Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Gunalah Adidas Action 3 Bang Rosyam!

Kalau sapa-sapa tahu alamat rumah atau pejabat Rosyam Nor, email lah Kak Nara yer, sebab KakNara nak hantar Adidas Action3 Pro Level (Tahap Paling Terhebat untuk lelaki sejati) untuk Bang Rosyam. Yelah, lelaki sejati memang akan mengeluarkan peluh, sapa yang tak berpeluh tu kompem korang dok dalam air-cond aja.

Advertisement

Ini bukan iklan yer, tapi sejak kami gunakan Adidas Action 3 Spray Ketiak ni, memang tiada lagi bau yang mengembang-kempiskan hidung langsung! Bau wangi tengik pon tak jugak, bau macam takde bau lah. Haa, camna tu? Kalau korang nak tau, korang try lah sendiri, bukan mahal pon.

Eh tapi untuk pemenang-pemenang peraduan anjuran KakNara, hadiah-hadiah sudah dipos ya~ TUNGGU~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top