Izreen Azminda Aktifkan Semula Akaun Instagram

Hiburan

Izreen Azminda Aktifkan Semula Akaun Instagram

Pasangan kontroversi Izreen Azminda dan suaminya, Ude Wahid akhirnya kembali membuka semula akaun Instagram mereka setelah sebulan menutup akaun media sosial tersebut kerana tidak tahan dengan pelbagai kecaman netizen berkaitan isu rumah tangga mereka bersama Intan Liana Saleh sebelum ini.

Advertisement

Foto yang dikongsikan Izreen sudah mendapat lebih daripada 12 ribu likes tetapi beliau masih lagi menutup ruangan komen mungkin kerana tidak mahu dirinya terus dikecam. Izreen juga sempat memuat naik luahan hatinya menerusi Insta Stories.

Terdahulu, Izreen dan Ude menerima hentaman bertubi-tubi oleh netizen kerana merahsiakan perkahwinan mereka daripada Intan Liana Saleh sebagai isteri pertama pada waktu tersebut. Kemarahan netizen semakin membuak apabila Ude bertindak menceraikan Intan pada 22 Mac lalu dan ada yang membuat tuduhan Izreen adalah punca rumah tangga madunya itu musnah.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

79 Comments

  1. Anonymous

    April 2, 2018 at 8:54 am

    klu dia buka ruang komen confirm yang komen 20 ribu.. dia takut la tu.. kang tak de yg bagi job nak bagi makan si kude tu

  2. Yolatuu

    April 1, 2018 at 4:24 pm

    Bising je sape dukhitung dosa pahala orang ni. Orang marah jering ni sikap dia tu yg sombong lepas tu xreti nak berbaik dengan isteri pertama.. bercakap dengan lancangnya mentang2 dia artis. Yang lain duk kona pasal dosa pahala kenapa.

  3. izreenbodo

    April 1, 2018 at 4:18 pm

    Salah satu penceraian dalam Malaysia ni sebab ada nya isteri kedua seperti izreen.

    • Kongsisuami

      April 1, 2018 at 10:33 pm

      N suami yg nusyuz macam ude ni.. habis sepah madu dibuang.. tanggunglah blasan buat kat ank bini sndri mcm tu.

  4. lelaki

    April 1, 2018 at 10:55 am

    congrate izrin..ramai penghina pengcaci kat dlm nie.akhirat nanty bia tuhan jek jd judge samada ko bersalah ker x?allah maha adil maha saksama.biarkan diorg kutuk diorg hina,ko chill jek.klu betul ko bersalah dlm hal nie..berape banyak pahala ko dpt drpd diorg.semua org akan mati dan dibangkitkan balik di akhirat nanty.amin

    • anon

      April 1, 2018 at 11:33 am

      jangan bebual pahala yang dia dapt atas peghinaan yang sepatut nya dia terima lah…
      kalau perbuatan meruntuhkan masjid orang lain di laknati Allah
      kau tak nak sebut pulak.
      jangan kau cerita tentang hukum agama kalau diri sendiri pun kelaut .

    • Rara

      April 1, 2018 at 12:39 pm

      Klu izreen bertaubat, mohon maaf kat intan n anak2 dia (harap derang maafkan izreen yg hina itu), sabar terima cercaan akibat perbuatan dia sendiri, dptlah pahala kot. After all, ingat senang ke nk dpt pahala klu x berkorban

    • Anonymous

      April 1, 2018 at 1:46 pm

      Buat mcm mey dan norman lah tu kan….. takut pembalasan kepada anak2 keturunan mereka…. ini izren dan ude dan keluarga mereka ye atau geng serupa

  5. Anonymous

    March 31, 2018 at 5:27 pm

    Senang je Izreen dan Ude dapat support orgrmi buat mcm memey dan norman…. bawa intan sanding …. pakai purdah pakai jubah… ikut program agama dlm tv… buat mcm ashraf muslim pakai jubah bergambar dgn ulama buat anak rapat2 suruh ulama tahnik… tentu pumggung ude dan izrèn di jilat mereka… pakai lah tasbih di leher di lengan atau di jari…

Loading...