Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hantar Makanan Sambil Lewa, Letak Atas Tempat Pembuangan Sampah Buat Rita Rudaini Bengang

Rita Rudaini

Semalam, pelakon kontroversi Rita Rudaini ada meluahkan rasa berang apabila ada segelintir penghantar makanan didakwa telah melakukan kerja sambil lewa.

Manakan tidak, Rita Rudaini memaklumkan bahawa dia telah menerima makanan yang ditempah dengan cara meletakkan di tempat pembuangan sampah dan terdedah.

Advertisement

Kecewa dengan perkara tersebut, Rita Rudaini menzahirkan perasaan ‘bengang’ dengan memuat naik sebuah hantaran di Instagram Story miliknya, baru-baru ini.

Advertisement
IG Story Rita RudainiSumber : Instagram Rita Rudaini  

 

Benda makan..rezeki..letak dekat tempat panas dan terdedah. Apa salahnya letak dekat tempat teduh. Inilah segelintir penghantar makanan yang tidak ikhlas dan tak bertanggungjawab pada kerja dan rezeki dia sendiri. Makanan diletakkan atas tempat pembuangan sampah pula tu.

Meskipun kesal dengan kejadian itu, Rita menegaskan bahawa dia sama sekali tidak ‘pukul rata’ semua penghantar makanan mempunyai sikap seperti itu.

Sabar ye Rita..

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram Rita Rudaini
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. Mat Crocks

    October 4, 2021 at 4:39 pm

    kembali lagi kita dengan rita royani dengan apa yang nak meroyan hari ini

  2. Anonymous

    October 4, 2021 at 2:46 pm

    Hmmm bosan da cite mak cik tua ni mroyan xabis2,move on sket bn ni blh x?? Rmai lg kot artis mlaysia ni kan..

  3. Anonymous

    October 4, 2021 at 1:04 pm

    Mmg kena buat coverage cerita pasal dia ja kah hari2? Tak dak artis lain dah?

  4. Anonymous

    October 4, 2021 at 10:34 am

    Salah ni….pizza tu bkn di letak atas tong sampah. Atas pagar cume tgh panas.

    • Junaidi Syarif

      October 4, 2021 at 7:34 pm

      Setuju.. PIZZA AND ALL-FOOD IS NOT GARBAGE..

  5. Anonymous

    October 4, 2021 at 9:48 am

    eh betina sundal, kau yang bodoh tak pergi ambik, nak bising cam kau lah paling maksum bodoh nya janda ni, lama tak dapat kot

    • anonymous

      October 4, 2021 at 10:46 am

      allah hu akbar perkataan kau sangatlah parah dik ,rita ni ibu kepada 2orng anal lelaki …apa perasaan anak nya jika baca komen kau ini dik,fikirkanlahh

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top