Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Hanya Lelaki Lemah Takutkan Wanita Kuat..’ – Ben Amir Kurang Setuju Pendapat Prof Muhaya Soal Jodoh

Ben Amir

Tular sebuah video di laman media sosial Twitter berkenaan dengan pandangan tentang jodoh yang diberikan oleh seorang pakar bedah mata dan juga motivator iaitu Datuk Prof Dr. Muhaya semalam, rata-rata tidak bersetuju dengan pandangan beliau.

Advertisement

Walaupun di dalam video tersebut untuk kaum wanita, namun pelakon Ben Amir turut tidak setuju dengan kata-kata yang diungkapkan oleh Prof Muhaya berkenaan dengan jodoh itu seperti ia merendah-rendahkan kebolehan kaum wanita.

Hanya lelaki lemah takutkan wanita kuat. Smart and strong women excites me. Push me to be better, out of my comfort zone. Live your dreams and fly high ladies. 

Kenyataan tersebut dikongsikan di laman akaun Twitter apabila beliau membalas sebuah ciapan seorang pengguna yang meluahkan rasa kurang senang dengan kata-kata motivator itu.

Advertisement
Ben AmirSumber : Instagram Ben Amir  

Meninjau di ruangan komen ciapan tersebut, ramai yang mengagumi dan menyokong apa yang diperkata oleh pelakon Sweet Dreams itu dan mendoakan agar dipertemukan dengan jodoh yang baik-baik.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    June 10, 2021 at 8:24 pm

    klu x reti nk komen x payah belagak pndai.. baru brlakun 2,3 hari dah belagak. bodoh x boleh ajar.. pndai x boleh tumpng..

    • MYNA

      June 10, 2021 at 10:08 pm

      This is the guy who wanted to be exclusive… tak nk update IG… tak nak update his activities…tapi perinatal kasi iPhone nak… you can be join the gigolo club

  2. Anonymous

    June 10, 2021 at 6:04 pm

    Kahkah baru haritu aku baca dia nak carik perempuan yg x ego.. dik… yg kebanyakan ego tu perempuan yg pandai cerdik.. kalau ko x nak perempuan ego maknenya ko takut deal dgn perempuan bijak berdikari dik.. ckp x serupe bikin da

    • Anonymous

      June 11, 2021 at 10:25 am

      myna.. gigolo ke.. gorila.. hee bye.. sori ye.

  3. Kai

    June 10, 2021 at 4:07 pm

    Lagi2 mat ni… Mcm lah hensem sangat…. Cukup lah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top