May 11th, 2012

Sebelum ini Abang Nara pernah ceritakan tentang The Sparkle Project Yuna. Senang cerita, The Sparkle Project ini ialah projek untuk buat satu video klip menggunakan hanya Samsung Galaxy Note. Yang bestnya, idea-idea untuk video klip Sparkle ini boleh datang daripada kita semua.

yuna sparkle

Selaku kipas susah mati Yuna, sudah tentu Abang Nara akan join The Sparkle Project ini. Penat jugak otak Abang Nara memikirkan apakah idea yang sesuai dikongsikan untuk tema “Beauty & Dreams” ini. Fikir punya fikir, Abang Nara come up dengan idea di bawah.
yuna zarai

Yeah ~~ Anak Abang Nara yang kini sudah berusia 3 bulan sudah tentu merupakan perkara yang paling beauty pernah terjadi di dalam hidup Abang Nara. Selepas mendapat persetujuan wife yang tercinta, Abang Nara dengan segera mengupload gambar si comel ini ke website The Sparkle Project.

yuna zarai

Abang Nara berharap agar idea Abang Nara yang kreatif dan comel ini akan mendapat perhatian Yuna sekaligus akan dimuatkan ke dalam video klip The Sparkle. Teruja rasanya kalau gambar anak Abang Nara yang comel itu dapat interframe barang sesaat dua di dalam video klip yang bakal dishoot 100% menggunakan Samsung Galaxy Note.

samsung galaxy note

Abang Nara dah hantar idea Abang Nara. Takkan korang pun taknak terlibat di dalam The Sparkle Project nie. Hantarkan idea kreatif anda hari ini juga di website The Sparkle Project.


59 responses to “Idea Abang Nara Untuk The Sparkle Project Yunalis Zarai”

  1. sara says:

    Artis Malaysia selalunya paling jauh pun pergi Indon aje..Tapi Yuna memang the one and only yang dapat pergi sampai US. Dapat jumpa Russel Simmons pulak tu…Memang bangga gilaa la

  2. didu says:

    Hidung kembang mcm nara,,hopefuly bsr jd anak yg menyumbang utk agama bangsa negara,,by the way nara ni bkn pandai english pn sbb tu dia bodo tp nk blagak speking london,,,kecik ank ko mcm xckup zat,,bg la vitamin ckup klu tak anak ko pn jd katik mcm nara,,pendek

Loading...