Written by Bella | June 1st, 2016

Sekitar tahun lepas, hangat dengan kes dimana pengarah terkenal Azma Aizal Yusoof telah memukul pelakon Ika Nabella ketika menjalani penggambaran drama Dawai Asmara.

Ika Nabella ditumbuk secara bertubi-tubi pada bahagian badan dan muka kerana tidak dapat menjiwai watak yang diberikan dengan baik.

Walaubagaimanapun, Azma telah didenda RM 2,000 selepas didapati bersalah oleh Mahkamah Majistret Ampang.

Kini sudah beberapa bulan selepas kes tersebut terjadi, Ika Nabella dalam kenyataan terbaru beliau memberitahu beliau tidak mempunyai sebarang masalah untuk bekerjasama dengan Azma semula.

Malah, Ika Nabella tidak pernah menyimpan sebarang perasaan dendam terhadap Azma atas apa yang berlaku.

Jika selepas ini ada peluang untuk kami bekerja semula, saya okay sahaja. Saya bersikap profesional dan tidak menyimpan sebarang dendam terhadap dirinya.

Namun begitu, selepas kejadian tersebut, saya tidak pernah lagi berjumpa atau terserempak dengan dia. Sebelum ini, dia pernah menghantar mesej meminta maaf dan saya cuma membalas ‘it’s okay’ sahaja.

Alhamdullillah jika tiada perasaan dendam yang disimpan didalam hati Ika Nabella, meskipun apa yang berlaku boleh dikatakan kenangan yang agak pahit, namun tiada gunanya untuk kita terlalu mengenangkannya. Maafkan orang lain, hidup tentu tenang. Ewah..kemain..

Sumber Berita : Astro Gempak

17 responses to Kes Pukul : Ika Nabella Tidak Berdendam Dengan Azma Aizal Yusoof

  1. NEK MAH CUN says:

    ika nabella ni scra personal nya mmg baik. xbyk songeh n x byk sgt kontroversinya..tgk melodi dulu2.kuage die ni sbnrnye org berada.tp agknye suke blakon,.

    ~mgkin azma tu out of control time tu..dh byk kali die sepak artis dgrnye..harap die jgn lupe mkn ubat.

    0

    0
    • Black Cat says:

      Melati pun jgn lupa makan ubat….kikiki

      0

      0
      • melati says:

        Siapa Blac Cat ??? lelaki @ pompuan hah…wakakakakakakaakakakaakkakaa perasan nya dia…..!!!!! Mat Jenin pun tak amik tahu lah Blck Cat ni saper…..gi terjun KLCC tu….!!!

        0

        0
    • Corse 848 says:

      Betul..berlakon apa pun ok..tak kayu..xde nk ckp bukan2 nk cari publisiti murahan..ini betul berlakon sbb minat..

      0

      0
  2. melati says:

    Jantan yg suka pukul pompuan ,jenis lelaki yg suka mengawan dgn Saudara sendiri..!!! dr kecik dia suka tgk Mak dia kencing,,!!! ini kenyataan , pastu bila dh Besor mereka ni jenis Kedekut terlampau….walau pun dia kaya , mesti dia amik kesempatan gan [email protected] harap m,ereka ni belanja jgn harap leww….//& lelaki yg suka pukul pompuan yg papa kendana jenis suka amik duit pompuan..duit dia kedekut….lelaki2 yg suka pompuan ni mesti ader sejarah mereka pukul ibu sendiri..!!! mereka ni jenis >>>duit org dia nk,, duit sendiri kedekut..!!! nasihat saya hindari lah spesis2 camgini kalau boleh jgn leww berkerja bawah mereka, mesti bayar ciput jewww walaupun untung,,,,,ni Pengalaman lahhhh…baik kawan dgn kucing dari kawan dgn spesis camni…..!!!

    0

    0
  3. Tomahawk says:

    aku dh tgk drama dawai asmara, aku tertanya2 watak apa yg ika nabilla ni kena lakonkan sebenarnya, sebab majority pelakon yg baya2 dia berlakon dlm citer tu average je. klu ikut sebelum2 ni ika nabilla punya acting lg better dri yg baya2 dia dlm drama tu.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Srius x kenal..mgkn sbb ak pn x layan drama melayu sgt.. tp prnh try bukak dawai asmara tu..crite tu die pnya intro lagu die pn membosankan..jd tgk drama die ntah2 lg bosan..jd mmg kurg berminat..mcm dh agak mesti psal kisah sedeh la typical drama melayu..

    0

    0
    • melati says:

      Anon june 1, 2016 at 7:17 am…kalu ko tk tgk pilem Melayu !!! naper ko tulis BM..? tulis ler B.Inggeris..!!! poraaahhhhh…

      0

      0
    • melati says:

      Anon june 1, 2016 at 7:17 am…kalu ko tk tgk Drama Melayu !!! naper ko tulis BM..? tulis ler B.Inggeris..!!! poraaahhhhh…

      0

      0
  5. Anonymous says:

    kena bantai atas bawah,baik lupakan saja..hehe

    0

    0
  6. FC says:

    Take a stand woman, no need to wait for pisang berbuah dua kali…for your sake, never ever work with this dude again!

    0

    0
  7. melati says:

    “Ika Nabella…,”ni nasihat saya jgn lew keje @ bercinta gan kaki pukul pompuan ni..!! Mereka ni golongan Kedekut terlampau…yg ader duit tu kalau untung dia bayar ciput jewww….yg jenis kedana tu suka minta duit pompuan , duit sendiri kedekut..!! mereka ni jenis berani gan pompuan jeww…mereka ader sejarah sebab mereka pernah sepak Ibu mereka demi Wang..sebab tu org yg suka pukul pompuan mereka anggap pompuan ni macam kucing…apatah Ibu mereka sebab tu mereka suka Sepak Ibu mereka demi duit…!! ni kenyataan..

    0

    0
  8. saa says:

    Only stupid, dumb bitch will still work with the very person that assaulted her all because she thinks it is the professional thing to do…..only in Malaysia, the “Dumbing of Malaysians”

    0

    0
  9. cik nin says:

    takpe ika.. pasni jgn keje ngan mangkok ayun ni lg ok..u sgt berbakat..i suka tgk lakonan u..jd hidup watak tau..kipidap ika

    0

    0
  10. nyah says:

    pondan biadap perasan diva,suka ati ko nak pukul org

    0

    0
  11. Abe Soda says:

    Dasar lelaki DAYUS…….. dah lah PATAH (*pondan) …… buat malu KAUM ADAM jee pukul pepuan…. Perempuan insan yg lemah yg n sepatut dilindungi oleh kaum adam… bukannye disepak/ditumbuk

    0

    0
  12. anon says:

    Hmm….dah tau tak berbakat, nak sngt jadi pelakun, kene hentamlah. Pelakun2 lain dlm produksi tu tak kena pukul pn kan.. Anyway, jantan tu pn sama, kalau tau yg si lka tu tak blh berlakun, buang jelah and replace dgn org lain, bknnya gih pukul anak org. Kalau ada org pukul anak, adek or sedara dia mcm mana dia rasa…Kalau ada org berani pukul anak aku, siap….confirm aku gih cari and pukul balek

    0

    0