Written by Bella | January 9th, 2018

Ketika Joy Revfa memuat naik foto beliau menerima jambangan bunga ros berwarna merah jambu daripada lelaki dikenali sebagai Mr J, ramai yang menyangka bekas isteri Hafiz Hamidun itu sudah bertemu dengan pengganti.

Walaubagaimanapun, Joy menafikan khabar angin tersebut dan memberitahu beliau masih belum bersedia untuk bercinta ataupun berkahwin dalam masa terdekat.

Alhamdulillah, kehidupan saya semakin bahagia. Tapi soal nak bercinta atau berkahwin lagi itu saya belum fikirkan lagi. Saya belum ada pengganti dan gosip yang mengatakan saya sudah ada pengganti itu pun tidak benar. Buat masa sekarang memang saya nak fokus besarkan Arryan Firdaus.

Tahun lalu, nama Joy menjadi tumpuan dan hangat diperkatakan apabila konflik rumah tangganya bersama Hafiz Hamidun berakhir dengan penceraian pada 25 Oktober 2017.  Sejak daripada itu, ramai yang ingin tahu setiap perkembangan kisah peribadi Joy terutama sekali berkaitan percintaan.

Sumber Berita : mStar Online

12 responses to Joy Revfa Nafi Gosip Sudah Temui Pengganti Hafiz Hamidun

  1. kuiikuii says:

    Nara ni minat benor dgn joy ni.. pedahal dia masuk kat sini.. semakk jee.. mmg la tak de.. sebab dia hantar sendiri bunga tu.. wakakakkaaaa

    9

    0
  2. Anonymous says:

    Ni sekor lagi attention seeker mcm Alif Syukri, Sajat, Safie Ilyas & Iqram Dinzly… attention seeker ni sanggup buat apa saja semata2 nak cari duit mcm2… biul

    3

    0
  3. Bob Barli says:

    Dia bukan artis pon. Tak perlu kot gosip ni unless dia memang betul2 dah berpunya.

    1

    0
  4. melati says:

    Dh ler Dunia Artis ni penuh dgn Sampah …tlg lah Nara jgn tambah sampah ni lagi….semak jer…. !!!huhuhuhu

    5

    0
  5. Anonymous says:

    joy ni cantik, tapi kurang kasih sayang. harap-harap dia berjumpa la dengan insan yang terbaik untuk dia.

    2

    3
    • Anonstickpan says:

      Mekap sekati mmg la nampak cantik. Aku rasa facial feature dia biaser sajer. Nothing impressive.

      5

      0
    • Anonymous says:

      kulit dia tak flawless…dlm metro gambar dekat masa kes cerai mmg terang keadaaan kulit dia…org bodoh je percaya dgn gambar edit

      0

      0
  6. nok gebuzzz says:

    kali ini aku sokong melati….buat semak jer,bukan retis pon nak up story dia..

    3

    0
  7. Sambal belacan says:

    Dia bukan artis pun so tak perlu popularkan org macam ni. Dulu pun popular sbb kecoh kontroversi dgn hafiz. Skrg dah tak da kena-mengena langsung dgn org dari industri hiburan.

    3

    0
  8. mamafasha says:

    joyah……..ouiiiiiiiiiiiiiiiii udah laer awak bukan retis…………….janda gila jer!!! udah lah cari cheap publicity………tak dak orang nak nikah hang ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii berlumut ler jawap nya!!

    2

    0
  9. Daa says:

    Tu je la alasan sbb x lku,nk fokus kt ank la,fokus kt bisness la.

    3

    0
  10. Anyn says:

    Joyah bakal bernikah dgn mr jamban. Ok la tu

    0

    0