Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Kacak Menangis Minta Saya Jaga Ibunya..” Iqbal Nekad Kahwini DSV, Harap Cik B Pula Lembut Hati

Ahmad Iqbal Zulkefli

Rancangan usahawan Ahmad Iqbal Zulkefli untuk mengahwini Datuk Seri Hasmiza Othman atau lebih dikenali sebagai Vida bukan lagi perkara mainan.

Advertisement

Menurut usahawan yang kini berusia 27 tahun itu, walaupun anak sulung Vida iaitu Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlyn Zamileen Muhammad Amin tidak merestui hubungan yang dijalin bersama ibunya, namun beliau berharap agar diberikan peluang.

Dalam pada itu, Iqbal berasa amat gembira kerana adik kepada Cik B iaitu Muhammad Eric Zecquan Mohd Amin atau dikenali sebagai Kacak telah menerima kehadirannya sebagai salah seorang ahli keluarga mereka.

Advertisement

Kacak sangat baik dengan saya… sangat rapat. Dia menangis, dia nak saya jaga ibunya.

Datuk Vida dan Iqbal

Atas sebab itu, beliau nekad akan tetap mengahwini Datuk Vida walaupun masih belum direstui oleh Cik B dan meminta anak perempuan Datuk Vida itu memberinya peluang untuk membuktikan dia ikhlas bersama ibunya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : mStar
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. Anon

    September 17, 2021 at 3:47 pm

    Tahniah! Jodoh dah sampai. Cuba reverse pulak kejadian. Ds vida 27 tak berduit dan laki tu pulak umo 50 dan kaya. Mcm eina azman. Kalau memang betul diorg kawin nanti tu tandanya dah jodoh.

  2. Stupid

    September 17, 2021 at 3:14 pm

    Hah he is 27 you are 50 macam mak dan anak stress lah nengok walau marketing no dah terok boleh complain syariah law rogol budak bawah umur

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top