Written by Bella | October 22nd, 2015

Beberapa hari lepas,  berita Izreen Azminda yang berang dengan wanita lain cuba untuk membeli jiwa anaknya cukup hangat diperkatakan.

Berdasarkan luahan Izreen di akaun Instagram miliknya, ia berkemungkinan ditujukan buat kekasih kepada bekas suaminya Riza.

Tidak semua yang senang sebenarnya melihat apa yang Izreen luahkan,  ada pengikutnya  memberitahu Izreen sudah cukup beruntung apabila ada wanita lain yang mampu menjaga Adrian Umar dengan baik dan sepatutnya aktres itu gembira dengan perkara tersebut.

Merasa kurang selesa apabila ada pengikutnya yang  tunjuk pandai sedangkan tidak mengetahui perkara sebenar, Izreen akhirnya mendedahkan punca beliau merasa bengang  tempoh hari.

Izreen meminta individu tersebut berfikir sekiranya bekas suami duduk serumah demgan wanita yang belum sah menjadi isteri, kemudian membawa anak  tinggal dirumah yang sama.

Kami dah agak dah, mesti ada sebab mengapa Izreen Azminda bertindak sedemikian. Hati ibu mana yang tidak sakit bila anaknya diheret ke dalam satu situasi yang tidak baik.

39 responses to Izreen Azminda Dedah Bekas Suami Duduk Serumah Dengan Teman Wanita?

  1. Pekerja Gomen says:

    Habis dah dia bukak semua aib bekas laki dia plak…
    Izreen, kalau2 ko lupa, ko pun pernah hangat ditangkap bersama ngan Ammar masa masih bergelar isteri. Masa tu laki ko diam je…. lupa ke?
    Sedap je ko jatuh hukum kat org ye.
    Ustazah jadian gak la ni, baru pakai tudung dah rasa diri tu baik dan contoh muslimah sejati.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kene tangkap dalam bilik hotel keww?? Yg ko bukak aib dia boleh pulak? Sama la ko ngan retis2 ni.. Bodo

      0

      0
      • Izreen Lupa Diri says:

        PETALING JAYA: Bekas suami Izreen Azminda, 29, Muhamad Riza Baharuddin tidak terkesan dengan khabar angin tentang pelakon wanita itu yang kini digosipkan bercinta dengan aktor Amar Baharin.

        Muhammad Riza, 31, yang juga jurukamera bebas berkata, perkara tersebut merupakan hal peribadi yang tidak lagi berkaitan dengan dirinya selepas mereka mengambil keputusan untuk bercerai.

        “Saya sedikit pun tidak tertekan dengan berita-berita yang keluar itu kerana kami sudah tidak ada apa-apa hubungan lagi.

        “Kalau dia bercinta sekalipun itu adalah hak peribadi dan terpulang kepada dia untuk menentukan kehidupannya,” ujarnya kepada mStar Online ketika dihubungi pada Khamis.

        Muhammad Riza berkata, dia masih berhubung dengan bekas isterinya itu kerana Izreen masih lagi berada dalam edah.

        Katanya, mereka banyak berkomunikasi tentang hal berkaitan anak lelaki iaitu Adrian Umar, 10 bulan, yang kini dibawah jagaan ibu Izreen di Kedah.

        Izreen dan Amar Baharin digosipkan bercinta apabila sering memuat naik gambar bersama.

        Sementara itu, ditanya sama ada perpisahan yang terjadi ada berkaitan dengan hubungan rapat antara kedua-dua pelakon itu selepas bergandingan dalam drama Kerana Terpaksa Aku Relakan, Riza berkata, dia reda dengan apa yang telah berlaku.

        “Perceraian kami mungkin sudah ditetapkan oleh Allah, kalau disebabkan orang ketiga sekalipun saya reda.

        “Apa-apa pun alasan perceraian ini pasti ada hikmah di sebalik semua yang berlaku, saya doakan yang terbaik buat dia,” ujarnya.

        Dalam pada itu, Mohd Riza berkata, dia kini senang dengan kehidupan ‘kembali bujang’ dan dapat memberi tumpuan sepenuhnya kepada kerjaya.

        Muhammad Riza dan Izreen sah bercerai talak satu pada 9 Jun lalu selepas dua tahun hidup bersama.

        Pasangan ini turut dikurniakan seorang cahaya mata lelaki Adrian Umar yang kini berusia 10 bulan.

        0

        0
      • ko dah kenapa says:

        dia ni da mcm RR junior taw..blaja tmpat sama ni..

        0

        0
    • Anonymous says:

      ble mas epulak die kena tgkap..
      tak baek kate camtu.
      tu hal die..ko jgn cucuk api..jgn tak tau ape2 sebok..
      org klu dah berubah bkn tgk yg dulu, kite tgk yg sekarang..bkn ustazah ke hape..
      my 2cent

      0

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Tengok balik tulisan Cik Pang tarikh 30 Jun 2014.
        Tajuk: Suami lihat sendiri kecurangan Izreen dan Ammar.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Pekerja Gomen ni sesuai dengan Melati.

