Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Saya Takkan Padam” Dikecam Pakai Baju Nampak Dada, Janna Nick Terima Dengan Hati Terbuka

Janna Nick

Selepas memuat naik gambar memakai pakaian yang terselak hingga menampakkan bahagian dada, pelakon Janna Nick teruk dikecam netizen, namun pelakon tersebut tidak melenting dan menerima komen-komen tersebut dengan hati terbuka.

Advertisement

Tidak mahu menegakkan benang yang sudah basah, Janna atau nama sebenarnya, Nurul Jannah Muner berkata mungkin netizen terkejut apabila dia berpakaian seperti itu kerana selalu melihat dirinya berpakaian boyish.

Walaupun dikecam teruk, pelakon tersebut berkata tidak akan memadam gambar berkenaan dari media sosialnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Advertisement

Kalau orang kata saya seksi saya terima, memang itu seksi lah. Kalau ada yang kata itu biasa pun saya terima. Saya bukan jenis kalau upload akan delete balik jika kena kecam.

Katanya kepada mStar semasa sidang media secara virtual.

Janna Nick

Dalam pada itu, dia turut meminta agar orang ramai untuk mendoakan agar dia berubah menjadi insan yang lebih baik dan sebagai manusia dirinya juga mahu pengakhiran hidup yang baik.

Kita doa yang terbaik sahaja buat Janna.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : mStar
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Psycho

    September 11, 2021 at 2:09 am

    Tunjuk tetek mmg lah kena kecam kalau biashe biashe tshirt camni takde ah netizen nak kepo

  2. Bodobodo

    September 11, 2021 at 2:07 am

    In the first place don’t be an artist life is so easy lahh Janna if u bukan artist mungkin hidup Ada kurang komen cam ni. As an artist u duduk Malaysia jadi pula role model untuk orang muda mmg akan dapat kutukan cam ni x kira orang muda people will diss u because of ur dressing but you also one kind dunno what motive showing breast gatal lah tue dah tahu orang baru elok covidless ko buat nafsu jahat orang terbuka

  3. Tiber

    September 9, 2021 at 10:33 am

    tak paham apa kau tulis ni ibarat cakap dia kalau mati tepi jalan jangan tolong. Biarkan kan je. Dia tunjuk aib diri dia sendiri. Tegur tu harus dia nak dengar dngan tak terpulang. Tetiba masuk case berhijab ?

  4. Hijab

    September 8, 2021 at 11:45 pm

    Baik jangan sibuk cermin diri sendiri takut aib sendiri ter koyak kalau die tak nak change nak stay macam tue itu hak die bukan senang untuk berhijrah berhijab semua niat nawaitu tapi yang dah berhijab mmg puji sebab pendirian bagus masing masing Ada problem jiwa sendiri

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top