Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey Bakal Menjayakan Iklan Produk Minyak Wangi SimplySiti

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Khairul Fahmi ialah bersama SimplySiti. Tambah menarik ialah apabila gadis yang pernah dikaitkan dengan Apek iaitu Leuniey turut akan terlibat di dalam pengiklanan minyak wangi SimplySiti ini. Memang murah sungguh rezeki Apek dan Leuniey.
apek  simplysiti

Patutlah baru-baru ini Apek ada pergi jumpa Dato’ Siti untuk makan tengah hari. Inilah projek yang dibincangkan rupanya. memang beruntung jadi Apek. Sudahlah dilantik jadi duta Puma, kini terlibat pula dengan pengiklanan Simply.

apek  simplysiti

Advertisement

Minyak wangi SimplySiti yang diberi nama Eau de Parfum Simplysiti dihasilkan dalam tiga haruman yang berbeza iaitu Pure, Memoir dan Precious. Tengok packaging pun dah teruja Abang Nara dibuatnya. Confirm wangi punya.

leuniey dan siti

UPDATE: Di atas ialah salah satu gambar Leuniey berposing dengan Dato’ Siti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 Comments

  1. oooooo

    April 1, 2012 at 11:40 am

    kfcm yang tahpaper .. dulu aq suka dia tapi lepas tangok gambar controversial dia aku menyampah ngan dia. memang betullah org kalo da femes memang cepat lupa diri macam kfcm ni socialize sgt. tak mustahil kalau dia pernah berzina ngan pompuan mcm yg disebarkan sseblum nii

  2. hurmm

    March 30, 2012 at 3:48 am

    bialaa ct bertambh kaya,die ske menderma..bleh tolong lg rmai org susah,smoga bertambah murah rezeki ct,amin..

  3. ciksiti

    March 30, 2012 at 2:51 am

    apesal ciplak botol nina ricci?

  4. Pingback: Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey Bakal Menjayakan Iklan Produk Minyak Wangi SimplySiti | My Blog

  5. PASAL PERFUME CAK AYAM PUN MAU GADO KA???

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top