March 28th, 2012

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Khairul Fahmi ialah bersama SimplySiti. Tambah menarik ialah apabila gadis yang pernah dikaitkan dengan Apek iaitu Leuniey turut akan terlibat di dalam pengiklanan minyak wangi SimplySiti ini. Memang murah sungguh rezeki Apek dan Leuniey.
apek  simplysiti

Patutlah baru-baru ini Apek ada pergi jumpa Dato’ Siti untuk makan tengah hari. Inilah projek yang dibincangkan rupanya. memang beruntung jadi Apek. Sudahlah dilantik jadi duta Puma, kini terlibat pula dengan pengiklanan Simply.

apek  simplysiti

Minyak wangi SimplySiti yang diberi nama Eau de Parfum Simplysiti dihasilkan dalam tiga haruman yang berbeza iaitu Pure, Memoir dan Precious. Tengok packaging pun dah teruja Abang Nara dibuatnya. Confirm wangi punya.

leuniey dan siti

UPDATE: Di atas ialah salah satu gambar Leuniey berposing dengan Dato’ Siti.


88 responses to “Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey Bakal Menjayakan Iklan Produk Minyak Wangi SimplySiti”

  1. oooooo says:

    kfcm yang tahpaper .. dulu aq suka dia tapi lepas tangok gambar controversial dia aku menyampah ngan dia. memang betullah org kalo da femes memang cepat lupa diri macam kfcm ni socialize sgt. tak mustahil kalau dia pernah berzina ngan pompuan mcm yg disebarkan sseblum nii

  2. hurmm says:

    bialaa ct bertambh kaya,die ske menderma..bleh tolong lg rmai org susah,smoga bertambah murah rezeki ct,amin..

  3. ciksiti says:

    apesal ciplak botol nina ricci?

  4. […] pengiklanan minyak wangi SimplySiti ini. Memang murah sungguh rezeki Apek dan Leuniey. … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Bakal, Fahmi, Iklan, Khairul, Leuniey, Menjayakan, […]

Loading...