Kami Kini Bukan Sekadar Kawan Biasa – Leuniey

Hiburan

Kami Kini Bukan Sekadar Kawan Biasa – Leuniey

Kalau dah namanya bukan kawan biasa, sudah tentulah dalam fasa percintaan kan? Nampaknya Leuniey dan Apek masih mahu peminat berteka-teki tentang status hubungan mereka berdua. Persoalan ini timbul selepas tersebarnya gambar mesra Leuniey dan Apek di Instagram mereka baru-baru ini.

leuniey dan apek

Advertisement

Ditemubual oleh Metro Ahad semalam, Leuniey memberitahu yang dia dan Apek kini bukan sekadar kawan biasa. Kata Leuniey:-

Bagaimanapun saya akui kini kami dalam fasa mengenali antara satu sama lain. Selepas ini saya harap tidak timbul lagi gosip tidak benar seperti kami kononnya sudah bertunang. Yang penting, kami kini bukan sekadar kawan biasa. Saya tahu gambar saya dan Apek dipaparkan di sebuah blog. Saya rasa itu perkara biasa. Ia sekadar gambar.

apek dan leuniey

Alah kalau bercinta betul-betul pun bukannya orang nak marah. Lagi orang suka adalah. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Sesuai bagai pinang dibelah dua. Abang Nara berharap agar fasa mengenali ini akan berakhir secepat mungkin dan terus maju ke fasa berkahwin. Hehehe.

P.S: Tan Sri Abdul Ghani Minhat, Raja Bola Malaysia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

104 Comments

  1. somebody

    October 1, 2012 at 2:02 pm

    jap..aritue si apex ni didakwa ada kekasih kat UKM..lepas tu kuar citer si leuney ni kata derang dah dalam proses kenal hati budi..siap letak gambar mesra2 gitu..nape leuney..takut abang kena caras ke nanti..siap buat statement gitu biar sume awek2 kat luar tau yg apex ngan ko skrg….taknak kata apa2..we just wait and see..

  2. cincai

    October 1, 2012 at 1:45 pm

    kalau muka dah elok tak payah ler nak dok adjust situ sini…. muda lagi kan??ke ko pikir umur ko dah 40?? tak payah la nak buat muka mengada2 ko tu dalam instagram……ingat orang nak percaya dgn penipuan muka ko???botox yg lebih..perempuan yg tak ada keaslian paras rupa….

  3. Legend

    October 1, 2012 at 1:27 pm

    orang kelantan tu..inilah bukti aku bangkang bila ade org kata org2 kelantan ni semua baik2 dan mulia,padahal..sambung sendiri..

    • tutu

      October 1, 2012 at 1:57 pm

      ko nk bangkang bangkang je lar…bukti negeri len pn ade gk..pehal ko ngan kelantan plak…nah ade kes kena tggl ngan minah/mamat kelantan ker…
      cam lar anak tok imam semua baik..
      sendiri mau ingt sudaaaaaaaa.a…

    • scandal apex yg ditipu

      October 1, 2012 at 3:51 pm

      Kalu dah busuk tu, busuk lah jugak.. patutnya ko nasihat anak jati kelantan dua2 tu si lunie dgn fahmi tu…bukan nak menangkan negeri ko je…memang respect kelantan negeri islam…tp rakyat dia semua perangai mcm ape pulak?hampehhhh kelapa ada la….tu aku ckp, jgn sebab sorang dua buat hal orang pandang lain dekat negeri kelantan….harap paham lah ye…so jangan la smpai org kelantan malu nak mengaku orang kelantan sebab cerita yg takde nilai ni……

  4. betol ni

    October 1, 2012 at 1:17 pm

    hmm muka xasli minah ni..boleh nmpak if org tu ubah ciptaan Allah..mati seksa wooo

  5. kawanKFCM

    October 1, 2012 at 12:41 pm

    kesian apek…..family leuniey ni banyak tipu muslihat…dia nak gunakan apek sebab family dia dah bankrupt…apek carilah perempuan yg betul2 nak kan ko, bukan nak duit ko je…. jage nama baik ko sbg pemain bola sepak dan maruah tu klau taknak org pandang serong dekat ko…dulu org sanjung ko sbb kejayaan ko..skrg ko main bola pun org kutuk2 kaw2.. jgn senang lupe diri dan riak…kang jd pape org salah kn ko jgk… baik tu biar berpada2… jgn cepat terpedaya dgn muke fake ni…CARIK YG ORIGINAL!!!

    • cikgu cikgi

      October 1, 2012 at 5:04 pm

      tapi apek sendiri yg cr masalah….dia tknk jaga maruah sendiri nk buat mcm mana…..

Loading...