Written by AbangNara | December 1st, 2009

artis

Kalau mata korang tajam setajam mata kami, pastinya sekali tengok pun dah dapat perasan artis kat gambar di atas. Kalau lebih tajam dari mata kami, korang akan dapat nampak gak seorang lelaki yang amat-amat popular. Cuba la carik ~~

P.S: Ingat lagi tak artikel kami pasal vsHub? Kalau tak ingat leh klik kat sini ye.Untuk pengetahuan korang, sekarang nie vsHub tengah buat promotion 15% discount untuk shipping charge dia. Ini semua sebab harga barang kat US tengah murah gila-gila sempena hujung tahun. Tunggu apa lagi? Time nie la nak shopping dan gunakan vsHub sebagai perantara korang. Dan untuk korang yang berminat nak beli barang dari Jepun, vsHub dah pun bukak untuk terima tempahan dari Jepun. Jom shopping pedang Samurai kat Jepun jom.

265 responses to (KUIZ)Cuba Cari Siapakah Artis Di Dalam Gambar Di Bawah

  1. anNeDeSiLva says:

    NORA DANISH…

    0

    0
  2. anNeDeSiLva says:

    RIZAL GONJENG….hahahhaa

    0

    0
  3. huhuhu…. poco2 ok x

    0

    0
  4. ladybird says:

    yg aq kenal nora danish jer

    0

    0
  5. anNeDeSiLva says:

    cantek tol dorg pakai sedondon..

    0

    0
  6. EclipsE says:

    pelamin mcm kat alam fantasi…
    len dr yg len…

    0

    0
  7. yula says:

    xhensem lngsung si rizal tu
    ape la yg 2 org tu dok berebut sngat

    0

    0
  8. ladybird says:

    cepat lah teka sesape yg ada kat cni.

    0

    0
  9. hantupensil says:

    nape keris dia tebalik???
    hehehe…

    0

    0
  10. pEnArI pOcO2 says:

    NORA DANISH NGAN EX-HUBBY DIER LER…

    0

    0
  11. insuraya says:

    diana johor,nora danish

    0

    0
  12. pEnArI pOcO2 says:

    kalo aku cam nora, aku xnak g kenduri kat umah ex-hubby…

    0

    0
    • anNeDeSiLva says:

      ko busuk hati pasal tu tak nk g..
      mcm nora ni beruntung pasal bekas mak dgn bapak mertua dia sayang kat dia..

      0

      0
      • BumbleBee says:

        ape salahnyer g… pertalian darah tu still kuat melalui anak dier. Anak lelaki lak tu, lagi teguh ikatan tu walaupun mak ayah dh bercerai. Lagipun family xde masalah ngan Nora kan, buat ape nk buat musuh. x baik…

        ape2 jadi pun…mak ayah jejai tetap atok nenek anak nora…and yg jd pengantin tu tetap aunty/uncle anak nora…. :)

        0

        0
  13. BumbleBee says:

    mana FASHA SANDHA…????????????????
    mana FASHA SANDHA????????????

    tak dijemput yer….. ha ha ha…(gelak sarcastic)

    0

    0
  14. weiya says:

    pesal komen weiya tak lepas ni

    0

    0
  15. anNeDeSiLva says:

    bosan…

    0

    0
  16. ladybird says:

    bkn x suke cume x bkenan dgn perangainye. syg muke lawa pandai blakon, tp gatal, laki org pun dia sanda

    0

    0
  17. anNeDeSiLva says:

    poco betol ke huby ko keje kat LONDON??

    0

    0
  18. ARIES jer yang suka fasha…. heheheh

    sapa artis malaysia paling cantik

    1 maya
    2 rozita
    3 Sofia jen
    4 erra
    5 camelia…

    ramai sangat ler yang cantik

    0

    0
  19. violet says:

    aku nmpk nora danish.. jejai ngok….huhu….

    0

    0
  20. ammey says:

    sape kwen 2

    0

    0
  21. aries_april says:

    fasha ke…ct ker..
    cma paris hilton, elyana n anuar zain d hti ini…

    0

    0
  22. pEnArI pOcO2 says:

    woiiittt anne, aku bkn lar busuk ati…
    watper aku nk tgk muke org yg pnh mengecewakan aku…
    uuuhhhh…dan pnh tido sebantal…
    x pelik ker…

    0

    0
  23. yula says:

    lalalala….bosan toi
    violet xda ka ari ni

    0

    0
  24. kudek says:

    cikgu yg ajar menari dalam af7 kot

    0

    0
  25. www.artis says:

    cam x kenal jerk..!

    0

    0
  26. miss kepoci says:

    pengantin perempuan tu bekas adik ipar nora danish ler..

