Written by Bella | December 28th, 2017

Baru sahaja disahkan bercerai pada 25 Oktober lalu, bekas isteri Hafiz Hamidun iaitu Joy Revfa sudah pun dipikat oleh jejaka dikenali sebagai Mr J. Menerusi akaun Instagram Joy, beliau memuat naik foto jambangan bunga ros berwarna merah jambu.

Joy akui Mr J selalu mengirim bunga kepadanya dan mengucapkan terima kasih atas pemberian tersebut.

Rata-rata pengikut Joy berteka-teki siapa agaknya yang sedang ingin memikat hati wanita tersebut. Nampaknya hati Joy semakin berbunga la selepas ini ya? Siapa tahu kali ini Joy bertemu dengan seseorang yang boleh membahagiakan beliau sehingga akhir hayat.

75 responses to Siapa Agaknya Mr J Yang Kirim Bunga Dan Ingin Pikat Hati Joy Revfa?

  1. Anonymous says:

    Mr..Jebon???

    44

    0
  2. Anonymous says:

    ni lagi satu penunggang agama…

    21

    0
  3. Gadis says:

    Jejai

    16

    0
  4. anon says:

    yang beli dia
    yang hantar dak2 kedai bunga
    propa je lebih
    dah dah lan tu cerita pasal dia
    semak woii !

    46

    0
  5. mamak says:

    jamal ikan bakar

    15

    0
  6. Nin says:

    Jadi berita gak,….

    3

    0
  7. kak pora says:

    Ni pun jadi modal cerita

    4

    0
  8. Anonymous says:

    Jaafar On

    14

    0
  9. nok gebuzzz says:

    kenapa suke makeup tebal2….ke x confident awak tu cantik ke tidak??lagipon dia ni bukan sape2 pon…buat ape nara up cite dia…eewww..!!

    26

    0
  10. minah says:

    tan sri abdul raofffffff hahahahha rupanya tk wujud

    9

    0
  11. saya says:

    diri sendiri bagi. nak tunjukkan ada orang bersusun nak mengorat

    16

    0
  12. alishadamia says:

    ADAKAH MR JAMAL JAMBAN OR JAMAL PAK TONGKOL???
    HAHAHAHHAHA

    8

    1
  13. huhu says:

    kan. hari tu sy ade comment kt ig dia..sebab dia upload gambar kek dan biskut..dia dh upload gambar yg sama sebelum tu..bila sy notice dia upload gmbar yg sama tpi kapsyen berbeza..yang kununnya orang tu hantar kek ke dia lagi..lepas tu sy komen “gambar kek dn biskut ni mcm penah upload” lepas tu terus dia blok sy. kelakar tak pompuan ni. tak faham..mungkin bunga dan hadiah2 lain tu sendiri beli sendiri hantar..huhu..its ok u nk promote atau seek attention..tpi agak2 la bai..

    80

    0
  14. Anonymous says:

    hahahhahahaaha,.. tudung rambut

    17

    0
  15. Anonymous says:

    attention seeker…bluek.

    8

    0
  16. anon says:

    si elsa ..frozen kartun tu kalau di beri hidayah pakai tudung tak ada nya dia nak buat patern si joiyah ni …
    ntah apa2 lah patern ko ni

    17

    0
  17. adoiiii says:

    Mr. Joy Revfa …
    Beli bunga lepas tu hantar kat diri sendiri. Kesian…attention seeker pompuan ni.

    18

    0
  18. melati says:

    Aduiiii… Ni Ruangan Artis lah B Nara, yg tk berkenaan dgn Artis tk yah Citer lah….hmmmmmmmmm

    6

    1
  19. ohyeah.. says:

    aku memang tak boleh hadam trend skg bila nak rahsiakan (?????) identiti peminat/kekasih/musuh/ suami etc…etc…tapi , masih teringin kongsi cerita yg level2 budak baru baligh.

    19

    0
  20. Anonymous says:

    mr. joe jambul

    1

    0
  21. Sambal belacan says:

    Dia ni bukannya artis pun. Famous pun sbb kawin dgn hafiz dulu tu. Tak perlu glamorkan org cm ni. Tak da kena mengena dgn industri hiburan langsung.

    15

    0
  22. Fara Nabilah says:

    aku perempuan. but i’ve to say aku rasa macam semak tengok typical hijabster insta famous. Bulu mata tebal, make up sekilo, pakaian ala2 hijabster (typical). Haishh. Why can’t just post simple macam perempuan yang lain pakai tudung.

