August 28th, 2009

Disebabkan ramai betul peminat Beautiful Nara yang sangat sayangkan kami, kami pon rela memanjangkan sedekah yang diberi oleh ADIDAS3 dan RIMMEL masa kat Projek Alpha NuffNang. Lagipon kami nak berkongsi ngan korang betapa masyuknya pakai sembur ketiak Adidas3 ni, dan nak korang lebih glemer pada pagi hari raya dengan lipgloss Rimmel.

Lagi satu kami sangat prihatin yang korang ni suka berebut no 1 komen tu. haaa, inilah masanya korang nak berlumba menjadi pengkomen No1. Kami akan bagi 5 hadiah ni kepada

1- Pengkomen No 1

2- Pengkomen No 28 (sebab harini 28hb hehe)

3- Pengkomen No 18 terakhir dari masa kami klik post ni untuk kira

4- Pengkomen No 9 terakhir dari masa kami klik post ni untuk kira

5- Pengkomen No 2 yang reply lepas no 1, kalau orang sama yg sama ngan No1, kita kira org lepas tu

Untuk Hadiah No1-4 tu, tak kira reply tau. Ala korang takyah pikir panjang ler, komen aje.

Kita tengok sapa yang kena!!

Written by AbangNara
 
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...