“Kerja Saya Jual Badan, Nak Tunjuk Otot Memang Kena Tunjuk Aurat” – Sharifah Sakinah Tapis IG ‘Request’

Hiburan

“Kerja Saya Jual Badan, Nak Tunjuk Otot Memang Kena Tunjuk Aurat” – Sharifah Sakinah Tapis IG ‘Request’

Pelakon Sharifah Sakinah sering menerima kecaman gara-gara berpakaian seksi namun kini katanya, dia akan mula menapis pengikut di Instagram.

Menurut laporan, Sakinah ada memuat naik foto menunjukkan dia menerima ‘request’ daripada sejumlah pengguna IG untuk menjadi ‘followers’.

Advertisement

Katanya dia tidak akan menerima pengikut lelaki kerana sebagai seorang pelatih kecergasan, dia akan mendedahkan aurat di Instagram untuk mempamerkan otot badan

Saya tapis request ya. Kalau laki saya tak terima. Kerja saya jual badan, nak tunjuk satu persatu otot memang kena tunjuk aurat.”

Sakinah turut berkata, dia hanya akan menerima ‘request’ mereka yang ingin belajar selain turut menasihati mereka yang mahu memohon supaya tidak menghakimi dirinya.

Kalau nak request, don’t judge. Kalau nak ilmu sila follow.”

Pengikutnya dia Instagram dilihat menyokong tindakan Sakinah tentang individu yang gemar menghakimi orang lain. Malah, ada yang berkata wujudnya segelintir individu yang ‘follow’ hanya untuk menghakimi dan menyakitkan hati.

sharifah sakinah dituduh masuk kristian
10 bulan lalu

"Takkan Semua Nak Tunjuk Bukti?" - Dituduh Masuk Kristian, Sharifah Sakinah Tunjuk Kad Suami Masuk Islam

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    February 14, 2022 at 11:12 am

    So sape2 yg kerje pelacur, kne tunjuk pu*# untuk jual badan. Nitizen jgn bitter sngt. Jgn nk jd ostajah sngt. Pelacur pun kerje cr mkn. Nk melacur kne la tunjuk pu*#, kalau x org x tau best ke x. Korang ape tau. Kalau kerje nk cari mkn x pe buka aurat. Kalau pelacur kne buka tunjuk tete* n pu*#, kalau kerje menyamun, kne pukul orang. Kalau kerje pembunuh upahan kne la membunuh. Name lg kerje. Nitizen x yh la bising kalau x tahu skop kerje. Semue larangan agama boleh buat kalau untuk kerje. Contoh pelakon, dierang kalau kerje kne belakon jd suami istri, so kne la pegang tangan, bersetubuh, cium mulut semue tu. Kalau x, x dpt menjiwai watak la. So x pe la dierang bogel mandi same2 sbb namenye belakon jd suami istri, jd ape yg lazimnye suami istri buat pelakon kne la buat. Nitizen please la stop judging orang. Stop jd ostajah. Korang bodoh x tau ape2. Kami buat sbb tuntutan kerja dan kami ni ahli sorga.

  2. Smartbird

    February 14, 2022 at 12:32 am

    Miss your acting since u left, each time I watched u berlakon in any drama akan teruskan menonton walau kadang kala banyak part dah terlepas. U have your own style & charm for it cuma now that u’re a fitness trainer living with hubby in Sweden, harap dapat berlakon lagi bila pulang bercuti diMalaysia. Semoga bahagia with your new life dengan suami disana & wish your haters well too :)

Loading...