Written by AbangNara | March 28th, 2010

ema af8

Jujur kami katakan yang kami tak sempat tengok konsert Akademi Fantasia 8 Sabtu lepas. So kami tak boleh nak komen sama ada persembahan Ema nie memang teruk atau pun tak. Tapi nampaknya rezeki Ema hanya sampai minggu ke 2. Kini tinggal adiknya, Adira sahaja untuk menyambung perjuangan keluarga mereka.

Sekali lagi kami nak nasihatkan peserta AF8 (terutamanya Maulana) supaya janganlah menangis tak ingat. Rileks dah la. Cuba cool sikit macam Shahir. Buruk benar muka anda menangis cam budak-budak tak dapat aiskrim. Kasik mahal sikit air mata tue.

kasut croc

Cun sungguh kasut Crocs warna pink nie. Harga asal agak mahal iaitu USD 34.99. Tapi kalau masa korang order kasut Crocs di atas, sila letakkan code PREPAIRSLIDE1499, boleh dapatkan 50% diskaun. Murah kan?

Tapi sebelum anda order kasut Crocs di atas tue (original tau), pastikan korang daftar dulu kat vsHub. Bila daftar dengan vsHub anda akan dapat alamat USA yang bakal digunakan masa order kasut Crocs kat atas tue.

Lepas tue vsHub akan uruskan penghantaran kasut Crocs yang cun melecun tue terus ke depan pintu rumah anda. Mudah kan? Kalau nak tau lebih lanjut pasal vsHub, boleh baca kat sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.