Written by Bella | March 30th, 2018

Pasangan kontroversi Izreen Azminda dan suaminya, Ude Wahid akhirnya kembali membuka semula akaun Instagram mereka setelah sebulan menutup akaun media sosial tersebut kerana tidak tahan dengan pelbagai kecaman netizen berkaitan isu rumah tangga mereka bersama Intan Liana Saleh sebelum ini.

Foto yang dikongsikan Izreen sudah mendapat lebih daripada 12 ribu likes tetapi beliau masih lagi menutup ruangan komen mungkin kerana tidak mahu dirinya terus dikecam. Izreen juga sempat memuat naik luahan hatinya menerusi Insta Stories.

Terdahulu, Izreen dan Ude menerima hentaman bertubi-tubi oleh netizen kerana merahsiakan perkahwinan mereka daripada Intan Liana Saleh sebagai isteri pertama pada waktu tersebut. Kemarahan netizen semakin membuak apabila Ude bertindak menceraikan Intan pada 22 Mac lalu dan ada yang membuat tuduhan Izreen adalah punca rumah tangga madunya itu musnah.

79 responses to Izreen Azminda Aktifkan Semula Akaun Instagram

  1. Anonymous says:

    okay bawag2 sekelian..kita ada misi baru…
    serang!!!!

    42

    0
  2. Anonymous says:

    jom pakat2 tekan butang ‘report’ kt IG dia….hahahhaha

    66

    0
  3. gg says:

    wow… mke tembok dah kembali..

    21

    2
  4. xx says:

    Kude, bini sendiri ko jandakan , janda orang ko bini kan. Anak sendiri ditinggalkan, anak orang ko belai2 kan. The sky isn’t always blue and the sun doesn’t always shine.
    Jering, beware maybe someday kude will fall in love with someones else.. ching..ching

    88

    0
  5. Anonymous says:

    Ckp tak terkesan tapi meluah sana sini perasaan monta simpati

    23

    0
  6. Anonymous says:

    Boring ~~~

    6

    1
  7. Jitjit says:

    Buruk ….

    12

    1
  8. Anonymous says:

    Peroboh dan perampas kasih dah datang… jering kan maksud nya lokek… tulah lokek batang ude….. sekarang bahagia ude ceraikan intan…. senang hati berjaya menguasi ude dayus pembihong pengecit…. tahnia

    12

    2
  9. sekupang says:

    alaaaa kenapa IZREEN TAKDEMINDA ni wujud jugak dlm socmed. pupuskan spesis ini!!!!

    25

    0
  10. Anonymous says:

    Tak pe boikot tetap.boikot kan izreen…. kan ude

    12

    1
  11. wekkkkkkk says:

    hari itu tutup…hari ini bukak.
    hari itu ckp dh x mau belakon lagi, tapi kenapa nk kembali tyg muka tembok ni dlm media..geli nyampah lah..
    ehh..ko senyaplah, ko x bahagia ke.

    12

    1
    • SuperFox says:

      Nak cari job la tu… kalau xde duit nanti caner nak tanggung laki huahaha

      16

      1
      • Anonymous says:

        Astafirullah… ngucap. Dia x bunuh org pun. Berilah peluang kedua hanat..

        2

        41
        • SuperFox says:

          Masa dia sibuk sondol masjid org ade ke dia terfikir nak nasihatkan lelaki tu to give his first marriage a second chance??? Takde kan? Hanat?

          33

          0
        • Anonymous says:

          Ambik lah kisah dia ni jadikan pengajaran. Dia kalau betul nak menumpang kasih patut nasihatkan ude tu supaya jgn ceraikam isteri pertama. Tapi x dua2 sindir intan. Jahat mana pun intan adil ke buat mcm tu kat intan.. Nak tau tgk komen si ude tu dgn intan. Mcm dah xda baik dah intan tu dia tgk.

          13

          0
        • Cakap Je Pung Pang Pung Pang says:

          Alah besok jering ni baik sama Intan korang jugak yg akan jilat jus jering ni balik. Sudah lahh..

          2

          6
      • Anonymous says:

        Korang ni menyibok mengalahkan tok penghulu kampung..
        berselawat lah dan istighfar lah supaya tenang2 takut naik darah tinggi tu kang bawang2 oiii.

        2

        10
      • Anonymous says:

        Sabar je lah. Kalau awak diphak benar x perlu risau. Tapi kalau salah..tunggu habuan awak!

        2

        0
  12. LOLWUT says:

    Macam yang si jering katakan sebelum ni, dia akan akan aktifkan akaun bila “benda dah selesai”. So korang pun tahulah apa yang dah selesaikan tu kan. Si kude miang dah selamat bercerai minggu lepas, si jering busuk pun aktifkanlah semula akaun. Lepas ni jering upload semula gambar dia posing macam bajet remaja walaupun muka dah tua.

