December 4th, 2009

artis wanita

Cantik kan si pelakon wanita di atas tue? Pakej muka dah ada tapi kami pun tak tau apa kenapa sampai sekarang dia kurang popular. Mungkin tak ada kontroversi hangat kot.

Kami bagi klue sikit untuk anda teka. Dulu kami pernah letak gambar dia pakai kimono kat sini. Sebijik macam awek Jepun. Yang gambar kat atas nie tak tau la sebijik macam awek negara mana pulak.

Kalau pandai tekalah. Kalau tak pandai, buat-buat tak tahu udahlah. Hahaha.

P.S: Ada yang hantar email tanya boleh dipercayai ke vsHub nie? Sampai ke barang yang diorder ke rumah nanti? Kami berani jamin 100% yang barangan anda order menerusi vsHub akan sampai ke depan pintu rumah anda. Kalau tak sampai bagitau kami, kami akan kerat jari kaki ayam kat belakang rumah kami. Kalau nak maklumat lanjut, sila baca artikel lama kami pasal vsHub.


Comments are closed.

Loading...