Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Jadi Artis Je, Tak Boleh Cakap Salah” – Kesihatan Mental ‘Diusik’, Janna Nick Beri Respon

janna nick

Janna Nick sememangnya sinonim dengan pelbagai berita sensasi. Malah sikapnya yang terbuka dengan kritikan ramai sering menjadi perhatian netizen.

Advertisement

Terbaharu, Janna mengakui terkilan terhadap sebuah komen daripada netizen yang meyentuh soal kesihatan mentalnya.

Kenyataan sekarang, jadi artis je tak boleh cakap salah. Jadi netizen jelah boleh cakap.

Perkara itu dimuat naik melalui Instagram story miliknya mendedahkan komen tersebut serta memberikan sedikit ulasan tentang kenyataan itu.

janna nick

Menurutnya, dia tidak faham mengapa wujud segelintir individu yang boleh menulis komen teruk semata-mata ingin menyakitkan hati orang lain.

Kadang-kadang tak faham kenapa wujud manusia yang gigih komen benda-benda teruk dan menyakitkan hati orang lain.

Tambahnya lagi, tindakan negatif dengan melemparkan komen buruk itu mampu mencerminkan sikap serta keperibadian seseorang.

Saya kalau benda yang saya suka akan saya puji, tapi kalau benda tu teruk, saya diam saja. Saya tak akan gigih nak tweet atau kutuk orang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Menerusi hantaran yang lain, pelakon itu turut menasihati netizen supaya tidak berasa bangga apabila dapat membuli seseorang kerana ia bukan sesuatu yang perlu dibanggakan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Faceoff

    September 11, 2021 at 10:29 pm

    Kerja k byk di pandang orang di comment orang sebab u work as an artist sooooooo ko pakai buka tetek ertinya ko mengundang lelaki gatal tambah lagi bangla baca tengok tetek engkau bodoh ke tambah lagi ko mengundang isteri makcik bawang yang akan mengamok senang jer ko nak bunuh diri sendiri stewpiddddd

  2. Stupido

    September 11, 2021 at 1:58 am

    life is easy don’t be an artist senang jer

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top