December 1st, 2009

artis

Kalau mata korang tajam setajam mata kami, pastinya sekali tengok pun dah dapat perasan artis kat gambar di atas. Kalau lebih tajam dari mata kami, korang akan dapat nampak gak seorang lelaki yang amat-amat popular. Cuba la carik ~~

P.S: Ingat lagi tak artikel kami pasal vsHub? Kalau tak ingat leh klik kat sini ye.Untuk pengetahuan korang, sekarang nie vsHub tengah buat promotion 15% discount untuk shipping charge dia. Ini semua sebab harga barang kat US tengah murah gila-gila sempena hujung tahun. Tunggu apa lagi? Time nie la nak shopping dan gunakan vsHub sebagai perantara korang. Dan untuk korang yang berminat nak beli barang dari Jepun, vsHub dah pun bukak untuk terima tempahan dari Jepun. Jom shopping pedang Samurai kat Jepun jom.


Comments are closed.

Loading...