Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey Bakal Menjayakan Iklan Produk Minyak Wangi SimplySiti

Hiburan

Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey Bakal Menjayakan Iklan Produk Minyak Wangi SimplySiti

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Khairul Fahmi ialah bersama SimplySiti. Tambah menarik ialah apabila gadis yang pernah dikaitkan dengan Apek iaitu Leuniey turut akan terlibat di dalam pengiklanan minyak wangi SimplySiti ini. Memang murah sungguh rezeki Apek dan Leuniey.
apek  simplysiti

Patutlah baru-baru ini Apek ada pergi jumpa Dato’ Siti untuk makan tengah hari. Inilah projek yang dibincangkan rupanya. memang beruntung jadi Apek. Sudahlah dilantik jadi duta Puma, kini terlibat pula dengan pengiklanan Simply.

Advertisement

apek  simplysiti

Minyak wangi SimplySiti yang diberi nama Eau de Parfum Simplysiti dihasilkan dalam tiga haruman yang berbeza iaitu Pure, Memoir dan Precious. Tengok packaging pun dah teruja Abang Nara dibuatnya. Confirm wangi punya.

leuniey dan siti

UPDATE: Di atas ialah salah satu gambar Leuniey berposing dengan Dato’ Siti.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

88 Comments

  1. SIMPLYSITI BAU BUDU

    March 29, 2012 at 6:29 pm

    komfim minyak ni bau BUDU……..P/S : Siti makin panjang rambut ko tekeluar kat depan … tak takot ke Datok K kawen dengan leuniy ni …macam kau buat kat zawiyah dulu …

    • Shah Jaszle versi halalan toyyiba

      March 29, 2012 at 10:39 pm

      budu sedap. kebanggaan kelantan. jaga sikit keyboard kamu!

    • siti nurhaliza jendul

      March 31, 2012 at 1:50 am

      apek kelate leuniey kelate … patot siti suko sebab perfume bau kaloh budu ….. nok se simplysiti cap ketereh hado ?

  2. hehehe

    March 29, 2012 at 10:36 am

    pd aku per nak di banggakan sgt dgn brgan simplysiti nie…coz dia made in korea bkn made in m’sia…lbh kurang mcm yg lain jer ambik dr siam letak jenama msg2…huk3x…fans ct mesti mara gan statement aku nih…pe2 jer la korang nak fanatik bagai…yg kaya dia yg kayap korang…ct nie nak pakai ker brg murah2 kalo dah kete dia pun jenama terkemuka apatah lagi gan meak up n minyak wangi…ibarat jual produk sendiri tp pakai yg imported nye produk…

    • aku

      March 30, 2012 at 1:33 pm

      setau aku produk simply siti ni x sama macam produk2 lain yg amik dr supplier luar then bwk blk malaysia rebranding nama sendirik…sbb produk SS ni bkn simply2 je amik yg dh stok yg sedia ade kt korea tu tapi siap buat kajian lagi sebelum die kuakan produk ni…Korea mmg dh terkenal dengan bahan2 kosmetik dorg yg terbaik so, aku rase tindakan siti mmg tepat la mintak pakar dr sana buatkan kajian utk produk2 die…haihhh~~ kalau ye pon x suke pasal tudung die, jgnlah sampai kebaikan die yang lain org x nmpk pulak….kita doakan jelah yg terbaik untuk beliau…

    • alahai

      March 30, 2012 at 2:58 pm

      aku memang xminat produk2 kosmetik korea sebab aku xtau research dia camana. kalau dia cakap research dia kat org kulit negara khatulistiwa cam aku okeila tp xder cakap, so aku assume research dia kat kulit org korea yg confirm kulitnya dan cuacanya yg jauh berbeza dari dekat sini. kakak aku duduk malaysia kulit kasar jer, pergi bangkok sebulan xpayah pakai alat kosmetik apa pun balik dgn kulit yg bersih dan rossy cheek lagi. kalau duduk korea sebulan xtau la. utk sesetengah org mungkin xder effect kot. kakak aku sorang lagi belajar kat us, pergi gelap balik cerah sampai sekarang anak dah 4 pun xgelap2 cuma pipi xlah rossy macam dia mula2 balik dulu.

  3. dato syarizat

    March 28, 2012 at 8:27 pm

    aq dh bli dah mmg wangi………nak2 yng precious 2….mmg elegan gle bau dye….

  4. Nurul Ilham

    March 28, 2012 at 7:48 pm

    Cantik je botol minyak wangi tu..ok la tu harga dia, dato ct pun standard dia tinggi, xkan la penat2 keluarkan modal dia nk jual rm6.90 kot, hehe…support usahawan tempatan kita xkira la dia tu artis ke sape ke. Janji dia cari rezeki yg halal.

  5. ape nak jadi

    March 28, 2012 at 7:20 pm

    cantik lg botol ni kalo cap nye simple

Loading...