Kalau Aku Jadi Neelofa, Aku Gelak Je – Netizen Twitter Komen Kakak Bakar Tudung Naelofar

Kalau Aku Jadi Neelofa, Aku Gelak Je – Netizen Twitter Komen Kakak Bakar Tudung Naelofar

Seorang wanita telah membakar tudung-tudung Naelofar Hijab kerana kecewa dengan tindakan Neelofa membuat pelancaran tudung di kelab malam terkenal. Dalam rakaman video yang viral di media sosial, wanita itu dilihat membakar tudung Naelofar dengan alasan tidak mahu membawa nama Neelofa ke tempat yang dia pergi dengan memakai tudung tersebut.

Tindakan wanita itu bagaimanapun mendapat reaksi menarik netizen Twitter. Seorang pengguna Twitter mengibaratkan insiden itu seperti insiden peminat the Beatles membakar rekod lagu mereka kerana kata-kata John Lennon bahawa ‘The Beatles lebih popular dari Jesus’.

Advertisement


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Seorang Netizen mengibaratkan insiden itu seperti membakar duit sendiri:

 


<

Neelofa kembali membuat kemunculan mengacarakan MeleTop malam tadi setelah membuat permohonan maaf di media sosialnya. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

120 Comments

  1. ChanteQ

    March 8, 2018 at 8:06 am

    Ni nama bodo piang.

  2. bodopiang

    March 8, 2018 at 7:58 am

    ok lah tu dia bako tudung skg .. drpd kepala terbako masa kat padang masyar nanti …
    ahhahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahaha

  3. kita semua pendosa

    March 7, 2018 at 7:14 pm

    nitizen melayu ni nak tngok lopa jatuh terduduk baru nak diam kot..yg pasal kt zouk tu mmg la kita semua marah tak puas ati..tp dia dah ngaku slah n dah mintak maaf pn..yg korang tetap nak maki2 dia lg sbb korang blum puas n nk tngok org melayu kita jatuh terduduk kn..tak boleh tngok melayu maju kan.?kn kn..!

    • Little Miss Cuntnigham

      March 7, 2018 at 8:15 pm

      Beruk fan lopak ye …. Kami nak baikot dia supaya dia sedar diri …. Riak lebih …. Dia dah anggap diri tinggi lari langit …

    • Anonymous

      March 8, 2018 at 12:11 pm

      nak boikot ko boikot la tak payah nak maki2 dia bodoh..ko ngan dia pn sama ahli neraka barjet suci tak penah bt slah…kakaka

  4. jurgen klopp

    March 7, 2018 at 5:28 pm

    biasa je .
    klu dlm bola..bakar jersi tanda protes..tuh jersi arsenal dah brp byk kna bakar ..hahaha

    aduiii…..ini pon nak kecoh

  5. rmc

    March 7, 2018 at 5:01 pm

    ada sesiapa tau tak yang john lennon dibunuh sebab kata-katanya ni?
    bercakap jangan sebarang cakap hehe