Written by Bella | October 30th, 2017

Pasti ramai yang mengetahui Datuk Hans Isaac sudah bertunang dengan ratu cantik Gabriella Robinson dan pada awalnya merancang untuk berkahwin pada  29 Julai lalu sebelum menunda tarikh perkahwinan mereka kerana sebab tertentu.

Kini status sebenar hubungan mereka akhirnya terjawab apabila Hans menerusi akaun Instagramnya memberitahu beliau telah membuat keputusan untuk membatalkan perkahwinannya bersama Gabriella.

Keputusan itu dibuat setelah berfikir panjang dan Hans pada masa yang sama memohon maaf kepada pihak yang selama ini  memberikan beliau sokongan yang tidak terhingga.

Satu lagi status Hans di Instagram dengan  foto Never Doubt Your Instinct bersama kapsyen berbunyi “Leopard will never change HER spots ! Time to move on” mencetuskan spekulasi yang mungkin ia berkaitan dengan keputusan beliau untuk tidak berkahwin.

Terdahulu, Hans pernah menafikan hubungan beliau dan Gabriella sudah berakhir selepas kedua-duanya menghapuskan gambar-gambar mesra mereka bersama di Instagram. Menurut Hans, tujuan mereka berbuat demikian kerana ingin menjadikan akaun Instagram utama atas tujuan kerja sahaja dan mewujudkan satu akaun Instagram peribadi khas untuk keluarga dan rakan-rakan. Hans dan Gabriella bertunang pada 28 Februari 2017.

123 responses to Hans Isaac Batalkan Perkahwinan Bersama Gabriella Robinson

  1. you says:

    hmmm..

    0

    0
  2. wekkkkkkk says:

    tragedi oktober.
    sudah cukup 9 bulan..maka kuarlah anak.(feb-oct)

    sabar dato..ada jodoh datuk nnti, tapi jgn pdgn rupa je ye. Bersedrhanalah..jgn cari cun2 je.

    1

    1
  3. Anonymous says:

    mamat ni mesti ada problem….
    batang kecik kot?

    4

    9
  4. Anonymous says:

    bau taik palat kot….

    1

    1
  5. kerang ku hitam tapi berfungsi says:

    batang besar jari kelengkeng mungkin. sebelum org reject, dia reject org. byk lelaki2 kt luar sana.

    3

    4
  6. melah says:

    akak cuba ye. maybe jenis berak xbasuh. mbuatkn pompuan terhidu bau kepam seluar dlm naik ke hidung dan tawar hati. jadi dingin hubungan.

    1

    4
  7. gairah says:

    korang jgnlah cakap batang..terkenang akulah..aku janda dh lama ni..kemat kemut aku nyer tau..
    hehehehehehe

    1

    5
  8. Anonymous says:

    instinct kepala hotak apoooo? ko tu mmg bermasaalah lah.

    5

    0
  9. erra says:

    tekaan ku: kulup tak leh tarik.

    k bye!

    5

    1
  10. mok cute says:

    neelopak tgh single…pinang je la…jodoh kuat dgn lopak tu

    3

    0
  11. nara says:

    “Leopard will never change HER spots!”
    #deep
    #everyrosehasitsthorns

    5

    0
  12. Anonymous says:

    Dengar citer tunang dia mkn 2 belah..pasang 2 bf..entah..

    7

    0
  13. benci X benci hans says:

    takpe hans kawin le gan Jaclyn victor mulut luas elok tu, serani + indian good match

    0

    24
  14. benci X benci hans says:

    opps sorry cari wife ada mulut cam Jaclyn victor le, typo pulak

    0

    2
    • Anonymous says:

      ye ye kata typo.. wakakaka.. padahal memang ko maksudkan jaclyn (sebab ko x tau Jaclyn dah kawen). Sebab komen ko kat atas tadi ada sebut serani + indian. Serani tu Hans dan Indian tu mesti ko maksudkan Jaclyn.

      LOL

      6

      0
      • benci melayu bebal ^ says:

        Si Hans serani bukan nasrani okay nak harom sesuai kawin gan India cam Jaclyn victor aku tau jac ade anak jdi jgn nak memantat pandai la bdoh punye melayu! aku bg contoh India mcm jac bukan nya si jac fahm tak babi ni netizen puki suruh kawin nelopak wat tahi ape

        0

        0
    • 123 says:

      x sbr nk hantar komen..x ulang baca dn correction, x lari blog nara nilah..

      0

      0
  15. Anonymous says:

    Jangan hina fitnah orang ya. Kau hina fitnah orang nanti Ko terima balasan . Tak kena pada ko nanti anak cucu ko yg terima balasan. What goes round comes around!

