Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Kita Tak Boleh Paksa Orang Ambil Vaksin, Tak Payah Sibuk Jaga Tepi Kain Orang” – Zahida Rafik

Zahida Rafik

Baru-baru ini, pelakon jelita Zahida Rafik berkongsikan pengalaman yang dialami olehnya selepas mendapat suntikan vaksin COVID-19 dos pertama di akaun Instagramnya.

Advertisement

Menurut Zahida di dalam video perkongsiannya itu, selepas menerima dos pertama, dia telah mengalami keguguran rambut yang teruk namun ia tidak mematahkan semangatnya untuk mendapat doa kedua kerana menyedari tanggungjawabnya sebagai rakyat Malaysia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zahidarafik (@zahidarafik)

Dalam pada masa yang sama, pelakon yang pernah membintangi filem popular Anak Mami The Movie itu turut memberi pandangannya terhadap golongan anti-vaksin.

Advertisement

Bagi saya mudah saja, dalam hidup kita ada pilihan, pilihan terserah pada anda, kita yang dekat luar tak boleh paksa orang nak ambil vaksin sebenarnya. Tak payah nak sibuk jaga tepi kain orang.

Zahida Rafik

Difahamkan video tersebut telah dimuatnaik selepas beliau mendapatkan dos kedua dan meninjau di ruangan komen hantaran itu, rata-rata pengikutnya mempunyai pandangan yang berbeza.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    August 8, 2021 at 5:11 pm

    With the current situation where the virus has mutated, we have to get the vaccine & making sure everyone is vaccinated. Else, those who are not being vaccinated, once they got the disease, they condition is much worse than those who has been vaccinated, which I’m pretty sure everyone is aware of.To give people an option when the whole world is in a pandemic & a red alert is so selfish. You can make the choice if only you’re healthy, but if you’re dying, only God can judge you once you’re dead. I hate the notion when people hate the idea of being forced because they think that they know everything. Guess what, those who are against the vaccine doesn’t even know anything other than gossip forum, Facebook, & whatsapp. They are not even working in a lab & being the front liner. They might be those who believe only with the bomoh. Please do listen to the expert than your family or friends who are anti-vax or any celebrities/influencers who are not encouraging getting the vaccine while they already got their shot.

  2. anonymous

    August 7, 2021 at 9:10 am

    nak jugak tempias ratu edit ni

  3. Bising

    August 6, 2021 at 7:19 pm

    Sibuk hak die lah kalau die tak nak jangan paksa bodoh nyibuk hal aurat orang keluarga sendiri tak terurus telanjang stupid shit

  4. Anonymous

    August 6, 2021 at 2:23 pm

    pakai tudung tutup sume rambut2 gugur tu.. pasti selesai

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top