Joy Revfa Nafi Gosip Sudah Temui Pengganti Hafiz Hamidun

Hiburan

Joy Revfa Nafi Gosip Sudah Temui Pengganti Hafiz Hamidun

Ketika Joy Revfa memuat naik foto beliau menerima jambangan bunga ros berwarna merah jambu daripada lelaki dikenali sebagai Mr J, ramai yang menyangka bekas isteri Hafiz Hamidun itu sudah bertemu dengan pengganti.

Advertisement

Walaubagaimanapun, Joy menafikan khabar angin tersebut dan memberitahu beliau masih belum bersedia untuk bercinta ataupun berkahwin dalam masa terdekat.

Alhamdulillah, kehidupan saya semakin bahagia. Tapi soal nak bercinta atau berkahwin lagi itu saya belum fikirkan lagi. Saya belum ada pengganti dan gosip yang mengatakan saya sudah ada pengganti itu pun tidak benar. Buat masa sekarang memang saya nak fokus besarkan Arryan Firdaus.

Tahun lalu, nama Joy menjadi tumpuan dan hangat diperkatakan apabila konflik rumah tangganya bersama Hafiz Hamidun berakhir dengan penceraian pada 25 Oktober 2017.  Sejak daripada itu, ramai yang ingin tahu setiap perkembangan kisah peribadi Joy terutama sekali berkaitan percintaan.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. Anonymous

    January 9, 2018 at 1:11 pm

    joy ni cantik, tapi kurang kasih sayang. harap-harap dia berjumpa la dengan insan yang terbaik untuk dia.

    • Anonstickpan

      January 9, 2018 at 2:39 pm

      Mekap sekati mmg la nampak cantik. Aku rasa facial feature dia biaser sajer. Nothing impressive.

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 9:34 am

      kulit dia tak flawless…dlm metro gambar dekat masa kes cerai mmg terang keadaaan kulit dia…org bodoh je percaya dgn gambar edit

  2. melati

    January 9, 2018 at 11:33 am

    Dh ler Dunia Artis ni penuh dgn Sampah …tlg lah Nara jgn tambah sampah ni lagi….semak jer…. !!!huhuhuhu

  3. Bob Barli

    January 9, 2018 at 11:12 am

    Dia bukan artis pon. Tak perlu kot gosip ni unless dia memang betul2 dah berpunya.

  4. Anonymous

    January 9, 2018 at 10:59 am

    Ni sekor lagi attention seeker mcm Alif Syukri, Sajat, Safie Ilyas & Iqram Dinzly… attention seeker ni sanggup buat apa saja semata2 nak cari duit mcm2… biul

  5. kuiikuii

    January 9, 2018 at 10:51 am

    Nara ni minat benor dgn joy ni.. pedahal dia masuk kat sini.. semakk jee.. mmg la tak de.. sebab dia hantar sendiri bunga tu.. wakakakkaaaa

Loading...