Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GOSIP) Individu Dakwa Nampak Aliff Aziz Dan Oktovia Manrose Berpegangan Tangan?

Nampaknya kontroversi panas melibatkan Aliff Aziz dan Oktovia Manrose belum lagi berakhir. Kali ini, timbul gosip terbaru dimana ada individu mendakwa ternampak aksi mesra mereka.

Advertisement

Individu tersebut melihat kedua-duanya berjalan sambil berpegangan tangan disebuah pasaraya.

Walaupun status Facebook tersebut tidak menyatakan nama artis berkenaan, namun rata-rata netizen dengan jelas mengetahui ia ditujukan buat Aliff dan Oktovia.Bagaimanapun, individu berkenaan tidak sempat untuk mengambil gambar mereka berdua-duaan seperti yang dikatakan.

Terdahulu, Bella menerusi akaun Instagramnya mendedahkan Aliff curang buat kali kedua apabila mendapat maklumat daripada satu sumber mengatakan suaminya sedang berhibur di sebuah kelab malam bersama Oktovia yang ketika itu sedang mabuk. Selepas berbalas kenyataan di media sosial, Oktovia akhirnya memohon maaf atas perbuatannya itu dan mengakui tidak harus keluar dengan lelaki berstatus suami orang. Bella juga sudah memaafkan Oktovia atas apa yang berlaku.

Sumber Berita : Kopi Planet

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 Comments

  1. pakar cinta

    March 6, 2019 at 2:36 pm

    mcm ni la bella. ko hadam ye. alif tu mmg xkn nk ceraikan ko. kos kwin pn mahal je skng ni. bwat ape dia nk buang mse ceraikan ko. dia dah ade khidupan sempurna. ade anak bini. cume masalah skng dia ialah sikap. sikap dia sje ske2 nk try. try sne try sni. xde la smpai nk kwin sorg lg bg madu kt ko. aku xrse alif tahap mcm tu.dia sje suke2. n ko kne phm ye. alif tu ade rupe. bahase inggeris power. ckp ng pmpuan ala2 bebisik. soft spoken gitu.. cer ko ckp ckit pmpuan mne yg tolak pelawaan alif… jgn amik hati ok. ni lah fakta nye.. cume ble ko dah bersuamikn spesis manuasia mcm alif ni..KO KENE TRIME BAIK BURUK SEGALA SETAN PRANGAI DIA. blh paham tak??

  2. Cik Bunga

    March 6, 2019 at 2:30 pm

    Aku nak shared ni cerita realiti dr family aku. Makcik aku penah membawang sbb kazen aku kawen dgn org borneo… Makcik aku ckp…” si polan kawen dgn org sana eik? tgklah…byk da kes cerai ni….gpun org sana selalu kes berbini 2..” aku iyakan sejalah mls nak layan sgt..time tu makcik aku berbangga la sbb anak tunggalnya kawen dgn org KL…papehal konon senanglah…. lastly anak tunggal dia tu yg bercerai. perkahwinan dlm 2 tahun ja….ex menantu dia yg curang….. time aku dgr kes penceraian drg.. aku terus ingat apa makcik aku ckp dulu ngan aku..tp aku diamkan jelah…sebab makcik aku tu jenis kuat sentap… Pengajarannya jgn doakan buruk dgn org…pasti terkena diri sendiri…. kalo bukan dgn diri sendiri…7 keturunan menanti untuk dikarmakan…

  3. Anonymous

    March 6, 2019 at 2:19 pm

    kantoi lah smpi muntah hijau sure si bella mesti akan stay dgn aliff tu…
    bella tu isteri yg xde keje tetap… cerai kang kene balik sabah pulak… xkan nak jd anak xtau malu dah besar ada anak pun masih nk kene tanggung..

    • Damla

      March 6, 2019 at 6:12 pm

      Yup,Aku pun pikir camtu.

  4. red kebaya

    March 6, 2019 at 1:48 pm

    Bagi aku at the first place, Bella silap.Gi canang kesah rumah tangga kat IG dia.
    Seeloknya, jgn war2 kan…settlekan sendiri dgn suami.

    Skg jadi lagi…mmg la org blame kau sebb kau tak tegas..Ye paham sayang tu masih ada kat laki sendiri..Tapi kalau dah 2x kna tipu, tak boleh pikir ker??
    Sedangkan si Emma Shazlen yg lawa dari Bella pun dah bercerai sebb laki sendiri ada betina lain..

    Bella, is time for you to start your engine and chow!
    Be strong! Being a single lady /single mom lagi org salute dari jadi bini asyik kna tipu dgn laki…

    • Anonymous

      March 6, 2019 at 2:15 pm

      dia cuma nak perempuan lain2 berjaga2 dengan lakinya yang suka minum arak dan main perempuan tu …… nanti dia dapat sakit kelamin dan berkemungkingan dapat kanser servik oleh sebab laki main ramai perempuan bawa kuman

    • Anonymous

      March 6, 2019 at 2:28 pm

      ingat bella tu kisah ker…. ugut cerai tuk raih simpati netizen jer… sok2 kuar lagi ayat2 mulia ayat ustaz nak stay jgk dgn si aliff tu

    • tipahhhh

      March 6, 2019 at 2:54 pm

      kenapo nak concern pasal pompuan lain? concern kat diri sendirik dulu la wei xtakut ke berlaki kan jantan yg da celup sana sini? Ingat dgn title wife kebal ke dari dapat penyakit tu? lg tinggi risiko ada lah. baik chow aje, sementara masihi muda da bergetah. Carik yg lebih baik xyah nak kepala batu sgt la bella oi.

    • Anonymous

      March 6, 2019 at 3:18 pm

      yea emma shazlen tu boleh la sbb bonus dye sexy tp bella lg cantik bagi aku

  5. black maria

    March 6, 2019 at 1:35 pm

    Wei LIN ko jer yg camtu..aku dah kawen elok jer setia dgn laki aku…kalau dah sejenis gatai merela memang lh tgk jantan hensom sikit bertepok tampar kt tempat keje macam xde maruah bini2 org zaman skg..podah! To ALif Aziz, jantan kaki perempuan dipersilakan mereput di neraka.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top