          0

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Alaa ko ni anon…
          Relax la bro…
          Takkan kerana aku tak suka artis yg ko suka smpo nak samakan aku ngan melati…
          Chill la… kita masing2 ada preference artis… kalo ko suka minah izreen ni… takkan nak marah2 org tak suka dia…

          Kalau artis yg aku suka ko tak suka pun… takde la sampai aku nak samakan ko ngan bunga daisy ke.. mawar ke..

          Tak rock langsung la mat/minah bunga ni.. sket2 sentap.

          0

          0
    • Mak Jemah says:

      tk baik ko tuduh die penah kene tangkap ngan amar..tu dh kire memfitnah..
      baik mintak maaf cepat jgn smp merangkak kat padang masyar cr si izreen nk mintak maaf…

      KBAI

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku rase kau ni gf ex husbd die..haha..bodoh

      0

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Takpe… we’ll wait and see..
        Aku nak makan popcorn sambil tgk drama…
        Ko ingat lagi Izreen akan diam je ke lepas Izreen bukak kain dia??
        Dia pun confirm akan bukak cerita siapa Izreen…

        Siapa yang pernah kerja belakang tabir dengan Izreen…
        Mmg kenal dan tau sgt pasal Izreen dgn amar ni…
        Jom kita tgk show…..
        Member2 aku sumer kerja produksi…
        Sbb tu aku suka bukak blog nara ni…
        at least kalau lepak ngan member2 minum kopi..
        Takde la aku bodoh sgt tak tahu pasal artis.

        btw… aku bukan gay dan tak pnh ada affair ngan bekas laki dia..

        0

        0
        • lara alana says:

          hai pekerja gomen, rajin nau kau google news pasal gosip artis semasa ni, aku suka arr. haha. bagus komen ko smue like bercerita pulak.

          0

          0
  2. Anonymous says:

    Padan muka kena marah, sibuk sgt nak komen hal rumahtangga retis. Korg ni free sgt sibuk hal org??

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Dah tu lain kali nak cerita bagi habis terus. Memang la orang tak tau sebab kau tak bagitau. Tapi apa yang kau bagitau, orang akan komen based on that la. Nak cerita, biar bagi jelas. Kalau tak, tak payah cerita langsung. Kau retis, what do you expect?

    0

    0
    • AkitAtiTengokArtisBodoh says:

      Memang dorang ni x pandaI. Luah pd Allah lg bgs dah.

      0

      0
    • thuglife says:

      mangkuk bebebo.. ko agak2 la. spatutnya yg konon bijak pandai bg pendapat tu,tnya dudku.. selidik dulu..jgn bg hencap jer.. dia pun xkan bodoh2 nk cite pasal ex-laki dia kan.. dan dia xkan saje2 nk marah sbb bnda yg x masuk akal kan..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kau ingat retis semua pepandai. Ada je retis bebodoh meroyan pasal ex-laki or ex-boyfriend. Hahaha. Dah dia nak sangat meroyan kat IG tu, tanggung je la orang nak cakap apa.

        0

        0
  4. Anonymous says:

    kalau betol ex asben dia dok skali baik ko pggil pencegah mksiat.. jgn dok canang mcm kte x berdosa.. yg dok duck face bgambar mcm laki bini tu pun kira berdosa dan bole pengaruh ank tau..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    tak minat dia ni…mulut mcm tut*****

    0

    0
  6. qalisha iqmal says:

    Minah budget bagus ni dah mula nak meroyan. Awak lihat dulu diri sendiri tingkahlaku diri sendiri. Please move on – x payah nak bukak aib your ex. Seingat saya, tidak pernah your ex bercerita apa2 ttg u. B4 kahwin dulu, orang2 bercerita ttg masa lampau your ex…but u r d one defending him. I think u know him better [his past & present life style]. U cannot deny his right on Adrian Umar…so please settle matters between both of u as adults. May Allah bless u always…..dont damage Adrian’s feeling ….Let him grow up gracefully

    0

    0
  7. qalisha iqmal says:

    Izreen, Cuba baca semua komen dgn minda yg tenang. Mungkin cara penyampaian mereka kasar. Awak lihat dulu diri sendiri tingkahlaku diri sendiri. Please move on – x payah nak bukak aib your ex. Seingat saya, tidak pernah your ex bercerita apa2 ttg u. B4 kahwin dulu, orang2 bercerita ttg masa lampau your ex…but u r d one defending him. I think u know him better [his past & present life style]. U cannot deny his right on Adrian Umar…so please settle matters between both of u as adults. May Allah bless u always…..dont damage Adrian’s feeling ….Let him grow up gracefully

    0

    0
  8. lara alana says:

    bodoh jugak ek bila dia ni bercakap sampai bukak aib bekas suami dia, diam2 sudah. engkau menggedik org tak cakap banyak pun. alahai

    0

    0
  9. Anonymous says:

    in the beginning kau sendiri yg tak cerita kisah tetiba je nk moyan bukan2..bila fans tegur kau sembur fans kau balik! fans kau tak salah sbb dia tak tau cerita sbnr!! ke kau mmg tggu je ada fans yg ‘nasihat’ kau br kau nk bukak cite sbb taknak npk sgt kau saja nk malukan ex kau tu?? tak suka kau ni sbb kau mmg poyo!!

