dulu
    Berakhir tak dapat aku sandarkan lagi
    Sesungguhnya.. kau cinta pertama dalam hidup

    Apakah ini sudah waktunya
    Kau buang aku setelah kau dapat semua
    Mungkinkah ku haruskan bunuh diri saja
    Sesungguhnya kamu.. kau cinta pertama dalam hidup

    Kamu tak percaya
    Ini hasil benih cinta kita
    Kamu menyuruhku harus gugurkan saja
    Atau lebih baik kamu bunuh aku saja

    Reff
    Sakit hatiku mendengar keinginan kamu
    Kau tinggalkan aku untuk menanggung sendiri
    Bila memang mungkin harus tak harapkan lagi
    Mungkin lebih baik aku saja yang menghilang

    Back to Reff

    Sakit hatiku mendengar keinginan kamu
    Kau tinggalkan aku untuk menanggung sendiri
    Bila memang mungkin harus tak harapkan lagi
    Mungkin lebih baik aku saja yang menghilang

    Bila memang mungkin harus tak harapkan lagi
    Mungkin lebih baik aku saja yang menghilang

    0

    0
  57. EclipsE says:

    pet ko nak tau x sp org yg msg ko tue??

    0

    0
  58. anNeDeSiLva says:

    jangan cuba mencipta harapan..
    jika kau hanya mainkan perasaan….
    yg sekian lamanya..
    dambakan kehadiranmu…
    jgn biar ku mencintaimu..
    melainkan kau merasa begitu..
    kerana hati ini..
    tak ingin diluka lg…

    0

    0
  59. AWEKCUN AKU DAH ADER LAGU 2 TP NAK BAGI MCM MANER KAT KO………..

    BABY MANJA DAH NAK KAWIN KER MANA KO TAU

    0

    0
  60. pEnArI pOcO2 says:

    salam sume…
    sakit tengkuk tgk pic kat atas tuh…

    0

    0
  61. u all aku nak p JUMAAT dulu ler nant petang aku join korang lagi… tp ari ni aku masuk lambt cket ler dalam kol 2.30 tau kol 3…… bye u all gan lupa makn lak…..

    0

    0
  62. yula says:

    yula…
    yula…
    yula…datang lagi

    0

    0
  63. aries_april says:

    pndai la ko…
    muka aries ni cam punggung aym pn ko kta cun…
    thu ker ko muka aries cam na?

    0

    0
  64. weiya says:

    geng..weiya out jap ade client

    0

    0
  65. aries_april says:

    weiya…
    ko ksi lain la email add…
    mmg xda…
    aries dh cri…
    aries ksi aries nya…
    ko x add g….

    0

    0
  66. aries_april says:

    korang smua dh lunch ker?
    eclipse ngan anne xyah jwp…
    dia orng diet ja mmnjang…even bdn dh cntk….

    0

    0
  67. aquagirlz says:

    yuhuuu….

    0

    0
  68. aquagirlz says:

    ko mmg antu la hantu…
    hoooo….

    0

    0
  69. EclipsE says:

    slmt thari….
    aku diet lg…
    hehehe…
    mkn kerepek jer…
    muka pon dh mcm kerepek…huhu

    0

    0
  70. awekcun says:

    PET..LAGU TU KO MSK JE KT SINI.
    NTI AKU CR..

    0

    0
  71. jane says:

    NARA arini harian metro ada citer sensasi akhil hayy….panassssssssss update aaar kat sini

    0

    0
  72. neez_zeen says:

    faizah elai tuh ye..
    amb0ii…
    seksa k0t??ekekeke…

    0

    0
    • longsengah says:

      x sexy pun,’serba serbi’ saiz S jer…tulang plak tu,saje pose nk nmpak mcm minah gersang…desperate kot?

      0

      0
  73. Zaza Muhammad says:

    hmm dah ade org jwb…. faezah elai aka LaDolce Amira :D

    0

    0
  74. toki_Gatal says:

    faezah elai ke tu..???cam sial jer..huhuhu…!!!

    0

    0
  75. -DarkHeart- says:

    nmpak mcm sape 2..ingat org indon ke..adui…memalukan tul la..mane g mak n ayh dia ni…:P

    0

    0
  76. Mrs. Dark Heart says:

    Takder cara laen kot nk femes..tepaksa la tekangkang, telentang, tertonggeng..w’pun saiz stakat camtu..cian..

    0

    0
  77. -DarkHeart- says:

    lol…mane mrs nih???

    0

    0
  78. -DarkHeart- says:

    haha..now u here..welcome dear:)

    0

    0
  79. -DarkHeart- says:

    lol..mcm ni sume org dah dpt tgk la…huhuuhu!!xde maruah la…

    0

    0
  80. pehal pulak minah pakistan ni??
    desperate ker??
    hampeh tol perangai…
    harap2 dapat la berubah jadi baik pas nih….huhu..

    0

    0
  81. Shameless says:

    x jelas sangat la mua..kalau ambik dari dpan mudah sikt nak cam

    0

    0
  82. Sherina says:

    Hi, saya baru di sini…

    baru nak start baca gossip2 kat sini huhu (ketinggalan sket..huhu)

    Dia ni ada berlakon drama “CINTA SEMPURNA” kat astro oasis masa bulan puasa thn lepas (kalau tak silap). Dia bawak watak seorang doctor, pakai tudung, girlfriend kepada ustaz dlm drama tu…cuba pegi youtube..search ‘cinta sempurna’…

    0

    0
  83. yana says:

    i think he is faezah elai

    0

    0
  84. liza says:

    hahaha nape wat cam 2 x baik tau
    malu skit

    0

    0
  85. syaila says:

    bini no 2 saiful apek…madu nasha aziz

    0

    0
  86. chem says:

    jadila yuna yg sangat p0pular kerana bakat… rupa pun ade… manis & ayu lagi btudung

    0

    0
  87. bebek says:

    senang je… bekas girlfriend Barack Obama tuuu

    0

    0
  88. Rasa2 nya faezah elai…yang berlakon x best 2….dah lah rupa x elokperangai pun x elok..

    0

    0
  89. elai says:

    faizah elai..balakon cte sayang cendana pown seksi gak…. ntah pape jer…

    0

    0
  90. hurmm berlakon pun xbest perangai pun huduh

    0

    0