October 22nd, 2015

Beberapa hari lepas,  berita Izreen Azminda yang berang dengan wanita lain cuba untuk membeli jiwa anaknya cukup hangat diperkatakan.

Berdasarkan luahan Izreen di akaun Instagram miliknya, ia berkemungkinan ditujukan buat kekasih kepada bekas suaminya Riza.

Tidak semua yang senang sebenarnya melihat apa yang Izreen luahkan,  ada pengikutnya  memberitahu Izreen sudah cukup beruntung apabila ada wanita lain yang mampu menjaga Adrian Umar dengan baik dan sepatutnya aktres itu gembira dengan perkara tersebut.

Merasa kurang selesa apabila ada pengikutnya yang  tunjuk pandai sedangkan tidak mengetahui perkara sebenar, Izreen akhirnya mendedahkan punca beliau merasa bengang  tempoh hari.

Izreen meminta individu tersebut berfikir sekiranya bekas suami duduk serumah demgan wanita yang belum sah menjadi isteri, kemudian membawa anak  tinggal dirumah yang sama.

Kami dah agak dah, mesti ada sebab mengapa Izreen Azminda bertindak sedemikian. Hati ibu mana yang tidak sakit bila anaknya diheret ke dalam satu situasi yang tidak baik.


Comments are closed.

Loading...