Hanya Pistol Mainan Yang Diguna Sebagai “Props”, Apa Motif Pengarah Itu? – Fadzil Zahari

Hiburan

Hanya Pistol Mainan Yang Diguna Sebagai “Props”, Apa Motif Pengarah Itu? – Fadzil Zahari

Kecewa dengan dakwaan pengarah Shuhaimi Lua yang mendakwa abangnya, Farid Kamil membawa pistol ke lokasi penggambaran, Fadzil Zahari tampil menjelaskan pistol berkenaan bukan milik Farid dan sebenarnya salah satu props dalam drama dan dari set itu sendiri.

Advertisement

Fadzil mempersoalkan motif pengarah tersebut mengeluarkan kenyataan yang mengelirukan orang ramai.

Pistol itu pistol mainan. Ia ‘props’ yang digunakan untuk penggambaran itu. Apa motif Shuhaimi memberi kenyataan yang mengelirukan orang ramai? Dia sebagai pengarah di situ, takkan tidak tahu ‘props’ penggambaran hilang? Itu sahaja yang boleh saya komen setakat ini.

Terdahulu, Shuhaimi mengakui Farid ada menampar aktor Ridzuan Hashim dan membawa pistol ke set penggambaran. Farid juga dikatakan menengking seorang jurukamera secara tiba-tiba tanpa sebarang sebab.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

23 Comments

  1. anonymous

    January 15, 2018 at 9:34 am

    kasi masuk ospital mental habih citer,nanti diana plak kena tembak naya

    • minah jambu say NO to drugs

      January 15, 2018 at 10:04 am

      eh helo ! farid dia bukan gila eh nak masok kan dia hsptal ! mungkin dia stress pasal tk jumpa anak ! diana pulak kiwak dh tau laki tu ada prblm ngan mak mertua sengaja kasi anak di jaga olek mak dia n sengaja tak kasi farid jumpa anak2 dia ape punya bini ni !!! tak tau perasaan laki tu macmana !! huh !! berdosa besar kau diana sengaja buat laki kau macm gitu !! kalau tk suka laki tu gi la fail kan perceraian kt makamah n jangan buat laki kau gitu macm !! harap muka aje jambu tapi prangai tk hormat laki langsung huh !!

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 12:55 pm

      Mgkin masuk la sat dlm wad dokter nk kna check betoi2 dia mental jenis apa…pas tu kna mknubat la jawabnya..tk ada apa nk dimalukn..mental adalah sejenis penyakit juga..mcm sakit cancer..diabetes..jantung

  2. Anonymous

    January 15, 2018 at 9:14 am

    aku rase FK ni stress pasal DD kot. 2 bende je yg bley destroy hidup lelaki ni, duit n pompuan. if dr segi duit aku x rase FK takde duit sbb die byk job n siap dpt anugerah lg lately ni. so sure lah kes die dgn DD. sbb since DD protes mase masuk magazine pakai bra je tu, mmg prasan DD protes tp xtau sbb ape. then mase masuk romantika pon actually fake je tu sbb lepas je show tu diorg mcm berantakan balik. then baik balik. bile da lame2 asek cmtu je tu yg FK stress kot. sudahnye dgn mcm dah duduk asing2 je sbb xdpt jumpe anak even 2 hari laa ape laa.

    • wekkkkkkk

      January 15, 2018 at 9:42 am

      msalah rmhtgga di bawa keluar, mrhkn nyamuk, bkr hutan. X dpt lepaskn kemarahan pada bini, org lain jdi mangsa…KESIANNNN…

  3. nyeh

    January 15, 2018 at 9:12 am

    kan sudah jadi fitnah… Tak pasal2 orang lain dapat dosa. Pistol mainan punya pasal

  4. minah jambu say NO to drugs

    January 15, 2018 at 9:10 am

    pengarah tu tk salah dia cuma cakap farid ada bawak pistol ke lokasi shuting n pengarah pon tk cakap itu pistol pistol betol punye ! memang itu pistol mainan n pengarah pon tak cakap itu pistol mainan atau pistol betol..dia cuma cakap farid ada bawak pistol itu ajeee…

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 11:28 am

      tapi kan tapi…..kenapa dia perlu keluar statement pasal pistol? nak menjahanam kan lagi si FK lah tu..

  5. Anonymous

    January 15, 2018 at 8:59 am

    Kesian tak baca betul2 apa yg pengarah tu ckp….

Loading...