Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GOSIP) Individu Dakwa Nampak Aliff Aziz Dan Oktovia Manrose Berpegangan Tangan?

Nampaknya kontroversi panas melibatkan Aliff Aziz dan Oktovia Manrose belum lagi berakhir. Kali ini, timbul gosip terbaru dimana ada individu mendakwa ternampak aksi mesra mereka.

Advertisement

Individu tersebut melihat kedua-duanya berjalan sambil berpegangan tangan disebuah pasaraya.

Walaupun status Facebook tersebut tidak menyatakan nama artis berkenaan, namun rata-rata netizen dengan jelas mengetahui ia ditujukan buat Aliff dan Oktovia.Bagaimanapun, individu berkenaan tidak sempat untuk mengambil gambar mereka berdua-duaan seperti yang dikatakan.

Terdahulu, Bella menerusi akaun Instagramnya mendedahkan Aliff curang buat kali kedua apabila mendapat maklumat daripada satu sumber mengatakan suaminya sedang berhibur di sebuah kelab malam bersama Oktovia yang ketika itu sedang mabuk. Selepas berbalas kenyataan di media sosial, Oktovia akhirnya memohon maaf atas perbuatannya itu dan mengakui tidak harus keluar dengan lelaki berstatus suami orang. Bella juga sudah memaafkan Oktovia atas apa yang berlaku.

Sumber Berita : Kopi Planet

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 Comments

  1. LIN

    March 6, 2019 at 1:26 pm

    Sebagai manusia walaupun sudah berkhawin, jangan tipulah kita tak pernah tersuka or jatuh cinta dgn org lain, org yg kuat agama pon curang..90% punca curang sebab NAFSU!!

  2. ex fans lofa

    March 6, 2019 at 1:11 pm

    heran aku si bella ni main cedok je entah sape2 nye status facebook pastu buat story.. eh eh.. tanpa bukti pulak tu sekadar status facebook. apo ? bukan lah nak menangkan si aliff or oktovia tu tapi berita tu belum sahih lagi kau dah buat story. apo???????

  3. sotong kicap

    March 6, 2019 at 1:10 pm

    pasni biar je la diaorg tu nak bersama sgt…bella undur diri je,besarkan anak2 sendiri…lelaki mcm aliff tu sampai bila pun xkan sedar….pompuan mcm octopus tu pun sama,she got nothing to lose…nanti kita tgk sampai bila diaorg bersama

    • Anonymous

      March 6, 2019 at 2:05 pm

      bermadu jelah…

    • wekkkkkkk

      March 6, 2019 at 2:28 pm

      mcm nilah Bella,
      kalau ko syg dia sgt, cintai dia sgt, tak boleh kehilangan dia sgt..ko redhalah, jlnkan kehidupan mcm biasa,serahkan diri pada Allah dn Qada & Qadar Allah semua itu, jika kamu tak bekerja, cubalah cari pekerjaan, agar boleh mententeramkan jiwa kamu. Di alam pekerjaan, byk org akan kau jumpai. Anggap dunia ni luas. Jgnlah pulak ko berbls dendm keluar dgn jantan lain sbb ko msih bini dia. Org lain akan salute dkt u. Sbb bkn u curang.Selagi boleh bertahan, tertahanlah, sampai masa akan menentukan segalanya.

      tapi, jika ko dah tak mahu suami ko semula, pergilah failkan perceraian..Islam itu Mudah.

      kalau ko fikir, tapi, tapi, tapi..nescaya x akan selesai.
      biarlah mereka, kalau ada jodoh x kemana mereka.

  4. snow

    March 6, 2019 at 12:55 pm

    maybe..bukan boleh pakai senrose manrose n rizrose nih..

    • Anonymous

      March 6, 2019 at 5:12 pm

      banyaknya bunga mawar yg jadi selebriti kat malaysia

    • Safi

      March 6, 2019 at 11:50 pm

      Bunga mawar dah layu semuanya….ramai sgt dah pakai…
      semua spesis pakai buang & touch n go je termasuklah spesis ikan kembong….

  5. Anonymous

    March 6, 2019 at 12:47 pm

    Agaknya Octopus ni mula-mula nak berpeleseran jer, tapi sbb Bella kecoh sgt di socmed, dia btul-btul nak rampas sbb nak balas dendam.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama