Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Jenama Sendiri Dah Masuk Mall, Ben Ali Dan Nadiya Shahab Kembangkan Empayar Perniagaan

Ben Ali Nadiyah Shahab

Selepas tiga tahun beroperasi di dalam talian, jenama popular Absolut Chocolate milik pelakon Ben Ali dan isteri, Nadiyah Shahab nampaknya telah mengembangkan empayar perniagaan mereka ke kedai fizikal pula.

Advertisement

Difahamkan, cawangan stor fizikal pertama itu bertempat di Mid Valley Megamall dan menjadi bukti kelansungan jenama yang dimiliki anak tempatan, sebaris dengan jenama besar lain di pasar raya terkenal itu.

Ujar Ben, tujuan dia dan isteri memasuki pasaran ‘offline’ adalah sebagai strategi unutk keluar dari zon selesa.

Advertisement

Walaupun laluan tidak mudah bagi sebuah jenama yang dikirakan baru untuk pasaran offline seperti kami, saya optimis. Usaha ini juga sebagai langkah permulaan bagi kami untuk membawa nama Absolut Chocolat tidak hanya di Malaysia, bahkan serta dunia.

Meskipun begitu, pemilik nama Nur Ali Nadzwan ini berkata perniagaan secara dalam talian tetap akan diteruskan selain meluahkan rasa syukur kerana jenama perniagaannya itu telah menerima pengiktirafan oleh Superbrand International.

Sementara itu, Nadiyah selaku Ketua Pengarah Eksekutif memaklumkan bahawa akan ada empat lagi kios fizikal di pusat beli belah lain iaitu di Pavilion KL, Sunway Pyramid, IOI Mall Putrajaya dan Sunway Velocity.

Sebagai info, jenama Absolut Chocolat yang berdaftar di bawah Absolut Brands Sdn. Bhd. dan dikendalikan oleh kedua pasangan ini sejak 18 Februari yang lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. tecit

    October 5, 2021 at 10:50 am

    good job u gais. one step at a time. terus ke depan.

  2. Anonymous

    October 4, 2021 at 2:15 pm

    pernah nampak dia depan2. punyerlah cantik. terpegun memandangnya. bila dia bukak mulut dan berbual dlm bahasa Inggeris lagi lah ternganga mulut tengok dia. so fluent maklumlah dia belajar nak jadi lawyer.

  3. Faceoff

    October 4, 2021 at 2:13 am

    Ok juga dari die pura pura jadi somebody else

  4. nj

    October 3, 2021 at 6:26 pm

    ni ke retis yg org ckp mcm barbie tu? pelik2 mata netizen ni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top