Kami Kini Bukan Sekadar Kawan Biasa – Leuniey

Hiburan

Kami Kini Bukan Sekadar Kawan Biasa – Leuniey

Kalau dah namanya bukan kawan biasa, sudah tentulah dalam fasa percintaan kan? Nampaknya Leuniey dan Apek masih mahu peminat berteka-teki tentang status hubungan mereka berdua. Persoalan ini timbul selepas tersebarnya gambar mesra Leuniey dan Apek di Instagram mereka baru-baru ini.

leuniey dan apek

Advertisement

Ditemubual oleh Metro Ahad semalam, Leuniey memberitahu yang dia dan Apek kini bukan sekadar kawan biasa. Kata Leuniey:-

Bagaimanapun saya akui kini kami dalam fasa mengenali antara satu sama lain. Selepas ini saya harap tidak timbul lagi gosip tidak benar seperti kami kononnya sudah bertunang. Yang penting, kami kini bukan sekadar kawan biasa. Saya tahu gambar saya dan Apek dipaparkan di sebuah blog. Saya rasa itu perkara biasa. Ia sekadar gambar.

apek dan leuniey

Alah kalau bercinta betul-betul pun bukannya orang nak marah. Lagi orang suka adalah. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Sesuai bagai pinang dibelah dua. Abang Nara berharap agar fasa mengenali ini akan berakhir secepat mungkin dan terus maju ke fasa berkahwin. Hehehe.

P.S: Tan Sri Abdul Ghani Minhat, Raja Bola Malaysia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

104 Comments

  1. Dewa Durjana

    October 1, 2012 at 5:07 pm

    inilah namanya orang melayu,bila dia harumkan nma negara korang sembah dia…bila dia jd playboy kamu caci dia….klu dia nak MAKAN berapa rmai pun betina pedulik la….dosa dia tanggung sendri…kamu semua pun tanggung dosa sebab kutuk dia juga…yg pnting dia bkn kacau bini orang pun..kira ok la tue da hensem dan bujang..apalah korang ni !!!!…

    • 2x5

      October 1, 2012 at 5:21 pm

      sebab perangai kau pun macam dia gak kan? bangkai..

    • Paku Karat

      October 1, 2012 at 5:24 pm

      betuiiiiii laaaaaa dewa durjana..tapi kesian den tgk si dahlia teck..trus senyap..elia tu makin happy life skang..tggu adik leuiny..tah2..aku pon tak tahu nak eja nama dia ni…hahahhaha

    • paku lakhanat

      October 1, 2012 at 5:38 pm

      maksiat sudah menjadi satu tabiat…korang sokong???

    • sotong bbq

      October 1, 2012 at 6:57 pm

      Hahaha…dia menang pun aku takde lah puji2 jakun dekat dia ni….aku kenal dia pun sebab kwn2 aku asik sebut psl dia…tapi skrang xde makne dah… Sket pun xde kuar nama apek lopek tu..hahahaha…minah ni lak orang apa?nama semacam je…AKU BANNED SEMUA BRG2 YG ADA MUKA APEK LOPEK NI….

  2. Dahlia teck kebabo

    October 1, 2012 at 5:04 pm

    Ada aku kisahhhhhh?????

  3. sawi

    October 1, 2012 at 4:07 pm

    kalau ko couple dgn apex pun so what???? ramai lg perempuan yg jauh lebih cantik,baik,xkejar popular mcm ko ni…so xkisah lah klau pasni dengar apex carik lain….kalau ko cantik, ada lg pmpuan 100x lebih cantik dr ko…..after 3months apex ckp: sorry la u, kite xserasi bersama….u carik je lah laki lain….mak i xsuka u muka kembong2 ni…hahahahhahahaha…

  4. Nyampah aku

    October 1, 2012 at 3:09 pm

    Sendiri post gambar sbb nk suh wartawan or blogger buat gossip.Sengaja cari publisiti.Pastu,bila org buat spekulasi,kuar statement “harap jgn kuar gossip tak betul pasal kami”.Puii,gile glamer.Patutnya wartawan or blogger buat bodo je ngan dua ekor ni.Bkn ada nilai berita pun..pastu tgklah ntt,meroyanlah keluarkan gossip sendiri kat twitter,fb or instagram.Lagi sekali,puii,ada aku kesah nk kawan biasa ke kawan luar biasa?

  5. huhuhu

    October 1, 2012 at 2:09 pm

    mcm control ayu jerr

Loading...