September 4th, 2011

Wokei ini cerita yang agak hangat. Sudah kecoh seantero Malaysia yang kononnya Ally Iskandar sudah masuk merisik Farah Lee, seorang pelajar Malaysia yang kini sedang belajar di Korea. Untuk makluman, Farah Lee ialah orang Terengganu dan merupakan junior Abang Nara semasa di Korea dulu. Memang comel orangnya.

farah lee ally iskandar

Seperti yang semua sedia maklum, Ally Iskandar telah putus tunang baru-baru ini dengan Nur Aishah. Jadi berita merisik ini sememangnya agak mengejutkan kerana agak cepat ianya berlaku. Namun selaku senior kepada Farah Lee, dengan pantas Abang Nara mesej dan bertanya sama-ada betul atau tidak risikan ini berlaku kepada tuan punya badan.

Namun begitu, jawapan yang diterima tidaklah mengiyakan atau menafikan khabar risikan ini. Tetapi bagi Abang Nara, sekiranya benar Ally Iskandar masuk merisik Farah Lee, sesungguhnya Ally sangat-sangat bertuah. Sepanjang mengenali Farah Lee di Korea, budak nie memang baik, menghormati orang tua dan mesra dengan rakan-rakan. Kesimpulannya memang pandai Ally memilih.

Buat masa ini Farah Lee telah tiba di Korea untuk menyambung pengajiannya semula. Nanti kalau sempat Abang Nara akan cuba korek lagi rahsia. Kalau berita ini benar, sekali lagi tahniah kepada Ally dan Farah Lee. Semoga perhubungan ini berkekalan.


110 responses to “(GOSIP)Ally Iskandar Merisik Farah Lee, Pelajar Malaysia Di Korea?”

 1. blkg koloh says:

  penoh parking 20hb niiiiii atah tol. kedai buluh, ura anjiang lukor….tok dir….undang…kit ayong….lugor…..tian aru….ada lakeeeee

  To TV3 team, welcome to my beloved kg. kami. and to Ally’s family, you’re are part of our family.

  ambe dok leh nok alik weiii, ada wale po. kiring salang lake.
  To Ally & FLee, Selamat pengantin Baru…..

 2. blkg koloh says:

  molek r org kg kite….atah tol…..kg kite tu. kg emang manang…..

 3. Kak Siti says:

  harap2 jgnlah ally sia-siakan Fara ni… lelaki yg baik untuk perempuan yg baik…

 4. FATIN says:

  muka nak hampir sama..adik bradiq ka??

Loading...