“Kemain Pendek Skirt” – Bawa Anak-Anak Ke USS, Scha Ditegur Netizen Sebab Pakai ‘Dress’ Terlalu Senteng

Hiburan

“Kemain Pendek Skirt” – Bawa Anak-Anak Ke USS, Scha Ditegur Netizen Sebab Pakai ‘Dress’ Terlalu Senteng

Keluarga pasangan selebriti Awal Ashaari dan Scha Alyahya merupakan antara yang disukai ramai netizen.

Mereka berdua ibarat ‘power couple’ di Malaysia ini bersama dua puteri, Lara Alana yang turut mempunyai peminat tersendiri sejak kecil serta Lyla Amina.

Advertisement

Baru-baru ini, Awal dan Scha telah membawa dua anak mereka itu berjalan ke Singapura dan sempat meluangkan masa di Universal Studio Singapore atau USS.

Momen mereka bersuka ria di sana telah dirakam dan baru dimuat naik oleh Awal semalam di Instagram.

Bagaimanapun, terdapat beberapa netizen yang kurang senang melihat pakaian Scha yang ketika itu menggayakan plain dress berwarna merah jambu.

Menurut beberapa individu, dress dipakai oleh Scha itu agak pendek apatah lagi ketika bekas Dewi Remaja tersebut mengangkat tangannya. Malah ada yang memerli dan berkata dress dipakai oleh Lara lebih labuh daripada gaun ibunya.

Pendeknya skirt mummy.”

Meskipun ada komen negatif sebegitu, namun video percutian keluarga tersebut meraih perhatian pengikut mereka di media sosial dan rata-ratanya suka melihat telatah anak pasangan itu.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

nora danish anxiety fikir kematian
4 bulan lalu

"Mati Takut Tapi Pakai Seksi" - Akui Takut Fikir Umur Makin Meningkat, Nora Danish Diperli Netizen Pula

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    November 4, 2022 at 8:00 am

    Kikkk… Haiwan lagi moden sb tak pakai pakaian

  2. brunes

    August 16, 2022 at 11:06 am

    biar lah dia pakai skirt pendek ke hotpants ke, tak heran lah.. cantik sangat dia pakai.

    netizen yang tegur tu mesti yg kurang kasih sayang dan jenis suka dengki walau kepam bau masam tutup aurah pakai niqob terpaling alim ulamak, tapi hati hitam tu masih menyerlohh

  3. Leylla Elskens

    August 15, 2022 at 9:33 pm

    Hb dia pun tak tegur..lantak ler dia..?

    • anonymous

      August 15, 2022 at 9:38 pm

      korang jeles sebab betis korang betis kerbau berkarat sampai mati pun korang kempunan sebab tak boleh pakai baju pendek macam sha haaaa betul tak

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...