Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Joy Revfa Nafi Gosip Sudah Temui Pengganti Hafiz Hamidun

Ketika Joy Revfa memuat naik foto beliau menerima jambangan bunga ros berwarna merah jambu daripada lelaki dikenali sebagai Mr J, ramai yang menyangka bekas isteri Hafiz Hamidun itu sudah bertemu dengan pengganti.

Advertisement

Walaubagaimanapun, Joy menafikan khabar angin tersebut dan memberitahu beliau masih belum bersedia untuk bercinta ataupun berkahwin dalam masa terdekat.

Alhamdulillah, kehidupan saya semakin bahagia. Tapi soal nak bercinta atau berkahwin lagi itu saya belum fikirkan lagi. Saya belum ada pengganti dan gosip yang mengatakan saya sudah ada pengganti itu pun tidak benar. Buat masa sekarang memang saya nak fokus besarkan Arryan Firdaus.

Tahun lalu, nama Joy menjadi tumpuan dan hangat diperkatakan apabila konflik rumah tangganya bersama Hafiz Hamidun berakhir dengan penceraian pada 25 Oktober 2017.  Sejak daripada itu, ramai yang ingin tahu setiap perkembangan kisah peribadi Joy terutama sekali berkaitan percintaan.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. Anyn

    January 9, 2018 at 10:43 pm

    Joyah bakal bernikah dgn mr jamban. Ok la tu

  2. Daa

    January 9, 2018 at 4:18 pm

    Tu je la alasan sbb x lku,nk fokus kt ank la,fokus kt bisness la.

  3. mamafasha

    January 9, 2018 at 2:35 pm

    joyah……..ouiiiiiiiiiiiiiiiii udah laer awak bukan retis…………….janda gila jer!!! udah lah cari cheap publicity………tak dak orang nak nikah hang ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii berlumut ler jawap nya!!

  4. Sambal belacan

    January 9, 2018 at 2:23 pm

    Dia bukan artis pun so tak perlu popularkan org macam ni. Dulu pun popular sbb kecoh kontroversi dgn hafiz. Skrg dah tak da kena-mengena langsung dgn org dari industri hiburan.

  5. nok gebuzzz

    January 9, 2018 at 2:18 pm

    kali ini aku sokong melati….buat semak jer,bukan retis pon nak up story dia..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top