Written by Bella | November 20th, 2017

Nama Shahir AF sekali lagi sepi selepas beberapa kontroversi mengenai dirinya yang lari dari bayar hutang mula menjadi perhatian ramai.  Sehingga hari ini ramai yang tertanya mengapakah Shahir berdiam diri sedangkan hutangnya masih belum selesai?

Menurut ruangan Mary Jane di akhbar Utusan Mingguan, ada rakannya memberitahu Shahir bukan tidak mahu menjelaskan perkara sebenar tetapi sedang berbincang dengan peguamnya  mengenai isu hutang tersebut.

Ada teman Mary beritahu, kononnya bukan Shahir tak mahu jelaskan keadaan. Tapi dia kini sedang berbincang dengan pihak peguamnya apa kenyataan yang terbaik mampu diberikan kepada semua pihak.  Oh, ya ke begitu? Entahlah! Mary rasa macam lama benar Shahir nak berbincang tu. Sudahnya, tak ke mana pun, semua cerita kekal terbiar tanpa penyelesaian yang baik.

Pada pendapat kami, jika Shahir memang benar mempunyai jumlah hutang yang banyak, lebih baik berterus-terang sahaja dan tidak lari bila ada masalah.

Sumber Berita : Utusan Mingguan

26 responses to Isu Hutang : Shahir AF Berdiam Diri Kerana Sedang Berbincang Dengan Peguamnya

  1. mamazahirah says:

    hmmmmmmmmmmmmmmm bincang apapappp nak bayaq duit loyar pun habuk tak dak…ouiiii sengkekkk luu……erra hang cari oarng lain pls……………..

    14

    0
    • Anonymous says:

      Mintk hutang pandai. Nak byr hutang smpai kena lantik peguam. Byk pulak duit nak hire peguam tu.

      21

      0
    • geragas says:

      Dh tau lama dia cikai..tu sb x kahwin2 ngan erra tu..ke tua lh lu erra kalau tunggu shahir..silap2 sampai si elisya dh kahwin pun kau x lg..haah tunggulh shahir tu..yg terbelit hutang..

      9

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      kenapa artis2 ni liat betol nak bayar hutang apesal ? tau nak melawa kesana kesini ngan kereta tapi hutang tknk bayar mengarot kan ! harap hensem aje tapi pokai tkde duit nak buat happe !! kalau kawin pon tkde masa depan huh !

      1

      1
    • Anonymous says:

      Dia propa je ..mana de lantik lawyer bagai tu..saja je alasan bodoh..kn elok tu kau bayar hutang ..bincang terus dgn tuan badan.. dh kau yg menikus je selama ni..lawyer ke lawyer buruk ni..hrmmmm

      3

      0
  2. Anonymous says:

    hmmmmmmmmmmmmmmm bincang apapappp nak bayaq duit loyar pun habuk tak dak…ouiiii sengkekkk luu……erra hang cari oarng lain pls……………..

    1

    0
  3. Jaga2la Erra says:

    mamat poyo ni mmg dr dulu bermasalah, lps tu suka putar belit larikan diri. tak berubah2 perangai tu.

    7

    0
  4. Liana says:

    Semoga segalanya d permudahkan. Kalau ada hutang selagi dapat bayar walaupun sikit bayar je. Satu lagi kalau betul upah lawyer kenapa hutang dengan orang lain tak dapat di lunaskan..? Sedikit hairan di situ..hmm

    5

    0
  5. Aku says:

    Bincang le dik oi.. Yg penting bayo hutang.. To erra, pikir lagi yer cik kak..

    5

    0
  6. taik says:

    sapa yg tanggung kos kau tu lantik peguam????hutang pun x dapat nak bayar..x malu…pls erra cari lain dari kawin dengan jantan ni…

    2

    0
  7. Ex-Amnet Forumer says:

    Shahir is ugly then and now.

    5

    0
  8. t says:

    duit peguam tu baik laa ko settle kn hutang2 tu dik oiiii…. x fhm sggh aku mamat ni…

    3

    0
  9. melati says:

    Biasa lah Kaki Hutang jenis tk Bayaq..!! Sharir ni…ko ingat bukak Fail pakai Air Lior ker Sharir.?? kalo ko bayaq peguam tu tak yah tunggu lama @ Berdiam dulu , dua hari jer Peguam tu jln kan keje..!!! Ko ingat yg baca B.Nara ni menggong cam ko…wakaakakakakakakakakaaaaa….Erra gk yg pandai ( Lari sebelom terkona)…..

    1

    0
  10. mak leha says:

    ada ke duit ko nak bayar lawyer Shahir?? nanti tak mampu bayar lawyer, lawyer tu saman ko balik haha…

    2

    0
  11. Nonna says:

    Nak berbincang dgn peguam macam mana nak ayat PC.
    Bukan nak cari cara nak bayar hutang. Poyo betul. Erra dont waste yr time money on this LOSER! You deserve better. Trust me. Woman to woman.

    5

    0
  12. Anonymous says:

    rosak gigi pakai braces lama sgt… xmampu byr doktor gigi g bukak sendiri jer.. aritu alasan AF takut suara sumbang.. af pon dah abis tah ape reason lagi… xbyr hutang alasan lawyer pulak… berbelit2

    1

    0
  13. Anonymous says:

    Tang mana yang handsome muka dia ni aku pun tak dapat tengok. Lol!

    3

    0
  14. bonzai says:

    mamat ni sentiasa cari perempuan lebih berusia dan stabil utk jaga dia..che ta, erra..dua2 tu kan mmg pndai buat duit..shahir ni nak menumpang senang saja..jalan utk melepaskan tengkuk yg berbelit dengan hutang..loser la shahir ni

    5

    0
  15. Ma Anonymous says:

    Kita doakan je dia dpt byk job menyanyi dan berlakon..boleh langsai semua hutang2 dia.
    Semoga d permudahkan. Aamiin

    0

    0

Leave a Comment

Optional