January 9th, 2018

Ketika Joy Revfa memuat naik foto beliau menerima jambangan bunga ros berwarna merah jambu daripada lelaki dikenali sebagai Mr J, ramai yang menyangka bekas isteri Hafiz Hamidun itu sudah bertemu dengan pengganti.

Walaubagaimanapun, Joy menafikan khabar angin tersebut dan memberitahu beliau masih belum bersedia untuk bercinta ataupun berkahwin dalam masa terdekat.

Alhamdulillah, kehidupan saya semakin bahagia. Tapi soal nak bercinta atau berkahwin lagi itu saya belum fikirkan lagi. Saya belum ada pengganti dan gosip yang mengatakan saya sudah ada pengganti itu pun tidak benar. Buat masa sekarang memang saya nak fokus besarkan Arryan Firdaus.

Tahun lalu, nama Joy menjadi tumpuan dan hangat diperkatakan apabila konflik rumah tangganya bersama Hafiz Hamidun berakhir dengan penceraian pada 25 Oktober 2017.  Sejak daripada itu, ramai yang ingin tahu setiap perkembangan kisah peribadi Joy terutama sekali berkaitan percintaan.

Sumber Berita : mStar Online


12 responses to “Joy Revfa Nafi Gosip Sudah Temui Pengganti Hafiz Hamidun”

  1. Anyn says:

    Joyah bakal bernikah dgn mr jamban. Ok la tu

  2. Daa says:

    Tu je la alasan sbb x lku,nk fokus kt ank la,fokus kt bisness la.

  3. mamafasha says:

    joyah……..ouiiiiiiiiiiiiiiiii udah laer awak bukan retis…………….janda gila jer!!! udah lah cari cheap publicity………tak dak orang nak nikah hang ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii berlumut ler jawap nya!!

  4. Sambal belacan says:

    Dia bukan artis pun so tak perlu popularkan org macam ni. Dulu pun popular sbb kecoh kontroversi dgn hafiz. Skrg dah tak da kena-mengena langsung dgn org dari industri hiburan.

  5. nok gebuzzz says:

    kali ini aku sokong melati….buat semak jer,bukan retis pon nak up story dia..

Loading...