May 11th, 2012

Sebelum ini Abang Nara pernah ceritakan tentang The Sparkle Project Yuna. Senang cerita, The Sparkle Project ini ialah projek untuk buat satu video klip menggunakan hanya Samsung Galaxy Note. Yang bestnya, idea-idea untuk video klip Sparkle ini boleh datang daripada kita semua.

yuna sparkle

Selaku kipas susah mati Yuna, sudah tentu Abang Nara akan join The Sparkle Project ini. Penat jugak otak Abang Nara memikirkan apakah idea yang sesuai dikongsikan untuk tema “Beauty & Dreams” ini. Fikir punya fikir, Abang Nara come up dengan idea di bawah.
yuna zarai

Yeah ~~ Anak Abang Nara yang kini sudah berusia 3 bulan sudah tentu merupakan perkara yang paling beauty pernah terjadi di dalam hidup Abang Nara. Selepas mendapat persetujuan wife yang tercinta, Abang Nara dengan segera mengupload gambar si comel ini ke website The Sparkle Project.

yuna zarai

Abang Nara berharap agar idea Abang Nara yang kreatif dan comel ini akan mendapat perhatian Yuna sekaligus akan dimuatkan ke dalam video klip The Sparkle. Teruja rasanya kalau gambar anak Abang Nara yang comel itu dapat interframe barang sesaat dua di dalam video klip yang bakal dishoot 100% menggunakan Samsung Galaxy Note.

samsung galaxy note

Abang Nara dah hantar idea Abang Nara. Takkan korang pun taknak terlibat di dalam The Sparkle Project nie. Hantarkan idea kreatif anda hari ini juga di website The Sparkle Project.


59 responses to “Idea Abang Nara Untuk The Sparkle Project Yunalis Zarai”

  1. mel says:

    bang nara, saya nak email abang nara tapi mcm kurang kerajinan pulak. hope bang nara baca ya komen ni. supposedly, better phrase should be;

    “You are the most beautiful gift that ever happened to us”

    sebab sy rasa ‘thing’ kurang sesuai untuk baby yang kiut tu. congrats for the newborn baby, anyway.. (“,)

  2. papa says:

    ohh..macam itu rupanya anak nara..dah lama nak tengok.

  3. mimi says:

    yuna sweet, tapi prefer yuna pakai tudung yg dia biasa pakai dulu. yg turban ni ok. cuma rasa dia sweet pakai mcm dulu.

  4. ... says:

    jgn suka kutuk org k :)

  5. Anonymous says:

    bahasa apa pun korang nak guna tapi janganlah mengata anak orang ….

    • Anonymous says:

      tadi komen tak habis…nak sambung lagi…bahasa apa pun korang nak guna..gunalah…tapi jangan mengata kat baby comel itu yg suci bersih hatinya ibarat kain putih…

Loading...