    0

    0
  27. artis laki yang selalu di katakan gay

    1 anuar zain
    2 dafi
    3 remy ishak
    4 rem
    5 saiful mi
    6 fiz fairus
    7 faizal yusuf (laki nana)
    8 fizo omar
    9 azhar sulaiman
    10 tam kecik
    11 isma yusuf

    x ingt banyak sanagt

    0

    0
  28. violet says:

    anne ….
    mana hang p….
    cili dh kutip ka????

    0

    0
  29. pEnArI pOcO2 says:

    pet. ptg2 camnie wat TAIK mata lg baguih…

    0

    0
  30. pEnArI pOcO2 says:

    k guyz…
    aku balik dulu…tata…
    assalamualaikum…

    0

    0
  31. anonym says:

    rizal dan nora danish~~patutlah asyik sakit hati jak dgn fasha…Rupa²nya….tuuuuuuuttTTTT

    0

    0
  32. ladybird says:

    x tgk lah pet LG 2

    0

    0
  33. hantupensil says:

    arghhhhhh…..
    lapooooo…..

    0

    0
  34. jane says:

    ha…aku suka konsep camni …pengantin baju kaler lain…inang2 kaler lain…. tak macam sesetengah pengantin dgn inang2 dgn mentua dgn kain langsir kat belakang tu same je kaler ….sedondon je…

    0

    0
  35. EclipsE says:

    anne…………..
    sory td…tetibe lak bos aku myalak…
    ko dh tnye bdk tue lom??

    0

    0
  36. kak lady weiya tengah buat kaerangan 2 yang lambat reply 2….

    ok lah out dulu bye semua

    0

    0
  37. Zarul says:

    korang sempat chatting lagi kat sini dahsyat

    0

    0
  38. xie says:

    adik dier yg kmbr tu khwin ek?

    0

    0
  39. lanToK LeW says:

    cantik la design dia….huhuhu…nampak cam simple tp tetap cantik….hmm…ape aku melalut mlm2 nie….uhuk3…

    0

    0
  40. meor says:

    hmm ada pekdah ke beri comment no. 1?? dapat duit?? dapat memajukan diri??

    0

    0
  41. mat kepoh says:

    janda hot meletop?

    0

    0
  42. mat kepoh says:

    dapat hadiah x?heheh

    0

    0
  43. yuyun says:

    wie suami adik rizal tu muka dier mcm pelakon ashraff muslim jer?tol ker tak???confuss beb..muka cam samer jer…ni yang malas teka teki jerr..bg tahu teruskan senang…

    0

    0
  44. Wallah says:

    sape ek ? yg aku cam Nora danish jer

    0

    0
  45. norafizol says:

    sape artis laki 2 ek?
    nampak nora danish je….
    bgtaulah sape….

    0

    0
  46. insuraya says:

    klu maya karin cm pontianak kira cun gak la antu kt mesia ni..ek???…

    0

    0
  47. kipas-susah-mati-zaefrul says:

    sorang lagi dlm tu,DIANA JOHOR la.. atau kembar die.. ntah sape name die

    0

    0
  48. mafia says:

    erm..cuba la kalo rizal da kawen lain..bukan dgn pasha la skali pon..erm…sure bini br rizal akn tertekan..sbb akn dibayangi oleh nora

    0

    0
  49. yuyun says:

    yer lahhh..sebab dier kater artis laki2..nak kater rizal..dier bkan artisss..yer lah kott adik ipar dier muka cam ashraff mulim daaa..btol ker tak beutifulnara…confus2.

    0

    0
  50. datin says:

    hehe.ni twins adik rizal kawin kan?tp tatawu min or cho..
    dorg ni da lame an item..rs biasa tgk gmba kt myspace dlu2..bagus la kawin..yg sane tu..pon kembar gak.tapi tak pasti.diana ke atau kembar nye.tp yg pasti ade johor2 lah ujung.hehe :)

    0

    0
  51. fkuoo says:

    si Gobuk bin Kara nama artis ni…

    0

    0
  52. Ida says:

    Penyanyi shidee la.. kat blakang skali tu…

    0

    0
  53. bukan leh harap pun jejai tu…nasib badan dilahirkan dlm keluarga berada…cuber x kaya. nak harap rupa?

    0

    0
  54. nur alia nazira says:

    saya rasa llaki tu ialah faizal husin

    0

    0
  55. nur alia nazira love mohammad rajmin says:

    kami rasa llai tuw faizal husi

    0

    0
  56. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0

    0
  57. Jen Carlsen says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0

    0
  58. Hi Web site owner. I really just like your article and also your site all in all! That article is extremely plainly written and effortlessly understandable. Your current WordPress style is wonderful as well! Would be awesome to discover where I can get this. If possible hold up the good job. We all need a lot more such web masters just like you on the internet and much fewer spammers. Great friend!

    0

    0