January 25th, 2019

Semalam, nama pelakon Datin Almy Nadia kembali hangat diperkatakan selepas seolah-olah menyalahkan netizen yang memaksa beliau untuk kurus sehingga susu badan berkurangan.

Kata netizen, kenapa Almy terlalu kisahkan percakapan orang dan jika betul hendak menurunkan berat badan, amalkanlah diet yang betul ketika berpantang. Jangan meletakkan kesalaha di atas bahu orang lain.

Advertisement

Dihimpit dengan pelbagai sindiran sinis, Almy bertekad untuk tidak lagi berkongsi pemakanan yang diamalkan.

Kongsi salah, tak kongsi salah. Tidak faham kenapa mereka sanggup berdebat? Masing-masing membuat pelbagai kenyataan dan saya turut terpalit sama dosa apabila marah selepas membacanya. Dosa faham?

Almy pada masa yang sama meminta ‘haters’ yang tidak senang dengan perkongsiannya itu supaya tidak lagi mengikutnya di Instagram.

Sumber Berita : BH ONLINE

Advertisement

32 responses to “Jangan Tambah Dosa, Kalau Tak Suka Jangan Ikut – Respon Almy Nadia Selepas Dikecam Netizen”

  1. Air Tersejat says:

    Sapa datin ni? Tak kenal pon.

  2. NEMO says:

    Aku mmg x follow hang pun. By t way, motif sbnarnya ko makan mknn konon2 yg potong gula potong segala bagai 2 utk ape?? Adekah utk faedah kesihatan diri atau nk puaskan ati rakyat malaysia???

  3. anonymous says:

    komen datin dugong paling best pecah prot aku gelak,memang sunggoh nmpak cam dugong ki ki ki ki ki kih kih

  4. Anonymous says:

    tu laaa asyik buat food review sana sini… duk umah asek online food melantak jer
    g lah buat review tmpt gym… atau calling2 si diana danielle camne dia maintain body slim… biasa2 kan diri melawat gym ke.. yoga ke.. zumba ke…

  5. Datin dugong mulut cibai says:

    Datin dugong ni muda lagi kot dari fasha,fazura,izreen.scha..nmpak dah jauh ktinggalan..nmpk dh jadi mak mak depa ni kuikuikui

Loading...