Kerap Pegang Perut, Netizen Sekali Lagi Spekulasi Neelofa Hamil

Hiburan

Kerap Pegang Perut, Netizen Sekali Lagi Spekulasi Neelofa Hamil

Setiap tindakan dan gerak-geri selebriti popular pasti akan menjadi bualan netizen di media sosial. Tidak terlepas daripada perkara itu, selebriti terkenal Neelofa sekali lagi dihujani ucapan tahniah kerana didakwa berbadan dua setelah hampir lima bulan berumah tangga bersama PU Riz.

5 bulan lalu

"Cepat Sembuh Sayang.." Neelofa Akui Hancur Hati Ikuti Kes Dera Adik Bella

Advertisement

Ini berikutan tindakan pengacara program Next To Neelofa itu yang kerap kali memegang dan mengusap perut sepanjang sesi siaran langsung yang diadakan bagi mempromosikan produk Naelofar yang terbaru.

NeelofaSumber : Instagram Neelofa  

Paling ketara apabila Neelofa sering memegang perut dan kerap duduk dipercayai kerana letih berdiri.

Meskipun dihujani dengan ribuan komen dan ucapan tahniah ketika siaran langsung tersebut, isteri kepada PU Haris itu tidak pula memberi sebarang reaksi atau jawapan yang mungkin sangat ditunggu-tunggu oleh peminat.

Manakala di ruangan Twitter, beberapa pengguna warga maya turut perasan akan perbuatan Neelofa selain mendakwa ternampak sedikit perubahan saiz di bahagian perut.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Terdahulu, bekas pengacara program MeleTop ini juga pernah dikatakan sedang hamil apabila foto memaparkan seolah-olah ‘baby bump’ berlegar-legar di media sosial.

Sekadar info, Neelofa dan PU Haris telah selamat mendirikan rumah tangga pada 27 Mac lalu bertempat di sebuah hotel terkemuka di ibu kota.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. nfdgt

    July 19, 2021 at 9:01 am

    netizen teka betul. tak pernah tgk jari hajah setembun tu

  2. Anonymous

    July 18, 2021 at 7:44 pm

    tak sempat beranak 8. nanti peeyou haris anak datuk seri akan dibuang juga bulan keturunan raja2 pun.
    dah ada bibit boleh buang sdh cari lagi baru yg boleh rebonding rambut.
    macam sahnaz anak datuk tu berabis lopak suruh buang nabila tidak sama taraf.

    • Ratu

      July 19, 2021 at 5:23 am

      Apa ko merepek ni syaitoonnnn!!!!

  3. nani

    July 18, 2021 at 3:02 pm

    Netizen ni seeebok je..kang dah beranak 8 tanya lagi “bila nak berenti beranak? Kita global warming ni..”. Mungkin pressure pada dia tu nak jawab soklan. Ok?.

Leave a Reply to nani Cancel reply

Loading...