Kalau Aku Jadi Neelofa, Aku Gelak Je – Netizen Twitter Komen Kakak Bakar Tudung Naelofar

Kalau Aku Jadi Neelofa, Aku Gelak Je – Netizen Twitter Komen Kakak Bakar Tudung Naelofar

Seorang wanita telah membakar tudung-tudung Naelofar Hijab kerana kecewa dengan tindakan Neelofa membuat pelancaran tudung di kelab malam terkenal. Dalam rakaman video yang viral di media sosial, wanita itu dilihat membakar tudung Naelofar dengan alasan tidak mahu membawa nama Neelofa ke tempat yang dia pergi dengan memakai tudung tersebut.

Tindakan wanita itu bagaimanapun mendapat reaksi menarik netizen Twitter. Seorang pengguna Twitter mengibaratkan insiden itu seperti insiden peminat the Beatles membakar rekod lagu mereka kerana kata-kata John Lennon bahawa ‘The Beatles lebih popular dari Jesus’.

Advertisement


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Seorang Netizen mengibaratkan insiden itu seperti membakar duit sendiri:

 


<

Neelofa kembali membuat kemunculan mengacarakan MeleTop malam tadi setelah membuat permohonan maaf di media sosialnya. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

120 Comments

  1. pelik tp benar

    March 8, 2018 at 10:26 am

    Eerrmm. tak berapa nak paham sebenarnya, pengarah urusan sndiri bisnes tudung tp tak pakai tudung… masa launch ari tu pun takde org nk tegur ke si little khan tu dressing. satu family… pelik tapi benar. memang la kubur masing2, tapi yg ko launch tu ‘tudung’ kapla.. bukan tudung anu. maap, tegur ikhlas. maafkan saya…

  2. Yoko Donno

    March 8, 2018 at 10:08 am

    John Lennon mati di tembak … (Bad example)

  3. Anonymous

    March 8, 2018 at 9:56 am

    blog ni mmg pencacai hajjah..sbb tajuk mmg dh trg2 bash akak bakar tdung tu,weh itu tanda protes tanda boikotlah..tanda penghinaan…alah pencemaran bagai konon..tahap mane peratus pencemaran tu kalau dibandingkan die bakar tdung yg mmg xikut syariat.bakar kat neraka plak cmne?

  4. paham ke idok

    March 8, 2018 at 9:52 am

    korg ni ramai yg xpahamlah..dia xnak bawa nama neelofa tu ke mana2..kalau dia kopek brand tudung tu tetap neelofa yg punya. Senang cerita kalau dia pakai tudung tu bwk gi masjid kan neelofa dpt saham pahala sama so akak ni dia xnak! sama la jgk kalau dia sedekah kt org lain, org lain bwk ke tmpt2 yg baik akak ni dia xnak! sebab dia sakit hati duit sale tudung ni guna utk sewa kelab malam di mana menyumbang ke tmpt maksiat. Kalau org dah benci, nak tengok pun xnak apatah lg nak buat alas kaki or selimut or tmpt kucing berak.

  5. Anonymous

    March 8, 2018 at 8:54 am

    jelas kat sini neelofuck tak peduli..sah2 jual demi untung..dia tak peduli asal duit masukk..maksudnya dia fokus kat untung..

    • Anonymous

      March 8, 2018 at 4:49 pm

      itu lah gunanya berbisnes

Loading...