June 1st, 2016

Sekitar tahun lepas, hangat dengan kes dimana pengarah terkenal Azma Aizal Yusoof telah memukul pelakon Ika Nabella ketika menjalani penggambaran drama Dawai Asmara.

Ika Nabella ditumbuk secara bertubi-tubi pada bahagian badan dan muka kerana tidak dapat menjiwai watak yang diberikan dengan baik.

Walaubagaimanapun, Azma telah didenda RM 2,000 selepas didapati bersalah oleh Mahkamah Majistret Ampang.

Kini sudah beberapa bulan selepas kes tersebut terjadi, Ika Nabella dalam kenyataan terbaru beliau memberitahu beliau tidak mempunyai sebarang masalah untuk bekerjasama dengan Azma semula.

Malah, Ika Nabella tidak pernah menyimpan sebarang perasaan dendam terhadap Azma atas apa yang berlaku.

Jika selepas ini ada peluang untuk kami bekerja semula, saya okay sahaja. Saya bersikap profesional dan tidak menyimpan sebarang dendam terhadap dirinya.

Namun begitu, selepas kejadian tersebut, saya tidak pernah lagi berjumpa atau terserempak dengan dia. Sebelum ini, dia pernah menghantar mesej meminta maaf dan saya cuma membalas ‘it’s okay’ sahaja.

Alhamdullillah jika tiada perasaan dendam yang disimpan didalam hati Ika Nabella, meskipun apa yang berlaku boleh dikatakan kenangan yang agak pahit, namun tiada gunanya untuk kita terlalu mengenangkannya. Maafkan orang lain, hidup tentu tenang. Ewah..kemain..

Sumber Berita : Astro Gempak


Comments are closed.

Loading...