February 14th, 2018

Semalam, penyanyi rap Altimet menerusi akaun Twitternya  dalam nada bengang memberikan amaran yang agak keras kepada pelakon kontroversi, Iqram Dinzly.

Altimet memberitahu beliau tidak boleh bayangkan apakah kemudaratan yang akan berlaku sekiranya Iqram tiba-tiba naik ke atas pentas dan “menceroboh” persembahannya ketika di AJL 32.

Tidak mahu terus berdiam diri, Iqram tampil membalas kenyataan Altimet. Sepertinya, beliau seakan tidak gentar dengan amaran yang diberikan.

Walaubagaimanapun, ada sesetengah netizen yang berpendapat teguran Altimet itu adalah wajar. Kita haruslah menghormati orang lain ketika mereka melakukan persembahan. Apa komen anda?


48 responses to “Iqram Dinzly Balas Kenyataan Altimet Mahu Beri Buku Lima”

  1. ???? says:

    Hi there, this weekend is nice for me, for the reason that this point in time i am reading this impressive
    educational paragraph here at my home.

  2. Anonymous says:

    Korang x tengok ke Nisha izzati Chocolate Stoberi interview Iqram kat AJL?? Dia puji Iqram multi talented. Then dia tanya iqram ape je Iqram x buat lagi?? Iqram jawab PORNOGRAPHY. Allahu Iqram. Terus awkward mengucap Nisha kat situ jugak! So disrespectful & annoying lah! So sick. APe nak jadi iqram. Kau tu bukan buruk pon. Perangai jaga. Just sbb x dpt soo wincci & fouziah gous gini jadil? Come on man. If x mental act properly lah.

Loading...