March 7th, 2018

Gara-gara terlalu marah dan kecewa dengan isu panas Neelofa melancarkan koleksi tudung terbarunya di kelab malam, seorang individu bertindak untuk membakar setiap tudung Neelofa yang beliau miliki.

Aksi tersebut menjadi viral kerana ia disiarkan secara live di akaun Facebook miliknya.

Saya sangat kecewa dengan kamu, Lofa. Ini bukti saya bukan beli dari pasar borong ke, pasar malam sekalipun. Paper bag  pun saya simpan lagi Lofa, resit pun ada tapi dah kabur, anak tudung pun ada. Ini yang saya selalu pakai Lofa, saya suka sangat yang ini.

Bagaimanapun, apa yang dilakukan oleh individu tersebut dikecam oleh netizen yang menganggap perbuatan itu sia-sia sahaja dan membazir. Neelofa tidak mengalami sebarang kerugian.

Tidak mahu terus berdiam diri, beliau tampil membuat penjelasan atas tindakannya itu. Katanya, beliau tidak mahu terus membawa nama “Neelofa” pada tudung tersebut ke merata tempat.

Sejujurnya tindakan wanita ini memang diluar jangkaan. Memang marah betul beliau dan nekad untuk tidak lagi menggunakan tudung Naelofar Hijab. Apa pula pendapat korang?


70 responses to “(VIDEO) Isu Kelab Malam : Peminat Marah Sehingga Bakar Tudung Neelofa”

  1. trowback says:

    apo la hang ni….membazir duit ja…membazir amalan syaitonnn….haahah….hangus duit kau….aku suggest baik ko buat kain buruk ka….buat lap tingkap ka…ada la faedah skit….ni bkar buat pa…cpt sngt lenyapnya….hahaahahahah
    #apakahhhhhh
    #whyboeder
    #muahahahahaha

  2. kasi paham says:

    korg ni ramai yg xpahamlah..dia xnak bawa nama neelofa tu ke mana2..kalau dia kopek brand tudung tu tetap neelofa yg punya. Senang cerita kalau dia pakai tudung tu bwk gi masjid kan neelofa dpt saham pahala sama so akak ni dia xnak! sama la jgk kalau dia sedekah kt org lain, org lain bwk ke tmpt2 yg baik akak ni dia xnak! sebab dia sakit hati duit sale tudung ni guna utk sewa kelab malam di mana menyumbang ke tmpt maksiat. Kalau org dah benci, nak tengok pun xnak apatah lg nak buat alas kaki or selimut or tmpt kucing berak.

  3. ana says:

    buang ja la label…tudung sedekah kat orang lain…

  4. Hijab tutup aurat says:

    Banyak lg tudung yg jauh lebih cantik. Beli online dari uk or turkey lgi berkualitì dan murah w/pun exchange rate tggi. I dun buy local tudung becoz penjual kebanykn penting kan untung je, x ikhlas…sorri

  5. Anonymous says:

    La.. Bukak je la tag tu..dah tentu jahit je kat situ kalau tak nak carry brand tapi tudung tu sesuai..

Loading...