    7

    1
  16. tanye je says:

    nak tanya org lelaki ni..kalau penah ada seks, pas tu dh lama x ada, korang boleh hidup x..ada rasa sempurna x hidup tu, dn ada keyakinan dlm hidup x.

    kalau yg x penah rasa seks tu, sempurna jugak ke kehidupan korang, boleh happy x hari2 yg di lalui selama umur dh nak masuk 50 ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tanya kat blog nara ni buat apa. ko carilah boyfren kat luar tu, ngeseks pastu tanya direct kat dia.

      0

      0
      • tanye je says:

        nampak nyer..harapan ku kecewa…

        1

        0
      • Mat Sahdo says:

        seks penting tapi mesti awek tu cun. kalu x cun baik guna tangan je. dah la skrg pompuan2 materialisik. nk kena gie bawak dinner, shopping, mengayat sampai berbuih mulut. tanggal je panties ya rabbi, kerang dah le lebam. turun ke bawah…cehhh..berkerak!!!

        4

        1
    • biarbetik says:

      Kau dah kenapa jek…ni bukan program Dr Phil…gi la pakar tanya ke forum seksual…kau ni pun…demam? Lagi satu hidup ni bukan fokus itu itu je…macam2 leh buat…sakit jugak kau ni

      4

      0
    • Anonymous says:

      Seks tu satu keperluaan. Kes2 buang anak d klngan remaja tu bukti pendidukn seks tu penting. Pendidikn seks bukan mau mengajar org buat seks. Tapi lebh kpd risiko salah info mgenai seks. Video porno tidak patut diharamkn sebab kalu rakyat tertekan, rogol dan pencabulan akan meningkat. Jgn haramkn porn. Nanti jdi pak2 Arab, dtg KL…bayar Ah Moi sejam. Tu pun korang bangga dgn budaya Arab!

      8

      0
      • tanye je says:

        ada sikit jwapn dri kamu Anon 6.03pm, “seks itu keperluan” kan, jadi seks itu mmg patut dibuat oleh kaum lelaki walapun lelaki tu tidak bernikah dn sanggup bujang lama2. Maka kalau islam, jika TAK BOLEH TAHAN dn belum ada wife, maka akan melakukan seks jugaklah “zina”. Bila dh buat, maka happy dn tenteramlah jiwakan.
        ok..ini satu point aku jwb.(sbb aku tanya kepada kaum lelaki je).
        kalau ada wife..itu x perlu bentangkan. Ini yg belum kawen ni tapi mau seks.
        Jgn jdi mcm org tu bbaru ni berita “seks dgn anjing” di Teluk Intan (org tu hitam legam).

        1

        0
        • Indon says:

          Zina haram. Rasuah haram. Korupsi haram. Dadah narkoba haram. Cabut kening haram. Pakai tudung pakai ketat haram, GST haram….tapi knp Msia byk benda2 ni semua makcik?

          3

          2
        • tanye je says:

          apa2 pun seks itu mmg keperluan bagi lelaki tetapi wanita yg jadi ayam pun mncari duit utk membeli barang2 keperluan utk teruskan hidup. Betulkan. Tetapi x mengapa, pintu taubat selalu terbuka jika mau berubah”.
          Rasanyer lelaki dlm dunia ni buat seks sebelum kawen mgkn dlm 80%. Yg 20% tu mmg x pernah buat selagi belum menikah.
          Rasanyaler.

          2

          0
        • tanye je says:

          ala Indon..6.20pm..tak perlu sekolahkan kami tntg agama, kami ni semua bulu pun dh kerinting dn x lama lagi putih..
          simpan ke ceramah ko tu.

          0

          2
        • Indon says:

          Aku Indon dah lama disini. 8 thn dah. Knp aku tak bisa beri pendapat. Bukti Malays byk rasis!

          2

          2
        • tanye je says:

          bila pula kita halau kamu indon, kami alu2 kan org sperti kalian mau bicara di ruangan ini. Tapi kamu bicara topik nye lari jauh bangat, maka jawapan kamu itu x sepadan dgn citer sebenar. Kamu hanya mau menghina negara kami. Cibo ko liat properly, apa itu barisnyer yg kami kata.

          0

          0
        • tanye je says:

          guwe nggak mau omong lagi sih, mau pulang aje..mau mkn KFC..esok saja jumpa kalian. ok.
          bye

          2

          0
    • anonymous says:

      soalan apala ko tanya ni….

      0

      0
  17. SENTIL says:

    BALIK PADA ERRA FAZIRA… DIA KAN SINGLE… TUNGGU SI SHAHIR TU LAMBAT SANGAT.. NAK MEMINANG ERRA..

    7

    0
  18. c says:

    the idiom doesnt only applies to Gabby, but to both of you..both Hans n Gabby had sex with plenty partners..so??

    9

    0
    • Anonymous says:

      I dont think he was talking about sex. He was probably referring to the gossip pasal gabby was in a relationship when they got engaged. Who knows maybe gabby buat perangai lagi ke.

      3

      0
  19. Anonymous says:

    Peram la burung tu dalam seluar…..