    21

    0
  13. komenmacamkaumaksum says:

    melampau lampau pulak komen dan kebencian. ye tau izreen ni amik laki org tapi komen korang ni mcm takde agama pun ye gak. takyah la kau sibuk nak maki hamun si izreen ni tak sudah2. Nabi pun ampunkan umat, yang kau ni siapa tak boleh nak maafkan org? istighfar la weh bawak bawak sedar diri kau tu pun hamba jugak tak lepas buat dosa. aib kau je Tuhan tutup.

    1

    20
    • Anonstickpan says:

      Wrong is wrong even when everyone’s doing it. Good is good even when no one’s doing it. Memang manusia bukan Tuhan dan kalau ini yg dikira hukuman untuk Izreen, sorry to say hukuman ini x cukup berat untuk perempuan yg khianat perempuan lain, hancurkan famili orang, worse, tak berani nak tanggung kesalahan sendiri. If you missed the boat,allow me rebrief – isu dia bukan poligami, isunya dia kawin laki org senyap2, tipu org ramai for 3 bloody months before citer ni terbongkar and most importantly laki dia ceraikan bini pertama hokayyy. Why do bad things kalau takut justice is served?

      51

      0
  14. Anonymous says:

    pada aku biarkan lah dia….dia pun nk hidup. segala perbuatan jahat atau baik dia sudah diambil kira olehNYA.

    9

    3
  15. Miyuki says:

    Eh, kau ni izren ke ke kude???

    7

    0
  16. Anonymous says:

    Buat jahat kat dunia Allah bayar cash. Blm lagi kat akhirat

    7

    0
  17. HOMEWRECKER IS BACK!!

    14

    0
  18. Anonymous says:

    Ude menangis sesuai dgn izreen. Harap Intan bernikah dgn lelaki 100 kali lebih baik Dari ude

    11

    0
  19. anon says:

    eeeeewwww…pompuan perampas x berani on komen…setakat tayang muka cam bangsat takyah mek….

    7

    2
  20. Anonymous says:

    Komen tak aktif…mmm takut la tu makcik2 tumbuk sampai lumat kt dlm IG ko tu.

    9

    0
  21. merah says:

    klu izreen n ude bgtau awal2 nk kawin..korang rs intan tu bg ke?????

    2

    9
    • Coupletersangkak says:

      So apa msalahnya kalau intan xbg..msti dia tahu kemampuan suami dia..jering pun pernah kluar statement kata dia yg bantu ekonomi kude slama ni kan. Mksudnya ude kurg mampu lah dri segi financial.
      Bila dh intan tahu n sudi dimadukan..apasal intan kena cerai juga.. smggu intan tahu msa ni x heboh lg..knapa ude suami n imam jering boleh angkut kain baju pindah terus rumah jering. Bila dh nak cerai, jering boleh plak kluarkan statement xtau pun suami nk cerai. Sian jering.. 24 jam suami kat rumah dia skit pun dia xtahu apa2..suami x balik rumah madu xkan xsedar..

      5

      0
  22. Jiran says:

    Sudah la..biar la dia teruskan hidup. Dia pun ada anak mcm korang.

    2

    9
    • Anonymous says:

      Si Intan x de anak ke… bukan lakinyanya ke buat anak tu atau anak org lain

      4

      0
      • Kongsisuami says:

        Ntahnya..intan lg kesian..dri suri rumah yg slama ni memang depend kat suami jer..tba2 kena start from zero , blum lg pulih perasaan suami ada isteri lain senyap, diceraikan. Xtau nk start kerja dri mana..dgn anak2 kecil lg. Yg kecil pun msih nyusu bdan.
        Skurang2nya izreen tu dh ada nma.. ada gak wrtwan2 yg side dia mcm sudyr tu. Siap boleh kongsi kesedihan dgn MUA..lpas tu kluarlah artikel.. so rmai lah simpati kan izreen.
        Lgpun izreen msti ada byk simpanan.. sbb dia mampu tanggung ude..

        1

        0
  23. Anonymous says:

    Dahlah aku meluat baca cerita izreen, ude & intan. Otak aku tak boleh terima kisah negatif

    1

    1
  24. Anonymous says:

    jaga laki masing2 kot2 nanti babi jering ni sondol masjid korang pulak…

    0

    0
  25. BITCH WOMAN IS BACK!! ARE YOU READY TO BEAT THIS BITCH WOMAN?

    5

    0
  26. RUBBISH WOMAN IS BACK! SPREAD YOUR FIRE OF HATENESS TO THIS BITCH WOMAN NAMED IZREEN AZMINDA!