    0

    0
  10. AAK says:

    baik kowg diam jgk.. duk mgata sna sni..sme jew dose nyer.. xyh cte sal dose klu diri sendiri pn wt jgk…

    0

    0
  11. azi says:

    orang kita memang pelik bila ada perempuan pertahankan hak sendiri kata mulut jahatlah apalah. yg komen tu pulak perempuan jugak. jenis yg kebas suami org dan dah rasa nak jaga anak tiri. Bekas suami je pun… dah perangai buruk bagi ke sekali. klu tak libatkan anak tak siapa nak kisah dia buat buat apa terlentang tergolek ke apa.

    0

    0
  12. aku yang meluat says:

    firstly, akak bukan kenal sangat retis ni….. tapi since dah cam fofular akak pun nak sibuk komen lah ye…. wahai retis suam suam kuku: orang tu tegur awak cara baik. kenapa pulak awak nak sound dia balik dengan sarcastically. obviously peminat awak tu berniat baik. terima aje. kalau tak setuju, jawab le dengan sopan sikit. bukan nada sedemikian rupa. kalau tak suka orang komen sila jangan post statement meroyan dekat social media. simpan dalam poket je. so bila awak dah hebohkan satu dunia, kalau orang komen jangan cepat melatah. kalau betul awak tak suka dengan whoever lah ye…sila kemukakan aduan ke pejabat agama dan mohon larangan mahkamah untuk menjaga kebajikan dan aqidah anak anda. bukan membuka aib bekas suami di dalam social media. Sila bertindak bijak sedikit ye. Kesian artis artis lain kat luar tu…..ramai je yang pandai bijaksana. tapi sebab sorang dua retis suam kuku mcm awak, semua artis nampak mcm tak de otak tau.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    haha kelako la bc komen meroyan korg..izreen mrh sbb ANAK dia kena bwa duk skali ng owg yg buat MAKSIAT tau..then cuba korg phm blik..mslh mlibatkn ank mmg ibu mgamuk..ibu x syg ank jer yg biarkn ANAK dia bgaul ng bnda yg x senonoh..korg yg mroyan ni dh de ank ke lom??? x yah la nk ungkit kisah silam bagai nanti kena kt batang idung sndri hah baru tau rsa hempedu tu caner

    0

    0
    • bukan keyboard warrior says:

      Mentaliti orang melayu kan macam ni. pandai taip je cakap itu ini. tapi bila kena batang hidung sendiri, mahu tak terangkat jugak kain dorang. hahaha kesian betul la. bila la mentaliti orang orang melayu ni nak berubah? tahu judge orang lain, tapi diri sendiri tak reti tengok. doa kan saja lah yang terbaik. tu pun dah cukup. takde la esok lusa kena kat diri sendiri pulak.

      0

      0
  14. minah jambu says:

    kenape si izreen nk sebok2 pasal bekas laki dia ! jeles ke bekas laki dh ada girl ? kenape kepo sangat cakap bekas laki stay serumah ngan girl dia ?????? biar jais yg urus ni semua kenape dia yg sebok !! dh bertudung tu buat hal dh bertudung ok ! mulot tu jangan nk bercakappp aje pasal bekas laki huh !!

    0

    0
  15. kasihan mu says:

    Awak da berlitup izreen..tak perlu buka aib ex u. Salah u lah x story abis. So salahke org komen apa yg u luahkan (story separuh jln tu)? Jgn fikir dah berlitup u suke suki buka aib org lain.. jgn bajet bagus. Hal anak tu org pahamla if u taknak anak u berada dlm situasi tu. Tp jgn lupa u pun dulu bukan baik sgt..so dah berubah buat cara berubah pi dok senyap2 kasi cantik sikit adab bertudung litup

    1

    0
  16. huhuhu says:

    betina2 bertudung mulut sundal disini…x payah nak kecoh lebih ,lantaklah dia, dia nak marah ke apa, dah anak dia, mestilah dia pertahankan apa yg sepatutnya, cuba korg duk tempat dia, mesti korang akan buat pekara yg sama …jgn nk jaga tepi kain orng, jaga laki korg atau bini korang sebelum nak komen ape2 ye..ni komen2 pasal org , ntah bertudung litup je lebih tapi pepet kena jolok dgn ramai jantan.. sorry ye bahasa kasar

    0

    0
  17. huda says:

    bile marah macam2 boleh terlepas, ape yang die naik angin tu sangat reasonable, mitak jauh anak sekecil tu dari hal2 yang mungkar..ibu memang sifat die melindungi anak-anak, ape pun yang datang…

    0

    0