    27

    0
  23. Nimo says:

    Dia hantar kt diri dia sendiri sb nk tunjuk yg dia masih laku walaupun mulut dia laser melawan laki.

    7

    0
  24. Ex-Amnet Forumer says:

    Jong-Un, North Korean leader.

    7

    0
  25. benci btine puki busuk says:

    asalkan jgn mcm si beruk midon lg sudah menyemak je

    0

    13
  26. adelia says:

    john jonhny jonathan

    4

    0
  27. Joyrepah says:

    laa berfantasi lagi ke? masih cilok gambar kat internet kah? hohoho kesian loser gila

    4

    0
  28. Tk says:

    Who cares who J is? air muka dah jatuh kelantai kerana kes kontroversi dg HH. Now nk tempek balik muka. Harap orang tak kenal. Tu sebab pakai mekap tebal 6 inci.

    7

    0
  29. Anonymous says:

    Pakai tudung tapi nak ambik gambar macam nampak fringe,pakai tudung lagi kat dalam. Aiseh minah ni serious otak senget.

    7

    0
  30. Makcik Bawang says:

    Jamal yunos

    3

    0
  31. MakDara says:

    Siapa dia ne? Bukan artist pun. Cuma bekas bini HH je. Attention seeker. Nak glamour le tuu.

    2

    1
  32. Anonymous says:

    Mr Jadah dan Joyah…elok la tu woi!!

    4

    0
  33. neelofa says:

    die ni psyco lah

    5

    0
  34. Qalbu says:

    Klu org yg pernah ade rekod bercinta dgn tan sri bunian..secret admirer ni mesti watak ciptaan juge. Ko igt hafiz kisah?

    8

    0
  35. Haru says:

    Cracked pot .

    2

    0
  36. Anonymous says:

    Just imagine pakai mcm ni and berjalan kat KLCC …..

    4

    0
  37. Mr juon… telan jela joyah dh ko yg mengundang sgt

    2

    0
  38. Anonymous says:

    Mr Jebon bagi bunga…bagilah dildo.tak puas tu.

    2

    0
  39. Jom Karaoke says:

    Dia tidak cantik kalau tiada make up or bila tidak edit gambar. Ini flawless gilerrr

    2

    0
  40. Anonymous says:

    Ju On mungkin…

    0

    0
  41. Affiiff says:

    Dulu lepas cerai dgn first hubby Joy buat akaun FB fake nama “Tan Sri Rauf” dan letak gambar dan caption konon “Tan Sri” ni gilakan dia..bagi hadiah..bawak naik BMW….letak poem cinta yang diciplak dari internet tapi muka “Tan Sri” ni tak pernah nampak. Ni agak2 dia hantar sendiri bunga tu kot?

    3

    0
  42. sajat says:

    admin beautifulnara ni memang peminat joy revfa ke? bosan lah. Admin tolong jangan market kan dia nih boleh tak? tu semua kuasa marketing lah. Dia dah pernah menipu netizen, so kau expect post camtu pun dia takleh tipu ke?

    Makin kau belog pasal dia, makin dia femes. Alahai admin ni. Aku perati lama dah. Dah la kadang2 post kau tu berat sebelah, artis yang kau suka kau post elok2. Yang kau tak berkenan kau tetap buat ayat cun cantik nak back up retis tu. Nih satu lagi, retis-retis nasyid atau ustaz2/pencetus ummah/imam muda takde pulak kau nak hapdet kat belog kau? Ke sebab kau memang tak layan para selebriti ugamawan nih? Oh taste kau memang retis yang hot dan lawa je kan? Cuba update isu yang molek-molek sikit ke, yang boleh bagi saham pahala untuk kau sekeluarga kat akhirat nanti, contoh isu retis promote untuk palestine ke, isu penyanyi nasyid sekian sekian kahwin ke, ustaz nazrey raihan ape citer sekarang? Pernah kau hapdet?

    Post abby abadi yang bagus-bagus tak pernah pulak kau update kat sini. Ke kau ni haters abby abadi? kan bagus kalau kau share benda yang baik-baik, dapat jugak pahala kat kau. Ni asyik-asyik mengepost benda-benda yang mengundang kecaman orang je.

    0

    0
  43. Mawar X Berduri says:

    saya tahu. Mr Jo Jambol. Hahahahaha

    0

    0
  44. lolipop says:

    macam hantar kat diri sendiri jaa

    1

    0

Leave a Comment

Optional