    3

    0
  27. Antijering says:

    Ajak semua unfollow insta izreen jering ni supaya dia x dpt job lagi..biarla kude tu yg tanggung bini dia.. izreen jering dh bole dok rumah.. xpayah la nak buat muka cute nak review product2.. menyampah tgk muka tu

    7

    0
  28. Anonymous says:

    Ha ha ha

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Hati busuk….muka huduh

    3

    0
  30. Anonymous says:

    Mengadu dia sama jurusolekntu … ckp dia menderita x bersalah… dia baik tapu lakinya sdh lah pembohong dia bergembira dlm ignya menyindir2 lakibini sama ex nya… ckp tidak tau apa2 pembohong .. maka sedang bergelak tawa dgn mentuanya wahid dan fadhillah.. bapa dan emaknya suhud syukur anak dpt laki x kongsi2

    3

    0
  31. Anonymous says:

    Senang je Izreen dan Ude dapat support orgrmi buat mcm memey dan norman…. bawa intan sanding …. pakai purdah pakai jubah… ikut program agama dlm tv… buat mcm ashraf muslim pakai jubah bergambar dgn ulama buat anak rapat2 suruh ulama tahnik… tentu pumggung ude dan izrèn di jilat mereka… pakai lah tasbih di leher di lengan atau di jari…

    9

    0
  32. lelaki says:

    congrate izrin..ramai penghina pengcaci kat dlm nie.akhirat nanty bia tuhan jek jd judge samada ko bersalah ker x?allah maha adil maha saksama.biarkan diorg kutuk diorg hina,ko chill jek.klu betul ko bersalah dlm hal nie..berape banyak pahala ko dpt drpd diorg.semua org akan mati dan dibangkitkan balik di akhirat nanty.amin

    0

    7
    • anon says:

      jangan bebual pahala yang dia dapt atas peghinaan yang sepatut nya dia terima lah…
      kalau perbuatan meruntuhkan masjid orang lain di laknati Allah
      kau tak nak sebut pulak.
      jangan kau cerita tentang hukum agama kalau diri sendiri pun kelaut .

      8

      0
    • Rara says:

      Klu izreen bertaubat, mohon maaf kat intan n anak2 dia (harap derang maafkan izreen yg hina itu), sabar terima cercaan akibat perbuatan dia sendiri, dptlah pahala kot. After all, ingat senang ke nk dpt pahala klu x berkorban

      2

      0
      • Anonymous says:

        Buat mcm mey dan norman lah tu kan….. takut pembalasan kepada anak2 keturunan mereka…. ini izren dan ude dan keluarga mereka ye atau geng serupa

        0

        0
  33. izreenbodo says:

    Salah satu penceraian dalam Malaysia ni sebab ada nya isteri kedua seperti izreen.

    3

    0
    • Kongsisuami says:

      N suami yg nusyuz macam ude ni.. habis sepah madu dibuang.. tanggunglah blasan buat kat ank bini sndri mcm tu.

      1

      0
  34. Yolatuu says:

    Bising je sape dukhitung dosa pahala orang ni. Orang marah jering ni sikap dia tu yg sombong lepas tu xreti nak berbaik dengan isteri pertama.. bercakap dengan lancangnya mentang2 dia artis. Yang lain duk kona pasal dosa pahala kenapa.

    3

    0
  35. Anonymous says:

    klu dia buka ruang komen confirm yang komen 20 ribu.. dia takut la tu.. kang tak de yg bagi job nak bagi makan si kude tu

    0

    0
  36. Anonymous says:

    setiap manusia xlepas dari membuat kesalahan…

    0

    0
  37. PreityDiomands says:

    setiap manusia xlepas dari membuat kesalahan…

    0

    0
  38. setiap manusia xlepas dari membuat kesalahan…bg peluang

    0

    0
  39. mak cute says:

    aktif je tp x berani bukak komen siot…ni mesti job dah x berapa…jd kena la buat byk2 paid review….x gitew…tutup lama2 kang nk bg ude mkn apa…

    0

    0
  40. DEAR THIS HOMEWRECKER, PLEASE STOP BEING AN ACTRESS NOW!!

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Astaghfirullah…..Korg dok kata tggulah balasan di akhirt dan sebagainya pd dia…yg korg tu dok caci maki, khinzirkan dia, korg tak takut ke dgn balasan Allah di dunia dan di akhirat nanti….Allah….

    0

    0
  42. MEGA MAN 11

    As of September 19th, 2018, all eight Robot Masters in the game have been revealed.

    DWN.081: BLOCK MAN (Block Dropper)
    DWN.082: FUSE MAN (Scramble Thunder)
    DWN.083: BLAST MAN (Chain Blast)
    DWN.084: ACID MAN (Acid Barrier)
    DWN.085: TUNDRA MAN (Tundra Storm)
    DWN.086: TORCH MAN (Blazing Torch)
    DWN.087: IMPACT MAN (Pile Driver)
    DWN.088: BOUNCE MAN (Bounce Ball)

    Blast Man, Torch Man, Impact Man, Bounce Man, Tundra Man, and Acid Man were originally speculated by fans and thought to have been tentative names, but as it turns out, those are their official names. This means that their names were possibly leaked online.

    0

    0

Leave a Comment

Optional