Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Kalau Aku Jadi Neelofa, Aku Gelak Je – Netizen Twitter Komen Kakak Bakar Tudung Naelofar

Seorang wanita telah membakar tudung-tudung Naelofar Hijab kerana kecewa dengan tindakan Neelofa membuat pelancaran tudung di kelab malam terkenal. Dalam rakaman video yang viral di media sosial, wanita itu dilihat membakar tudung Naelofar dengan alasan tidak mahu membawa nama Neelofa ke tempat yang dia pergi dengan memakai tudung tersebut.

Tindakan wanita itu bagaimanapun mendapat reaksi menarik netizen Twitter. Seorang pengguna Twitter mengibaratkan insiden itu seperti insiden peminat the Beatles membakar rekod lagu mereka kerana kata-kata John Lennon bahawa ‘The Beatles lebih popular dari Jesus’.

Advertisement


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Seorang Netizen mengibaratkan insiden itu seperti membakar duit sendiri:

 


<

Neelofa kembali membuat kemunculan mengacarakan MeleTop malam tadi setelah membuat permohonan maaf di media sosialnya. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

120 Comments

  1. Mokcik Jah

    March 8, 2018 at 6:26 pm

    Nak boikot lepas ni x yah beli tudung nealofar lagi.if teringin nak pakai fashion mcm tu..pakai jer yg fake from vietnam pas tu buang jer tag nealofar tu.tudung fake from vietnam tu dah lah berkualiti and murah lak tu. Zaman sekrg ni kita kena bijak berbelanja.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top