Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Ingat Dah Serik..’ – Wallpaper Telefon Masih Gambar Suami, Netizen Luah Rasa Kecewa

Baru-baru ini, penyampai radio, pengacara dan pelawak, Shuk Sahar sekali lagi dihimpit kontroversi apabila isteri, Rossalennah Natassyiah Asshafera mendedahkan kisah kecurangannya di Instagram.

BACA: “Selama Ini Aku Diam Demi Jaga Aib Suami” – Isteri Dedah Shuk Sahar Curang Lagi?

Advertisement

Hal ini menimbulkan rasa simpati netizen kerana kisah kecurangan ini bukan pertama kali terjadi. Malah, netizen turut memberi kata-kata semangat kepada Rossa Sera agar sentiasa tabah dengan ujian rumah tangga.

Sedar tak sedar dah besar anak mama sorang ni, moga besar jadi anak yg solehah ya sayang.

Namun, menerusi entri terbaru wanita tersebut, netizen meluahkan rasa kecewa apabila melihat Rossa Sera masih menggunakan gambar suami sebagai wallpaper di telefon.

Tidak kurang juga yang meninggalkan kata-kata positif meminta supaya Rossa memikirkan yang terbaik untuk rumah tangganya. Mereka turut mendoakan semoga urusan pasangan ini dipermudahkan.

SUMBER : Rossa.Sera
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    January 27, 2021 at 1:37 pm

    bella 2.0

  2. scorpio gurl

    January 27, 2021 at 11:35 am

    Perpisahan bukan sesuatu yang mudah. Kemarahan yang melampau juga boleh menjadikan seseorang bertindak tidak rasional. Shuk tak boleh salahkan wife dia, sebab isteri adalah cerminan suami. Kalau dia baik pasti isterinya juga baik dan takkan sebarkan aib dia di media social. Allah dah tetapkan jalan cerita mereka begitu pasti ada hikmahnya. Moga mereka mendapat pengajaran dari semua ini. Moga selepas ini kedua mereka berubah menjadi hamba Allah yang lebih baik, aaamiin. Wassalam.

  3. Gugi

    January 26, 2021 at 12:57 pm

    Tidak perlu buka aib suami di Khalayak Umum, sekarang pendapatan keluarga sudah terjejas anak2 masih kecik, mmg silap besar shuk, tapi dalam agama pon ada tekan kan hal aib suami isteri perlu dijaga, kelak nanti Allah buka aib kita pula. Wallahualam.

  4. purple

    January 26, 2021 at 12:29 pm

    moral of the story. be matang. tak yah canang merata sebab nanti takut jilat balik. pikir panjang and if dah gitu cara dia, kita move on. tak yah nak tunding merata sebab byk aib keluar. back up diri lagi bagus dari buang masa hegeh kat dema tu.

    • Anon

      January 29, 2021 at 4:06 pm

      Bella, LocaB, Rossa and list goes on and on. Eh wait why sabahan whyyy

  5. tecit

    January 26, 2021 at 12:11 pm

    personally aku rase die dedah gitu sebab nk ugut laki die. ckp sendiri dah xlaku. bile dah kene kecam, she got back her man. she think she could get him back by doing this. ko xtau lg die rase geram n nak memberontak adela. laki ni mcm burung merpati. dikejar2 die lari. duduk diam2 die mariii.

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top