    3

    0
  20. lanvin says:

    Gagal lg tok Hans..cuba lg lelaki apede heran..

    2

    0
  21. Kkpl says:

    Sebenarnya Hans ni penyakit phobia Puki .
    Tu la suka back up last minute.
    Sib baik Sajat Ada

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Tak de komen lagi bernas ke selain batang batang batag.
    Life ni ada banyak keperluan lain, kasih sayang, peace of mind, trust, understanding, responsiblility and the ability to be honest and not a cheater.

    Buat lawak bajet lawak. Tapi shallow juga sebilangan kecik netizeni ni. Bila ditegur kata “batang kata ko terasa ke”.

    #lawakmelayuhambar

    17

    0
  23. Rambut Sama Perang says:

    serani 2X5 sama melayu. tengok dato je terbeliak mata. padahal dah ade pakwe…

    2

    0
  24. benci netizen kimak- not hans says:

    cari wife india je hans cantik mulut luas jgn cari betina melayu mulut najis mcm di atas, mak dia pun longgar atas bawah haha buat hilang stim lain la kalau mix boleh kira juga, cari seperti Jaclyn victor baru good²

    0

    1
  25. Salah ke melucah?? says:

    Knp batang melayu hitam???

    3

    0
  26. benci melayu kimak says:

    india pepek merah + panas didalam bukan cam pepek melayu netizen kat sini dlm bau ikan dh le itam legam bulu tajam & tak cukur pun ada sibuk pulak dengan hal intim orang lain! baik ko cuci faraj berlendir ijou ko dlu ye makcik²

    2

    1
  27. benci melayu pepek itam says:

    aww betina melayu pepek bucuk sentap haha cuci pek gi bauuuu kuat ni xyah sibuk hal intim si hans Dan gab ye

    0

    3
  28. jasminder kaur says:

    serani… lebih kurang sama dgn paria.
    drama diorg mmg lebih teruk dri filem2 tamil. kalau dah geng2 ada darah tamil nadu tu…sama je semua. luckily, saya ni sikh.

    3

    1
  29. Nad says:

    Astaghfirullah. Nara, kenapa publish comment2 18SX ni. Banyak budak2 bawah umur baca blog ni. Ko tak takut dosa ke? Baik ko delete sekarang.

    12

    2
  30. 8 says:

    Astaghfirullah.. Comment2 kat sini.. Macam takde akal je semua.

    9

    0
  31. Zaza says:

    Hurmmm kesian ko Hans. Pompuan tu masih xpuas enjoy.plak ex bf dia hari2 goda dia kot.lama2 cairlah tu . A slut will never change her spots.itu yg seswai
    Balik lah ke Erra.she lbh sesuai dgn u drpd si Shahir hidung belang tu.

    6

    0
  32. Anonymous says:

    Nara kontidor yek? Ko tak tapis ke bahasa mencarut dan komen komen lucah ni.

    8

    0
  33. Anonymous says:

    best mencarout. hilang stress…

    1

    0
  34. Anonymous says:

    sesuai lah kene game same bangsa species ko.
    karma…

    7

    0
  35. Gilap Kuku says:

    Kah kah kah…jadi mangsa buaya betina. Memilih ..nak yg ratu ratu je muka.

    6

    0
  36. Anonymous says:

    He is too old lah!!!

    2

    0
  37. Anonymous says:

    Besar salah , kecik salah takpaham aku.

    Nak suruh jadik pamela andersin ke hape?

    1

    0
  38. Mungkin Kah? says:

    Org ketiga tu mesti muda dan handsome. Kalau x knp bakal wife x sanggup lepaskan?

    3

    0
  39. Jom Tidur says:

    Taik palat memang busuk. Tu je nk kasi tau.

    3

    0
  40. Anonymous says:

    Erra sesuai..myb jdoh dengan erra…

    1

    0
  41. Anonymous says:

    Don’t care one way or the other!

    0

    0
  42. Kinah says:

    Nak yg cantek jew..nah…kentut dan taik dihadiakan kpd ko bro!

    6

    0
  43. Anonymous says:

    Sila cuba lagi. It’s not easy to handle beauties

    3

    0
  44. Anonymous says:

    Punya le banyk komen… rupanye kelucahan semata2….

    2

    0
  45. Anonymous says:

    komen2 dalam ni macam orang xde maruah.Duk sebut benda2 tak sepatutnya, memang dalam kepala otak tu ingat Seks je ke?tolonglah admin pun filter la sket komen2 dalam ni.Banyak sangat yang merapu

    2

    0
  46. Anonymous says:

    Astaghfirulla komen2 kat sini nape lucah teruk sgt..nara pls delete komen tah pape tu..

    btw to Hans, cari yg elok cikit.. erra n lofa single haha.. kapel n lofa la.. takdela lofattah dok mengharap lg n move on tak kacau fattah n fazura haha

    1

    0

Leave a Comment

Optional