Abang Nara memang seorang peminat Yuna. Sebelum Yuna femes dulu pun Abang Nara sudah mula menulis mengenai Yuna. Kini Yuna sudah super duper femes. Namun sebagai seorang manusia biasa, Yuna masih memerlukan pertolongan kita semua untuk menjayakan The Sparkle Project.
Dan Yuna siap buat video untuk memohon idea-idea anda yang kreatif untuk menjayakan video klip yang bakal diambil sepenuhnya menggunakan Samsung Galaxy Note.
Setiap minggu mempunyai tema yang berbeza. Tema untuk minggu ini ialah ‘Beauty and Dreams’. Abang Nara dah ushar website The Sparkle Project dan banyak sungguh idea-idea kreatif yang telah dikongsikan. Idea-idea anda yang terpilih sama ada menerusi tulisan,gambar atau video akan dimuatkan di dalam video klip Yuna nanti. Awesome kan?
Abang Nara suka dengan idea tulisan yang telah diupload oleh salah seorang peminat Yuna. Kreatif sangat!!!
Dan Abang Nara tahu pembaca BeautifulNara semua sangat kreatif, romantik, jiwang karat dan berbakat. Jadi apa kata bantu Yuna dengan idea-idea mantap anda agar The Sparkle video klip nanti akan menjadi lebih awesome.
Hantarkan idea anda sekarang jugak ke The Sparkle Project Website.
AryBerry
May 7, 2012 at 2:30 pm
Whatever korang. apa2 yg krg ckp, I will still support Yuna. Go Yuna! :D
i am xoxo
May 5, 2012 at 10:51 pm
gatai gile mulut aku….yuna>>ko berjaya jadi org africa 100%. tahniah. great transformation.
jalan sehala
May 5, 2012 at 7:17 pm
Bang Nara, org beragama Islam dan melayu aje ke yang bole masuk site ni???